Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkür ederim angelkill. En kısa sürede yükleyeceğim.
    Şuan 1018 yüklü ve görüntü iyi değil. Özellikle şuan kanal d'de Ben Bilmem Eşim Bilir ve Stardaki Yetenek sizsinizde çok ciddi takılmalar ve çizgilenme oluyor. Acaba gelen yayından da olabilir mi? D smartı olup kontrol edebilecek olan varmı acaba? Gerçi 1025 firmware de daha kötüydü. Yada D smartın receiverıdan olabilir mi? Canım sıkılmaya başladı biraz.
  • rica ederim. bende de d-smart var problem yok. umarım yeni FW ile problem kalmaz. sinyal seviyeside etkileyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelkill -- 20 Ocak 2013; 22:47:08 >
  • arkadaşlar samsung d 7000 tv 2tb lık harddisk görüyordu şimdi görmüyor.. başka bir flashfilan denedim onu dörüyor ama bunu görmğyor ne yapmalıyız :((( pc ye takıyorum onda sorun yok bu arada..
  • ben bir türlü tvyi güncelleyemddim boyuna yeni bir şey e yapmalıymyok diyor.n
  • dsmarttan mesaj geldi yeni kanal listesi hazırlayacak olan bir arkadaş bu mesajı alıntılayıp paylaşır mı :)

bazı kanalların frekansı değişiyormuş

Sayın Abonemiz,

Hde, NBA TV, Fox Sports Turkey, 24 Kitchen Turkiye, Travel Channel HD Europe, FX Türkiye, Fox Crime Türkiye kanallarımızın bulunduğu 12122 Mhz Yatay SR12500 FEC: 3 / 4 taşıyıcımızın frekansı 25.01.2012 gecesi 12130 Mhz Yatay SR27500 Fec: 3 / 4 olarak değişecektir.

Frekans değişikliğini cihazlarınızdan yapmanızı rica ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_247 -- 24 Ocak 2013; 22:42:56 >
  • Arkadaslar kisacik bir soru goruntuyu 3d izliyosun iyi hosta yazi olayini nasil cozdunuz aydinlatacak olan varmi bu konuyu yazilar ayni pcdeki gibi yani yazi 3boyut olmuyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi has_başkan -- 24 Ocak 2013; 23:11:19 >
  • Arkadaşlar bir şey soracağım ben tv ye harici harddisk bağlayarak film izliyorum ama duvara monte olduğu için her defasında takmak zor oluyor usb uzatma kablosu alsam harddiski çalıştırır mı ?
    Çünkü harddisk 1 tb ve kendi güç kaynağı yok gücü usb den alıyor. Şöyle birşey işimi görür herhalde:

http://www.teknosa.com/urunler/125040866/hama-30618-3m-usb-uzatma-kablosu
  • Arkadaşlar, 32 ve 40 inç D serisi panelleriniz için Samsung'un orijinal ip askı aparatını arıyorsanız, ben açılmamış kutuda 1 adet satıyorum.

Samsung WMN2000A Ultra İnce İp Askı Aparatı:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-samsung-wmn2000a-ultra-ince-ip-aski-aparati-115475642/detay/

Kendi Samsung 55D7000'imde bunun WMN2000B modelini taktırmıştım ve çok memnunum.

WMN2000A'yı da yurtdışından aldım ama sonradan farklı bir TV almaya karar verdiğim için kullanamadım. Amazon'da 80 dolar, ben de 140 TL'ye satıyorum.

Yukarıdaki Sahibinden linkinde detaylı açıklamalar ve ürüne ait resimler de mevcuttur.

• Arkadaşalar Yeni yazılım geldi 1027.1

46D8000 yükledim hızlı sahnelerde ve siyah başarısında değişmeler gördüm , herkezin yüklemesini isterim , yazılım çok başarılı .

46D8000 güncelleme link

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE46D8000YSXTK-downloads
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Arkadaşalar Yeni yazılım geldi 1027.1

46D8000 yükledim hızlı sahnelerde ve siyah başarısında değişmeler gördüm , herkezin yüklemesini isterim , yazılım çok başarılı .

46D8000 güncelleme link

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE46D8000YSXTK-downloads

Başka ne gibi iyileştirmeler olmuş üstad, farkına varabildiğim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1027.1 versiyon nasılmış inşaallah problemsizdir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar piksel çizgileri daha belirli hale gelmiş normalde 50 netlik açardım şimdi yüksek geldi ama eskisi gibi degil daha ince detay ortaya çıkartıyor .

Siyah üretme başarısı daha iyi olmuş .

En önemlisi de aradakı takılmalar eskiden belliydi şimdi yok desem yalan olmaz .

Yazılım süper olmuş kesinlikle deneyin sizlerde görmediğim farkları görebilirsiniz .

1025 sorunlu bir sürümdü aylar sonra samsung kendine geldi , acıdı bize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Arkadaşlar piksel çizgileri daha belirli hale gelmiş normalde 50 netlik açardım şimdi yüksek geldi ama eskisi gibi degil daha ince detay ortaya çıkartıyor .

Siyah üretme başarısı daha iyi olmuş .

En önemlisi de aradakı takılmalar eskiden belliydi şimdi yok desem yalan olmaz .

Yazılım süper olmuş kesinlikle deneyin sizlerde görmediğim farkları görebilirsiniz .

1025 sorunlu bir sürümdü aylar sonra samsung kendine geldi , acıdı bize :)

Teşekkürler .
  • 1023 veya 1024 yazılım kullanıp yeni yazılıma geçen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim..
  • Yeni yazılımı düşünmeden yükleye bilirsiniz.

Eski yazılım olsun fark etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: natural34

1023 veya 1024 yazılım kullanıp yeni yazılıma geçen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim..

Bende 1024 vardı ve 1027 daha net bir görüntü veriyor. Arkadaşında dediği gibi hiç takılma olmadı bir önceki FW ye göre. Daha tam olarak inceleme fırsatım olmadı. Farklı birkaç bluray film izleyip ve oynadığım oyunları da değerlendirip daha net karar vericem. Fakat şuan itibariyle başarılı

• Arkdaşlar dün media marketi gezdim , 46D8000 sahibi olarak tv şuan en üst seri sony lg samsung vb.. panellerden hiç bir farkı yok hatta artıları bile var :) (mat paneller bana göre değil)

Sonuç itibari ile hd kaliteside bir yere kadar 4K gelmedikçe tv değiştirmenin hiç bir sebebi yok , hatta ve hatta 4K da bence 5 yıl içinde gereksiz olduğundan elinizdeki tvlerin kıymetini bilelim ,

TV koruma amaçlı akım korumalı priz kullanıyorum güç kaynaği almayı düşünüyorum ne olur ne olmaz .

Son yazılımı bu akşam net olarak tam anlamı ile inceleyecem . Aklında soru işareti olan arkadaşlar gece test sonuçlarını paylaşırım.

• D smart bağlı bir şekilde hd olrak sd olarak test ettim arkadaşlar.

Eski yazılım (1025.1) dan keskinlik ve hızlı sahne olarak hissedilebilir farklar var, 2 saat tv izledim sd yayında arada bir kaç defa çok ama çok ince takılma oldu, SD ye suç buldum ben :) ama hd lerde gayet başarılı , siyah üretmesi konusunda az bir fark gördüm oda psikolojik olabilir. :)

Genel anlam ile başarılı bir yazılım olmuş samsung yazılım ekibine teşekkürler.

• Dediğin gibi hızlı sahnelerde inanılmaz derecede iyileşme var. Başarılı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelkill -- 2 Mart 2013; 3:40:11 >
  • bende güncellemelere uzun zamandır bakmıyordum d6500 için 1021 kullanıyordum. 1024 gelmiş yüklüyorum şuan :)
  • 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.