Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 1027.1 versiyonu şuan indiriyorum yükleyeyim bakalım nasılmış?
  • Arkadaşlar selamlar. D8000 tv de görüntüde donma ve takılmalar oluyordu. Uydu anten kablomu tepeden aşağıya komple değiştirdim düzelmedi !
    Acaba bu sorunu yaşayan oldumu hiç ? Acaba uydu alıcıdanmı ? Yayındanmı ?

Her kanalda da yapmıyor. Bazılarında yapıyor...

selamlar....
  • arkadaşlar d-smart akıllı kumandam var tv ise d6500 bu tv için kod nedir bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: virago74

Arkadaşlar selamlar. D8000 tv de görüntüde donma ve takılmalar oluyordu. Uydu anten kablomu tepeden aşağıya komple değiştirdim düzelmedi !
    Acaba bu sorunu yaşayan oldumu hiç ? Acaba uydu alıcıdanmı ? Yayındanmı ?

Her kanalda da yapmıyor. Bazılarında yapıyor...

selamlar....

son FW yi yüklediniz mi? yüklediyseniz ve hala devam ediyorsa tv ayarlarından kaynaklanıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: alatay

bende güncellemelere uzun zamandır bakmıyordum d6500 için 1021 kullanıyordum. 1024 gelmiş yüklüyorum şuan :)

Hocam bende de d6510 var samsung un sitesinde yok 1024 siz nereden buldunuz?
  • Yazılım güncellemeyi internet üzerinden yapmıyor . Sizde de oldumu ?
  • internet sağlayıcın ile bir problemin vardır. Sürekli internetten yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler güncellemeyi yaptım.

Arkadaşlar google da arama yaptım ama bulamadım. Forumdada beceremedim bulmayı.
    Acaba 46d8000 tv için en güzel menü ayarlarını bilen yada buraya yazabilecek olan var mı ?

sevgiler....
  • Arkadaşlar belki komik gelecek ama bu son yazılımdan sonra benim 46D8000 model tv de ilginç şeyler olmaya başladı.
    2 gündür saat akşam 9 da şifreli kanal Eurosport HD kanalına kendi kendine geçiyor. Böyle bir ayar/zamanla gibi birşey yapmadım.
    Az öncede yine kendiliğinde Kanal D'yi seyrederken birden 3D dönüştürücü moduna geçti Şaka gibi...
  • Samsung 40D7000 televizyonumda 1021 fiemware yüklü ve tv ye güncel yazılım taramasını istediğimde güncek herhangibir yazılım olmadığını söylüyor. tvnin internet bağlantısı var ve sorunsuz çalışıyor olmasına rağmen yeni yazılım görememesi sizce nedendir.
    Sizce güncel olan 1027 yazılımını tv ye Usb disk ile yüklemelimiyim yoksa değmez bekle mi dersiniz.
  • Bende 1 hafta kadar önce yaptım 1027.1 güncellemesini. 46" D7000
    Önce PC üzerinden indirdim fakat evde boş USB bellek olmadığı için TV üzerinden deniyim istedim.
    ilk seferinde yazılımı gördü ve TV üzerinden indirip yükledim. bende hiçbir sıkıntı yaşanmadı..
    Bu arada yazılım gayet güzel geldi bana. 1025.1 den sonra resmen ilaç oldu diyebilirim.
  • 1025 e iyi sabretmişsin gerçekten tebrik ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancancan1907

quote:

bende güncellemelere uzun zamandır bakmıyordum d6500 için 1021 kullanıyordum. 1024 gelmiş yüklüyorum şuan :)

menuden yazılım guncelle dedim internet üzerinden kendi yapıyor. siteden ındırıp yapmıyorum
  • Herkese merhaba

açıkçası bu konuyu yeni fark ettim...

40D6000 televizyon var elimde, güncelleme menüsüne girdiğimde 1017 sürümü gözüküyor ama yeni bir sürüm bulmuyor...

Direkt kablo ile bağlıyım, Smart Hub ile gezine biliyorum, uygulama yükelyebiliyorum maa yeni sürüme güncellemiyor...

Bir de türkiye sitesine daha yeni 1023 sürümünü koymuşlar ve İNGİLİZCE yazıyor... Bunu USb ile yükleyince Türkçe'ye ayarlama seçeneği oluyor mu?

1027 sürümünden bahsediyorsunuz, nereden indirebilirim?

Neyi eksik yapıyorum, yardımcı olursanız sevinirim...
  • belki psikolojiktir ama 1023 e geri döndüm. 1025 ile 1027 kıyaslanamaz ama geri döndüğüm versiyon renk tonları daha güzel geliyor bana.. 1027 deki parlaklık çok fazla ve netlik sanki daha azdı.. (ayarları kurcaladım ama istediğim gibi yapamadım.)
  • quote:

quote:

quote:

menuden yazılım guncelle dedim internet üzerinden kendi yapıyor. siteden ındırıp yapmıyorum

arkadaşlar 46d6500 için T-GASDEUC-1024.0 yeni yazılım çıkmış...farkları yukleyenler paylaşabilirmi..bende yükledim..parlaklık bariz arttı ama çok detaylı inceleyemedim...gördüğünüz farkları paylaşırmısınız.

• youtube telefonla eşleştirme yapabiliyorum onun dışında görmedım fark :)
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi baktım sitesine de gelmiş teşekkürler.
  • beyler D8000 model sahibiyim, bugünlerde yapmam gereken herhangi bir iyileştirme var mıdır televizyona? bayadır hiç ugrasmadım da, güncelleme vs.. bişey önerir misiniz?
  • 27 sürümüne güncelleyebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.