Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • T-GASDEUC-1024.0 ile ne tür yenilikler geldi bilen varsa paylaşabilir mi?
  • Merhaba...

Bugün smarthub'a bakayım dedim fakat kullanıcı girişi yapamıyorum.. "Bir girişim meydana geldi" uyarısı çıkıyor.

Bağlantım superonline, modem huawei...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung d8000 için güncel kanal listesini nerden bulabilirim.

Arattırdım ama eski listeler hep silinmiş...

• arkadaslar 46d8000 sahibiyim .
    tv yi ilk başlarda aldığım zamanlar clouding ve ışık sızması sorunları hiç yoktu.
    fakat şimdi fena halde ekranın sol üst köşesinden ışık sızması var . ve siyah resimde baktığımda ise çogu yerde clouding oluştu.
    tv yi alalı 1,5 yıl oldu garantisi devam ediyor. acaba servise göndersem değişim hakkı olur mu ?
    çünkü kendi kendine olan birşey.
    resimleri eve gidince çekip atacağım . hadi clouding i dert etmemiyorum belki ama ışık sızması çok belli oluyor.
    tv seyrderken gözüm hep sol üste takılıyor. ah samsung ah .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrul4545

arkadaslar 46d8000 sahibiyim .
    tv yi ilk başlarda aldığım zamanlar clouding ve ışık sızması sorunları hiç yoktu.
    fakat şimdi fena halde ekranın sol üst köşesinden ışık sızması var . ve siyah resimde baktığımda ise çogu yerde clouding oluştu.
    tv yi alalı 1,5 yıl oldu garantisi devam ediyor. acaba servise göndersem değişim hakkı olur mu ?
    çünkü kendi kendine olan birşey.
    resimleri eve gidince çekip atacağım . hadi clouding i dert etmemiyorum belki ama ışık sızması çok belli oluyor.
    tv seyrderken gözüm hep sol üste takılıyor. ah samsung ah .

tv ler ilk cıktıgında bu şikayetlerden yakınan arkadaslar cok oldu bayaa ugrastırıyorlar yani degişim zor gibi. zaten üretilmiyor diye biliyorum D serisi yanlışım varsa düzeltin. görüntü ayarlarıyla biraz oyna arka ışığı azalt bir nebze olsun düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelkill -- 25 Temmuz 2013; 0:59:35 >

• Arkadaşlar ben UE32ES6710 model televizyon aldım ama teledünyayı conax modül ile kullanıyorum televizyona ekstradan ci slot almak gerekiyormuş bunu nereden bulabilirim..
  • Arkadaşlar lazım olana D serisi sıralı kanal listesi kendim hazırladım. Temmuz 2013 tarihlidir.Güle güle kullanı

Sanırım bu dosya ekleme işini yapamadım.Tarif ederseniz gönderirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya42 -- 4 Ağustos 2013; 15:35:35 >
  • Mrb.Arkadaşlar size kendi hazırladığım temmuz 2013 tarihli D serisi kanal listesini gönderiyorum.İhtiyacı olanlar buyursunlar.
  • Kendi uydu alıcısını kullanıyorum, her açtığımda tekrar yayın dilini ayarlıyorum, yayın dili neden başlangıcı Türkçe değil Türkiye'de satılan tv'de, anlamak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyy

Kendi uydu alıcısını kullanıyorum, her açtığımda tekrar yayın dilini ayarlıyorum, yayın dili neden başlangıcı Türkçe değil Türkiye'de satılan tv'de, anlamak mümkün değil.

55es8000 var bende. Aynı sorun bunda da var kafayı yicem.
  • Arkadaslar D7000 icin yeni cikan 1028 surumunu yukleyen var mi? Guncelleyelim mi?
  • önceki sürümler 130 KB iken bu sürüm yaklaşık 350 KB ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natural34 -- 29 Ağustos 2013; 17:47:47 >

• 46D8000 YADA 46D7000 ARIYORUM
  • D8000 serisine 1029 yazılım çıktı, nerede farkılıklar olmuş bilmiyorum.... Samsung klasiği bilgi vermek yok.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoook uzun zamandır konuyu takip edemiyorum. zaten 2 üst modelin çıktığı bir konuyada fazla uğrayan olmamış.

1029.0 yeni sürüm numaralı Frimware hakkında yükleyenlerden bilgi alma şansımız varmı.
    1028 nolu sürüm sorunlumuydu acaba. boyutu da birhayli fazlaydı. 1029.0 sürümü yine 130 MB.
  • 1028 ve 1029'u yaklasik birer hafta denedim. Bence 1028'in ozellikle goruntu kalitesi 1029'a gore daha iyi. Fark ozellikle HD kanallarda daha belirgin oluyor.
    Ses olarak birbirine yakinlar.. Bu yuzden 1028'e donus yaptim ve onu kullaniyorum.
  • Daha önce sormuştum ama cevap bulamadım tekrar yazayım belki bilen çıkar.

Televizyonu açtığımda otomatik digitürk ün takılı olduğu kanala geçmesi için bir ayar var mı? Digitürk ü hdmı 2 de kullanıyorum denedim hepsini ama kendisi açmadı hiç o kanalı direk(digitürk denerken açıktı). 7 yıllık plazma televizyon kendisi açıyor ama bunda bir türlü beceremedim. Televizyon d8000.
  • Silluine arkadaşım 1029 yazılımından 1028 yazılımına nasıl geri döndün bir önceki yazılım yüklenemiyor. Bence 1027.1 yazılımı daha iyi idi. Ben buna geri döneyim dedim ama olmuyor. Sen nasıl yaptığını açıklarmısın.
  • Surumu geri dondurmeyi(downgrade) kolayca asagidaki linkten yapabilirsiniz. Tum islem yaklasik 5 dakika suruyor ve 1015 surumune geri donuyorsunuz. Sonra istediginiz surumu yukleyebilirsiniz. Kolay gelsin

LINK
  • ustam bunda en iyi tv yazılımı nedir acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.