Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu d6500 ü alıp inceleme yapacak hayırsever yokmu. 46'' ini en fazla 3300 e bulsam ben alacam
  • Hayırlı olsun adoni resimler ve ps3ün varsa biraz bilgi verir misin perfonmansı açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Hayırlı olsun adoni resimler ve ps3ün varsa biraz bilgi verir misin perfonmansı açısından.

Ps3 ve xbox görüntülerini çekerim ama çok bilgi vereceğimi sanmıyorum çünkü bu konuda daha yeniyim tamamen Gökay Beyin tavsiyesi üzerine aldım cihazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoni

quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Hayırlı olsun adoni resimler ve ps3ün varsa biraz bilgi verir misin perfonmansı açısından.

Ps3 ve xbox görüntülerini çekerim ama çok bilgi vereceğimi sanmıyorum çünkü bu konuda daha yeniyim tamamen Gökay Beyin tavsiyesi üzerine aldım cihazı.

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın eskitin .
    Cihazı çok merak ediyor ve resimler eklemeniz için sabırsızlanıyorum. kuruluma gelmedilermi hala.?
    Kutudan çıkan kumanda ve gözlük resimlerinide eklerseniz iyi olur.
    En çok da görüntü ve ekran yansıması merak uyandırıyor bende.
    Tüm bunlara cvp verebilirseniz çok makbule geçer. Tşk.ler..

iyi forumlar...

• Kuruluma 6 gibi geleceklermiş yoğunlarmış:( Elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım inşallah akşama misafir gelmez:D
    Ayrıca real barca macı sırasında kurcalama şansım olmaz malum el clasico:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoni -- 20 Nisan 2011; 14:36:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoni

Kuruluma 6 gibi geleceklermiş yoğunlarmış:( Elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım inşallah akşama misafir gelmez:D
    Ayrıca real barca macı sırasında kurcalama şansım olmaz malum el clasico:D

6 mı yuh be yuh. millet o saatte yemeğe oturup dinlenmeye geçer dostum. ara kız baskı yap erken gelsinler
    Maç var acelem var dünya para saydık gelin kurun hemen de göster gücünü

• 55" de fena olur yahu açıkçası hayırlı olsun şimdiden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

55" de fena olur yahu açıkçası hayırlı olsun şimdiden :)

vallahi ben 46'' e devasa boyutlarda derken 55'' fena olur ama bize baya uzak fiyat yönünden
  • Aradım servisi ama Isparta tarafına gittikleri için ancak geliriz dediler:( Evi yeni alınca büyüklerimizin hediyesi oldu 55 yoksa banada uymazdı o fiyatlar:D Şuan yanımda ben ona o bana bakar

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU]

Darısı olmayanların başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoni -- 20 Nisan 2011; 16:09:11 >
  • adoni hayırlı olsun, güzel günlerde kullan inşallah..

ben de haftasonu 46d5000 almıştım dün gelip kurdular, gayet memnunum. ama tabi d serisinin başlangıç modeli benimkisi, seninki çok daha keyifli olacaktır mutlaka :)
  • İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Az evvel kurdular ama misafir geldi fazla kurcalama şansım yok şuan sadece 1-2 resim çektim onları göstereyim ama şu bir gerçek cihaz çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoni -- 20 Nisan 2011; 19:15:51 >
  • adoni kardesım hayırlısı olsun kazasız belasız İNSALLAH kullanırsın resımler ıçin tesekkurler ama pek ıyı çekememıssın yınede saoll

• Misafir olunca bu kadar oldu ama kumanda işi canımı sıktı böyle bir tv ye bu kumanda yakışmamış
  • Maaşallah nazar değmesin.

Mobilyalarınız harikaymış bu arada gerçekten çoook beğendim. Ürünün en boy ölçüleri dıştan dışa tam olarak ne kadar acaba ölçme şansınız var mı?
  • Güle güle kullanın,
    Resimleri güzel gözüküyor, kabloları taşıyıcı ahşabın arkasına gizleyebilirsiniz.

C7000 ve C8000 le verilen kumandalar metalik gri kaplamalı tuşsuz, hafif dokunmayla çalışıyor daha şık ve sağlam gibi,
    bu konu başlığının 3. sayfasında resimleri var.
    Avsforum'da yazıldığına göre D8000 modelleri ile gelenler de siyah plastik, maliyet düşürmek için böyle bir yola gidildiği yazılsa da
    6000-7000 TL lik paneller için bu bana pek inandırıcı gelmedi. Sebep klavyeli, ekranlı gelişmiş uzaktan kumandaları opsiyonel olarak
    pazarlamak olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dromeas -- 20 Nisan 2011; 21:40:53 >
  • Hocam haftasonu mobilyacı gelecek ve kablolar kaybolacak,ünitenin boyutu baştan başa 2.80 sonradan janjanlı olsun diye bi parça ek yapıldı oda tahminen 1m civarı ama bir ara daha düzgün ölçer yazarım.Herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim Allah tez zamanda olmayanlara versin
  • Aslında TV'nin ölçülerini sormuştum ama mobilyanın ölçüleri de başka fikirler verdi=)
  • hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza
  • Hocam 55" den aşağısı kurtarmazmış salon büyük baya anlaşılan.. hayırlı uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 20 Nisan 2011; 21:28:48 >
  • Salon 30 metrekare civarı evi yeni aldık büyüklerimiz saolsun destek oldular yoksa benim limitim max.46c gibiydi nasip buna oldu.Allah daha iyilerini sizlere versin
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.