Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D7000 modeline gore skyp icin kamera nereden bulabiliriz bilen varmi arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akadire

27 sürümüne güncelleyebilirsin

dostum bahsettiğin firmware "" T-GAP8DEUC-1027.1 "" mudur?
  • son sürüm dediğiniz gibi T-GAP8DEUC-1027.1 dir.
  • ben internetten direk güncelledim sadece 1027 yazdı
    ben de csamsung D 8000 Kullanıyorum
  • T-GAP8DEUC-1027.1
    evet buymuş
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...
    samsung d7000 tv'de .avi ve .mp4 uzantılı videoları hariciden oynatamıyor muyuz? (özel bi ayarı mı vardır, güncellemeyle çözülür mü ?)
    Bir de bluray playerdan 3d filmin altyazısı filmle beraber 3d oluyor, ayarlardan baya bi aradım çözemedim çözüm önerisi olan varsa yardım edebilirse çok mutlu olurum...
  • beyler 1025 olan sürümü 1027'e güncelledim dün akşam. sizlerin fark ettiği belirli bir değişiklik yada yapılması gereken bir ayar var mıdır?
    ben su ana kadar bir fark göremedim, nereye bakmam lazımdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordinaryusq

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...
    samsung d7000 tv'de .avi ve .mp4 uzantılı videoları hariciden oynatamıyor muyuz? (özel bi ayarı mı vardır, güncellemeyle çözülür mü ?)
    Bir de bluray playerdan 3d filmin altyazısı filmle beraber 3d oluyor, ayarlardan baya bi aradım çözemedim çözüm önerisi olan varsa yardım edebilirse çok mutlu olurum...

hatta SSIF uzantılı gerçek bluray filmleri bile sadece uzantısını mp4 yapıp oynatabiliyoruz. hiç bir ayara gerek yok
  • benim samsung 46 D8000 var
    ama mkv oynatmıyor uzantısını mp4 yaptım yine oynatmadı
    bi ayarı var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hızlıilker

quote:

Orijinalden alıntı: alatay

quote:

Orijinalden alıntı: cancancan1907

quote:

Orijinalden alıntı: alatay

bende güncellemelere uzun zamandır bakmıyordum d6500 için 1021 kullanıyordum. 1024 gelmiş yüklüyorum şuan :)

Hocam bende de d6510 var samsung un sitesinde yok 1024 siz nereden buldunuz?

menuden yazılım guncelle dedim internet üzerinden kendi yapıyor. siteden ındırıp yapmıyorum

arkadaşlar 46d6500 için T-GASDEUC-1024.0 yeni yazılım çıkmış...farkları yukleyenler paylaşabilirmi..bende yükledim..parlaklık bariz arttı ama çok detaylı inceleyemedim...gördüğünüz farkları paylaşırmısınız.

bende 40D6510 var güncelleme gelmiş bunu nasıl usb bellege atıyorduk bir işlemi vardı hatırlayamadım yazın yapmıştım
    exe yi masaüstüne indirdim pc de? Birde 1024 yapanlar bir farklılık varmı?

All OS

T-GASDEUC-1024.0

Upgrade File(USB type)

2013.03.09

İNGİLİZCE

112.01 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 26 Mart 2013; 11:07:31 >

• Hedef olarak usb belleği göstereceksin ve dosyaları oraya çıkartacaksın. Sonrasında belleği tv ye takıp güncellemeni yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelkill

Hedef olarak usb belleği göstereceksin ve dosyaları oraya çıkartacaksın. Sonrasında belleği tv ye takıp güncellemeni yapabilirsin.

Yaptım tsk ederim evde aksam denerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 26 Mart 2013; 13:52:05 >
  • İngilizce yazıyor güncellemede...

Menüler ingilizce mi oluyor arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuhcan

İngilizce yazıyor güncellemede...

yok hocam türkçe
  • şöyle birşey çıktı smart tv menüsünü yi açınca;

Sevgili smart tv kullanıcısı 04.02.2013 tarihinde 05:00 10:00 arası servisiminizi bakımı yapılacağından ulaşımınız olmayacaktır...

ne yapacaklar acaba... bi yenilik habercisi olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kzenon

quote:

yok hocam türkçe

öncelikle Cevap için teşekkür ederim...

40D6000 var bende... Kendi menüsünden ağ ile güncelleme yapamıyorum... Ağ ayarlarında da sorun yok... Her defasında "geçerli bir güncelleme yok" mesajı veriyor...

DNS ayarı falan mı gerek acaba...
  • quote:

quote:

quote:

yok hocam türkçe

40D6000 var bende... Kendi menüsünden ağ ile güncelleme yapamıyorum... Ağ ayarlarında da sorun yok... Her defasında "geçerli bir güncelleme yok" mesajı veriyor...

hocam en temizi tv nizin sürümünü indirip usb 'den kurmak. banada öyle diyordu..

• Rica etsem televizyonun alıcısını kullanan varsa turksat ve hotbird için hazır kanal listesi atabilir mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam türkçe

hocam en temizi tv nizin sürümünü indirip usb 'den kurmak. banada öyle diyordu..

tüm tavsiyeler için teşekkür derim...

Dün akşam 1023 sürümünü kurdum... En çok dikkatimi çeken herhangi kanalda alttan geçen kayar yazılar bazen titriyordu, o olay gitti...

• verebileceğiniz bir ip varmıdır yeni filmleri izleyebileceğim veya uygulama indirebileceğim bir ip var mıdır güncel olan ? browser da zaten filmleri açamıyorum bari ip den bakalım birşeyler
  • 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.