Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gti206

quote:

Orijinalden alıntı: elekesiz

merhaba arkadşlar uzun araştırmalar sonucunda 55 '' d7000 aldım sonunda .. ankara panora güreller mağazası... yarın kurulacak tv 6500 tl.. hediyelerini fiyattan düşerek almadım...

2 hafta once elektroworldde hediyeleri ile 6300 satıldı 1-2 gün öncesine kadarda darty de 6600 hediyeli fiyatıydı

Marketlerde hediyeleri fiyattan düşmek diye bişey yapılıyormu. Mesela 2 gözlük var diyelim 250 şerden 500 yapıyor diyelim. Ama 400 düşün gözlükler kalsın desek. Öyle bişey yapıyorlarmıki
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: gti206

quote:

Orijinalden alıntı: elekesiz

merhaba arkadşlar uzun araştırmalar sonucunda 55 '' d7000 aldım sonunda .. ankara panora güreller mağazası... yarın kurulacak tv 6500 tl.. hediyelerini fiyattan düşerek almadım...

2 hafta once elektroworldde hediyeleri ile 6300 satıldı 1-2 gün öncesine kadarda darty de 6600 hediyeli fiyatıydı

Marketlerde hediyeleri fiyattan düşmek diye bişey yapılıyormu. Mesela 2 gözlük var diyelim 250 şerden 500 yapıyor diyelim. Ama 400 düşün gözlükler kalsın desek. Öyle bişey yapıyorlarmıki

Hocam bunu bende sordum ama set olarak satıldığını,paketi bozamadıklarını söylemişlerdi.

• Az önce teknoSA da 46'' D5500 gördüm. Başka model yoktu.
    Yanında da 46'' C7000 vardı. 5500 un görüntüsü daha güzeldi. Daha akıcı ve net.
    Birbirine çok benziyor kasa olarak. Ama görüntü farkı vardı.
    İlk kez D serisinden bir cihazı yakından gördüm.
    Şimdi D7000 ve 8000 modellerini daha fazla merak etmeye başladım.
    5500 3 alt model olmasına rağmen beğendim.
    Buralardan okuyarak, resimlere bakarak ve video izleyerek olmuyor gercekten.
    Bu tv leri düşünen herkes yakından mutlaka ilgilendiği modelleri incelesin. Baskasının beğenmediğini siz begenebilirsiniz.

İyi forumlar.
  • arkadaşlar gold bilgisayarın sattığı tvlerin paralel ithalat olduğunu duydum. bilen varmı??
  • selam arkadaşlar teknosada eleman 46d5500 ün usb den en fazla 250 gb lık hdd yi desteklediğini söyledi 500 lük takınca desteklemiyormuş bu doğrumu kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexothek

arkadaşlar gold bilgisayarın sattığı tvlerin paralel ithalat olduğunu duydum. bilen varmı??

sadece gold değil bimeks te paralel satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexothek

arkadaşlar gold bilgisayarın sattığı tvlerin paralel ithalat olduğunu duydum. bilen varmı??

evet, özellikle Samsung TV ler için söyleyebilirim çünkü bizzat gittim yerinde sordum. Paralel ithalat.
    Samsung Türkiye'den daha iyi destek verdiklerini falan da sıralıyorlar hemen
  • Vatan bilgisayar 40d6000 ve 46d6000 getiriyor gelecek ürünler bölümünde var.Ama fiyatları görünce uçukladım.46d6000 için 4900 tl yazmışlar 40d6000 için 2841 tl.Hayır d7000 elektroworld de bile 4900 dü 46'' olanı.Vatan bu sefer ciddi uçmuş.Ha bu 8000 serisinin 64'' olanıda varmış.Maşallah vatan onuda 9100 tl'dan getiriyor.Ancak hangi eve kurulur o boyut doğrusu bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Vatan bilgisayar 40d6000 ve 46d6000 getiriyor gelecek ürünler bölümünde var.Ama fiyatları görünce uçukladım.46d6000 için 4900 tl yazmışlar 40d6000 için 2841 tl.Hayır d7000 elektroworld de bile 4900 dü 46'' olanı.Vatan bu sefer ciddi uçmuş.Ha bu 8000 serisinin 64'' olanıda varmış.Maşallah vatan onuda 9100 tl'dan getiriyor.Ancak hangi eve kurulur o boyut doğrusu bilemedim.

46'' D7000 electroworld de daha uygun fiyatlı hatta. Nakitede ciddi indirimler yapılıyor. 4400 civarına fln alan var forumda. Vatan iyice zırvalamış. Teknosa fiyatları bile o kadar değil
  • Vatan Bilgisayar'ın normal fiyatları zaten cidden uçuk oluyor. Oradan ancak zaman zaman yaptıkları % 25 lik indirimlerde alışveriş yapmak lazım. Onda da çok satılan ürünleri indirim günü stoktan çekiyorlar.
  • arkadaşlar merhaba;

Bir kaç haftadır sitede led tv ve lcd'ler ile ilgili yorumları okuyorum.Ama inanın kafam çok karıştı.Eylül ayında düğünüm var ve tv almak zorundayım.Öncelikle LED tv mi almalıyım lcd mi?kafamda 2 model oluştu.Ekran boyutu ufak 40D6500 mü almalıyım, yoksa 46C6000 tarzı büyük ekranlı bir şey mi almalıyım.Lütfen bir fikir verebilir misiniz?Burdaki arkadaşları işin ehli olarak görüyorum.Çok takip ediyorsunuz.Ne yapmalıyım.
  • Bir şey daha sormak istiyorum.Forumlarda bahsedilen ölü piksel, clouding gibi hataları nasıl görebiliriz.Tv yi alırken mağazada çalıştırmak mı mantıklı.Bunlar için tv özelliğinde bir arama var mı?Yardımcı olur musunuz?Kafam allak bullak oldu bu tv işlerinden:)
  • Arkadaşlar 40D7000 alalı 1 hafta oldu..henüz bütün özelliklerini keşfedemedim. örneğin pip özelliği nasıl çalışır bilemiyorum..kullanan varsa yardımcı olabilir mi acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmnralpmnr

Bir şey daha sormak istiyorum.Forumlarda bahsedilen ölü piksel, clouding gibi hataları nasıl görebiliriz.Tv yi alırken mağazada çalıştırmak mı mantıklı.Bunlar için tv özelliğinde bir arama var mı?Yardımcı olur musunuz?Kafam allak bullak oldu bu tv işlerinden:)

Ölü pixeli çeşitli renklerde hazırlayacağın tek renk resimleri tv de oynatarak görürsün mağazada. fakat cloding için çok ışıklı olmayan bir ortam lazım. Mümkünse tv yi alacaksan. Karanlık bir ortam istediğini söyle. Tv yi öyle bir ortama alabiliyorlarsa alsınlar. Sonrasında tv yi al götür sorunsuz olduğuna emin olduğunda. Servis kurulumunada ihtiyacın kalmaz böylece. Fakat ışıksız ortamda deneme şansın yoksa cloudingi veya ışık sızmasını göremessin.

• Bu arada arkadaşlar bu d7000 de dahili cihaza modül takılıyor mu..örneğin dsmart için..?
  • Malesef Digiturk ve D-Smartla uyumsuzmuş. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirbt
    Malesef Digiturk ve D-Smartla uyumsuzmuş. :(

Bunun yazılım destegi ile duzeltilebilecegini düşünüyorum , HD yayınların cogu şifreli , içerisindeki HD tunerin bir mantığı kalmıyor , Malesef .
  • quote:

Orijinalden alıntı: .GoGoRa.

quote:

Bunun yazılım destegi ile duzeltilebilecegini düşünüyorum , HD yayınların cogu şifreli , içerisindeki HD tunerin bir mantığı kalmıyor , Malesef .

HD yayınları izleyebilmek için lnb ve çanağın da değişmesi gerekiyormu, bir bilen varmı arkadaşlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: .GoGoRa.

quote:

TRT izlersin
  • Orijinalden alıntı: beyazfatih

bugün itibariyle 46d8000 tvim elime ulaştı 5200 TL 12 taksit 4 ay ödemesiz aldım. sadce sd testi yapabildim. oda şu ana kadar çok ii geldi kullandıkça yazıcam deneyimleimi. tabi şunu söyleyim çerçeve gidince çok değişik bişey oluyor yani anlatılmaz yaşanır diyim. bir önceki tv de samsung 40M87BD idi. çok fark var

Arkadaşım öncelikle Hayırlı Olsun. 5.200 TL 12 taksit 4 ay ödemesiz demişsiniz. Gerçekten çok cazip ve bugünler için çok uygun fiyata almışsınız tam aradığım gibi. Nerden aldığınızı da belirtirmisiniz. Yanında hediye olarak kaç adet 3d gözlük aldınız. Ayrıca bildiğim kadarıyla 3d gözlük 4 farklı modeli var bunlardan birisi pilli diğerleri şarjlı ve şarjlı olan modeller içinde beyaz renk olanı var. Tanıtımlarda gösterdikleri silindir şeklinde pianoblack renginde diye tabir edilen sadece üzerine bırakarak gözlüğün şarj olmasını sağlayan; artık temas ilemi bluetooth'lamı çok da anlamıyorum. O cihazıda verdilermi yoksa ekstraya mı giriyor. Kumanda nasıl full dokunmatik ekranmı, gümüş kasamı yoksa eski tip siyah modellerden mi. 3D film konusunda yardımcı oluyorlar mı. Bu konularda yardımcı olursanız çok seviniriz. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.