Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: wonkow

Arkadaşlar lütfen banada yardım edin. Foruma yeni üye oldum. Televizyonlar konusunda oldukça bilgisizim
    eylülde evlenicem için şimdiden televizyon araştırmasına girdim.
    3d benim için olmazsa olmaz değil ama istiyorum. şimdiye kadar hiç 3d film izlemedim gerçekten nasıl bişey olduğunu merak ediyorum.
    Yeni çıkan seride alabileceğim, bütçeme uygun olan sadece 32d6500 var. Ancak bu boyutun 3d için çok küçük olduğu söyleniyo. Yakından izlesem bile zevk vermezmi?
    Zevk vermicek olsa adamlar yapmazdı diyesim geliyo ama daha önce hiç 3d deneyimim olmadığı için bişey diyemiyorum.
    Sizce 3d li bir 32d 6500 mü yoksa daha büyük ekranlı bir 3d li lcd mi?
    32d6500 e alternatif olabileceken iyi lcd hangisidir
    tv yi eylülde alıcam . acaba o zaman kadar fiyatlar ne kadar düşer?
    Birde 3d film izlemek için illaki bluray oynatıcı şatmıdır?

32'' tv alınmaz. 32'' ler artık monitör sınıfına girmeye başladı

32 alınmaz yorumuna katılmıyorum, ihtiyaç meselesi. Benim salonumda 46" var , ama evde daha küçük oturma odası için 32 d6500 aldım, ihtiyacı karşılaması önemli olan. Monitor içinde 32" çok büyük olmazmı? :))

• quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur

quote:

Orijinalden alıntı: Ra_Messu

Ben de şu modül işinin açıklığa kavuşmasını bekliyorum.

Evet bu benim için de çok önemli, adam akıllı bir Türkiye testi olsa keşke Digiturk ve Dsmart ile yapılmış.

samsung UK sitesindeki d7000 ve d8000 tuner (sistem) özellikleri ile, samsung DE deki c8790, yani benim TV nin tuner özellikleri birebir aynı. ben dsmart modülü sorunsuz kullanıyorum, bunlarda da sorun olmaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Arkadaşlar lütfen banada yardım edin. Foruma yeni üye oldum. Televizyonlar konusunda oldukça bilgisizim
    eylülde evlenicem için şimdiden televizyon araştırmasına girdim.
    3d benim için olmazsa olmaz değil ama istiyorum. şimdiye kadar hiç 3d film izlemedim gerçekten nasıl bişey olduğunu merak ediyorum.
    Yeni çıkan seride alabileceğim, bütçeme uygun olan sadece 32d6500 var. Ancak bu boyutun 3d için çok küçük olduğu söyleniyo. Yakından izlesem bile zevk vermezmi?
    Zevk vermicek olsa adamlar yapmazdı diyesim geliyo ama daha önce hiç 3d deneyimim olmadığı için bişey diyemiyorum.
    Sizce 3d li bir 32d 6500 mü yoksa daha büyük ekranlı bir 3d li lcd mi?
    32d6500 e alternatif olabileceken iyi lcd hangisidir
    tv yi eylülde alıcam . acaba o zaman kadar fiyatlar ne kadar düşer?
    Birde 3d film izlemek için illaki bluray oynatıcı şatmıdır?

32'' tv alınmaz. 32'' ler artık monitör sınıfına girmeye başladı

Arkadaşa katılıyorum...Salon için 32" alınmaz...Oturma odası için alınabilir...Mümkün olduğunca büyük alın...

Biz 46D7000 aldık amcm için...beni dinlemedi, dün gördüm ki salonda küçücük kalmış... (ben 15metrekare odamda 40" kullanıyorum, o bile küçük geliyor gözüme artık)...

Bu arada diğer sorunuza cevap olarak 3D izlemek için bluray oynatıcı şart değil, USB'ye 3D film aktarıp TV'den izleyebilirsiniz...

Bu arada 46D7000 TV'yi kısa bir süre test etme imkanım oldu...

Köşelerde bariz bir ışık sızması var (bleeding mi deniliyor bilmiyorum)...karanlıkta belli oluyor, ama izlerken çok rahatsız etmiyor...Fotoğrafları en kısa zamanda ekleyeceğim....

Normal TRT-HD yayını 3D'ye çevirip test ettim, gayet başarılıydı...USB diskten 3D film denedim (Avatar, Resident Evil) onlar da çok güzeldi....

Timeshift ve PVR'yi malesef test edemedim....,

• merhaba arkadaşlar. bugün alma durumumuz olduğu için şimdi bakmaya başlasam da belki sorularıma yanıt bulamayacağımı düşündüğüm için erkenden sormak istiyorum sorularımı:

1. d6000, d7000, d8000 diye gidiyor anladığım kadarıyla. bunlar arasında ne gibi farklar var? yani görüntü kalitesi olarak farklılar mı? ya da önemli bir özellik kaybediyor muyuz geriye doğru?
    2. muhtemelen 55 inç olanını alacağız. sd yayında kullanılacak çoğu zaman. görüntü çamur gibi mi olur? şu anda 106 ekran plazma var ve görüntüden memnunuz. led olduğu için ve büyük olduğu için görüntü çok mu berbatlaşır?
    3. hd filmleri vesaire direkt usb'den izleyebilir miyiz? bir de ona ekstra bir şeyler almak gerekecek mi?
    4. gözlükler sanırım parayla ve sonradan alınıyor, doğru mu? 3d izlemek için ne kullanabiliriz? yani usb'den 3d destekli film koyup izleme şansı var mı? 3d destekli filmler böyle mi izlenebiliniyor?
    5. vatan'da 4.898 fiyatı var 55 inç olanının. d6000 bu. fiyat olarak nasıl? başka yerlerde daha ucuza bulabilir miyiz? ankara'dan alınacak. bir de vatan'ın sitesinde model karışıklığı var gibi. bir yerde 46 yazıyor, bir yerde 55. hangisinin fiyatı bu?

birine bile cevap verirseniz şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar 40d7000 almayı düşünüyorum. akakce sitesinde arattım en ekonomik isteevinegelsin diye bir sitede buldum.bu siteyi bilen duyan alışveriş yapan var mı.bir de garantiye samsung aş yazmışlar.bu fiyata samsung garantili, paralel olmayan başka nerden alabilirim.yardım bekliyorum.
  • SELAMUNALEYKUM Chandler Bing
    hd filmleri vesaire direkt usb'den izleyebilir miyiz evet ızleye bılırsın sadece usb veya harıcı harddısk alman yeterlı

3d gozlukler bırı pilli bırı şarjlı 2 adet gozluk hedıye edılıyor d7000 modelınde
    usb'den 3d destekli film koyup izleme şansı evet var istersen 3d bluray alabılırsın ama bence gerek yok samsungun usb mkv destegı çok ıyı medya playere bıle gerek yok keyfe kalmıs bırsey
    vatanda 46 d6000 fıyatı bu 3598 tl kdv içinde
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue46d6000-3d-led-tv-full-hd-slim-116cm,-1920x1080,-4xhdmi,-dlna,-200-hz,-3xusb,-ue46d6000/productdetails.aspx?I_ID=53660

d6000, d7000, d8000 hz +2d den 3d ye çevırme bırçok sey v.s aralarında farklar var d6000 den 2 sıde baya ustun d7000 +d 8000 modelleri ama bıldıgım kadarıyla d7000 ıle d 8000 arasında çok fark yok bıldıklerım bu kadar kardesım d6500 modelıyele d7000 modelını takip et İNSALLAH yardımcı olmusumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astalagulu -- 13 Mayıs 2011; 21:35:51 >

• arkaaşlar samsun 46D8000 televizyonumdan bir kaç resim. bu arada televizyonu gold' dan aldım. ama biraz da dost işi oldu. 4 ay ödemesiz peşin fiyatına 12 ay taksitle 5200 TL. tv deki siyah seviyesi mükemmel ötesi. 3-d olarakta gerçekte bu seride olay aşılmış. ben çok beğendim. içinden tek bir gözlük çıktı oda pilli. ancak ben hemen yurt dışından 3 tane daha sipariş verdim. yani gerekten tavsiye ederim. bende panasonic vt30' la bu tv arasında kaldım ama özellikle bu tv nin tüm film formatlarnı (blueray dahil) desteklemesi beni çeken ilk etken oldu. diğer yandan 5000 tl para verip, standart siyah panel yerine insan birazda görünüş istiyor. valla varya tv çerçevesiz resmen ve sanki en nadide aksesuarmış gibi duruyor. gerçekten tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazfatih -- 13 Mayıs 2011; 22:38:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazfatih

arkaaşlar samsun 46D8000 televizyonumdan bir kaç resim. bu arada televizyonu gold' dan aldım. ama biraz da dost işi oldu. 4 ay ödemesiz peşin fiyatına 12 ay taksitle 5200 TL. tv deki siyah seviyesi mükemmel ötesi. 3-d olarakta gerçekte bu seride olay aşılmış. ben çok beğendim. içinden tek bir gözlük çıktı oda pilli. ancak ben hemen yurt dışından 3 tane daha sipariş verdim. yani gerekten tavsiye ederim. bende panasonic vt30' la bu tv arasında kaldım ama özellikle bu tv nin tüm film formatlarnı (blueray dahil) desteklemesi beni çeken ilk etken oldu. diğer yandan 5000 tl para verip, standart siyah panel yerine insan birazda görünüş istiyor. valla varya tv çerçevesiz resmen ve sanki en nadide aksesuarmış gibi duruyor. gerçekten tavsiye ederim

iyide, resimler minicik ve açılmıyor dostum :/ nasıl görebiliriz. linkleri koysan tek tek. zahmet olacak. birde çıkan gözlük ile kumanda resminide aklesen..

• Arkadaşlar kafama takılan bişey var. Hd filmleri direk usb den veya harici hard diskden oynatabiliriz denmiş. böyle yapınca hd player dan oynatıyormuş gibi bir kalite elde edbilirmiyiz yoksa görüntü kalitesinde azalma olurmu?
    Yine aynı şekilde bluray playersız direk usbden izlenen bi 3d filmin kalitesi nasıl olur?
  • quote:

Arkadaşlar kafama takılan bişey var. Hd filmleri direk usb den veya harici hard diskden oynatabiliriz denmiş. böyle yapınca hd player dan oynatıyormuş gibi bir kalite elde edbilirmiyiz yoksa görüntü kalitesinde azalma olurmu?
    Yine aynı şekilde bluray playersız direk usbden izlenen bi 3d filmin kalitesi nasıl olur?

Samsungun dahili oynatıcısı gayet kaliteli. b650 deki oynatıcı bile çok iyiydi. d7 d8 gibi serilerde hiçbir problem olmaz.
  • yaklaşık 1 ay kadar önce İzmir Mavişehir'deki bir alışveriş merkezinde samsung bayisi 46d8000 modeli için 5.500 tl fiyat vermişti. 2 gözlük vereceğini, 12 taksit yapacağını tv'nin de birkaç hafta sonra geleceğini söylemişti bayideki sorumlu arkadaş. Zannedersem bugünlerde 5.200 tl gibi bir fiyata alabiliriz. daha önce istanbul bilişimden de LG42SL8000 model tv aldım. Gerek satın alma aşamasında gerekse servis aşamasında hiçbir sıkıntı olmadı tv'dende gayet memnunum ama yorum yazma söz konusu olunca 3 tane yorum yazdım hiçbirisini sitelerinde yayınlamadılar orası başka bir mevzu insanın kafasına takılan; doğrusu kötü eleştiriler değildi ama. Yani sitelerinde yüzlerce ürünün tanıtımını yapıpda iş ciddiye bindiğinde sadece önünüze birkaç ürün koymaları çok sağlıklı olmadığını göstersede. Yine de daha önce yaptığım alışverişte sorun yaşamadığım ve de fiyatları da genelde çok uygun olduğu için neden olmasın ama her nedense bu defa alacağım ürünün fiyatı çok yüksek miktarda olduğu için ve de elektronik işi de biraz şans işi olduğu için (sıfır ürünlerde bile sorun yaşayabiliyoruz anlamında) bu defa doğrudan bayi ile muhatap olmak ve ürünle ilgili fiyat, aksesusar ve her türlü bilgi ve malzeme desteği konusunda daha rahat olmak istiyorum. 7 Haziran'dan sonra almayı düşünüyorum ve aldığımda sizinle fikirlerimi paylaşacağım. Bu modelle ilgili okuduğum yorumlar, fikirler genelde olumlu. Bir çok arkadaşta 7000 ve 8000 arasındaki farkı sormuş. İnternette bazı sitelerde okuduğum kadarıyla D7000'de 15.000.000 kontrast ve microdimming, D8000'de ise 25.000.000 kontrast ve microdimming plus ve çerçeve farkı varmış. bu "plus" farkı da her ülkede olmayabiliyormuş. Avrupa'daki ürünlerde olmadığını yazmışlar. O zaman Avrupa'ya bile dağıtılan ürünlerde olmazsa nerede olacak; Yani anlayacağımız arabalar gibi herhalde. Bildiğimiz bir araba modelinin avrupa üretimi ile yerli üretiminin aynı olmaması gibi olabilir sonuçta bir önce ki c serisinden daha çok özelliğe sahipler ve ikisinin de tasarımı birbirinden güzel. 9000 serisinide araştırmak istedim ama yüksek fiyat farkı yüzünden takip etmeyi bıraktım ekstra özellik ne var bilmiyorum ama fiyat farkı o kadar müthişki en iyiyi istememe rağmen uçuk fiyatlar yüzünden 2 numara olan 8000 serisi ile yetinmek zorunda kalacağım herhalde. Bu ürünü alan ve forumu takip eden arkadaşlar aldıkları yeri, fiyatı, ödeme koşullarını ve ürünle birlikte gelen aksesuarların fotoğraflarını da bizlerle paylaşırlarsa, takip eden arkadaşlar için çok daha aydınlatıcı olur. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallville -- 14 Mayıs 2011; 9:32:04 >

• Bugün teknosada gördüm samsung d6000 2399 TL sadece bugün için geçerli sizce nasıl. Birde d6500 var okuduğum kadarıyla ama ikisi arasında ki farkları bulamadım. bu fiyat nasıl?
  • d6000 in resim gösterim hızı 200 HZ iken d6500 ün ki 400 HZ
    quote:

Orijinalden alıntı: ylc

Bugün teknosada gördüm samsung d6000 2399 TL sadece bugün için geçerli sizce nasıl. Birde d6500 var okuduğum kadarıyla ama ikisi arasında ki farkları bulamadım. bu fiyat nasıl?
  • quote:

d6000 in resim gösterim hızı 200 HZ iken d6500 ün ki 400 HZ
    quote:

Orijinalden alıntı: ylc

Bugün teknosada gördüm samsung d6000 2399 TL sadece bugün için geçerli sizce nasıl. Birde d6500 var okuduğum kadarıyla ama ikisi arasında ki farkları bulamadım. bu fiyat nasıl?

D6000' de D6500'e göre olmayanlar

-Dahili wireless adaptörü yok
    -Skype özelliği yok
    -Web browser yok
    - 2d yi 3d ye çevirme özelliği yok
    - 200 hertz 400 hertz farkı
    - D6500 30 watt speaker, D6000 20 watt speaker
    - Dizayn farkı var
    - D6500 de RF in girişi mevcut

D6500 D6510 farkı ise d6510 beyaz renge sahip ve ayaklığı D7000 deki gibi metal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 14 Mayıs 2011; 21:20:09 >

• Bugün beylikdüzü koçtaşın aaltındaki Darty mağazasında 46d 7000 e 4599 TL. (iki gözlük) dedi. bu fiyata taksit de yaparız dedi. Sonra Beylikdüzü migrosun içindeki teknosa ve samsung bayine uğradım. teknosa da 4499 TL (1 gözlük) dedi samsung bayisi ise 4599 (1 gözlük) dedi. Darty den almak daha mantıklı geldi. ama ben temmuzu bekliyorum. kendiliğinden şarz olan gözlükleri gelecekmiş.

• temmuz yada agustos başında inş bu sistemi kuracaz. sony hx920 3d tv ve sony bdv-E880 3d blurey ve dvd oynatıcı home theater.

baba + 3 kardeş sony de karar kıldık hepimiz biraz üst para koyup sony alıcaz.

samsung dan d8000 den vazgeçdik.

genede gün dogmadan neler dogar demişler ama kararlıyız.

• Yusuf HX9x lar 2010 ve 2011 yılının en iyi panelidir!

HX9x üstünde şimdilik bir panelde yok! Dxx ile bunu mukayese etme,sonra aldanırsın

Belki sürpriz paneller olarak Pio dan Sharp ile ortak ELITE Brand-LCD,Sharp ve Tosh(CEVOEngine) tan bir şeyler çıkarsa çıkar,yoksa en iyisi olarak
    HX9x bu seneyide lider kapatır!

++
    Bence o ses sistemi biraz hikaye ve "out" işler artık günümüzde bunlar
    Tavsiyem,madem parayı üst-üste koyacaksınız o zaman AVR+Speaker system lere yönelin
    BD olarakta nasılsa seçenekler çok fazla!

Ama parayı biraz fazla üst-üste koymanız gerekiyor,çünkü Sony-Eurasia özellikle Hi-End serilerde
    anasının nikahını istiyor

+

• hocam avr bizi aşar. zaten bana kalsa tv nin kendi ses sistemi yeterli fazla sevmiyorum böyle ses sistemi falan. kardeşim böyle şeyleri seviyor bana kalsa külfet kablo karmaşasından başka birşey degil.

quote:

Orijinalden alıntı: albani

Yusuf HX9x lar 2010 ve 2011 yılının en iyi panelidir!

HX9x üstünde şimdilik bir panelde yok! Dxx ile bunu mukayese etme,sonra aldanırsın

Belki sürpriz paneller olarak Pio dan Sharp ile ortak ELITE Brand-LCD,Sharp ve Tosh(CEVOEngine) tan bir şeyler çıkarsa çıkar,yoksa en iyisi olarak
    HX9x bu seneyide lider kapatır!

++
    Bence o ses sistemi biraz hikaye ve "out" işler artık günümüzde bunlar
    Tavsiyem,madem parayı üst-üste koyacaksınız o zaman AVR+Speaker system lere yönelin
    BD olarakta nasılsa seçenekler çok fazla!

Ama parayı biraz fazla üst-üste koymanız gerekiyor,çünkü Sony-Eurasia özellikle Hi-End serilerde
    anasının nikahını istiyor

+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 14 Mayıs 2011; 23:27:43 >

• slm.ya arkadaslar ben bu d 70000leri inceliyorum ama bu gün istanbul bilişimin sitesinde d 7090 diye yeni seri var.bunların fiyat farkı varama özellik olarak fark ne bilen varnı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncdtsr

Bugün beylikdüzü koçtaşın aaltındaki Darty mağazasında 46d 7000 e 4599 TL. (iki gözlük) dedi. bu fiyata taksit de yaparız dedi. Sonra Beylikdüzü migrosun içindeki teknosa ve samsung bayine uğradım. teknosa da 4499 TL (1 gözlük) dedi samsung bayisi ise 4599 (1 gözlük) dedi. Darty den almak daha mantıklı geldi. ama ben temmuzu bekliyorum. kendiliğinden şarz olan gözlükleri gelecekmiş.

dostum darty sitesinde ve teknosa sitesinde fiyatlar 4999 gözüküyor. Nasıl bu fiyatlara veriyorlar mağaza fiyatları farklımı
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.