Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (432. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silluine arkadaşım downgrade ile geri yazılıma dönmenin nasıl yapıdığını mümkünse anlatabilirseniz makbule geçer. Biraz yabancı dil özürlüyüz.
  • PES_21_Murat arkadaşım bende d8000 var bence en iyi yazılım 1027.1 ama ben 1029 yükledim ancak 1027.1 yazılımına geri dönmenin yollarını arıyorum. Çünkü 1029 yazılımında görüntü özellikle hd yayınlarda bozuldu.
  • xbilim X kullanıcısına yanıt
    Eski versiyona döneme;
    (en son hafta sonu test edildi)

- Öncelikle tv nin ağ ayarlarına girip ikinci seçenekteki ağ durumuna giriş yaptım, ardından kendisinin ağ araması bittikten sonra (tv internete bağlı değil) hata verdi ve alttaki dns ayarlarını manuele çevirip dns koduna 149.154.159.134 rakamlarını giriş yaparak enter a bastım ve ardından tv yi kapattım. (kendisinin tekrar ağa bağlanmasını beklemedim, enterdan bir kaç saniye sonra tv yi kapattım.)
    - Tv yi daha sonra tekrar açtım ve yazılım güncellemeye gittim direkt. Bu arada internet erişimini açtım.
    - Tv yeni yazılım aramaya başladı ve yeni yazılım bulundu dedi ve 1090 nolu versiyonu (muhtemelen sahte bir numara verdi kendi kendine) yüklemeye başladı. Tv tekrar açılıp kapandı yüklemeden sonra ve yazılım versiyonuna baktığımda 1015 olduğunu gördüm. Ardından istediğim yazılımı usb aracılığı ile yükledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natural34 -- 24 Eylül 2013; 8:39:46 >
  • natural34 arkadaşım teşekkür ederim ancak dediklerini aynen uyguladım 1090 yüklendi ama tv açıp kapattım yüklenen versiyona baktığımda önceki yüklediğim 1029 yazılımını gösteriyordu halbuki 1015 olmalıydı. Benim tv 46D8000 acaba bunda olmuyormu? Bu yüzden 1027.1 yazılımına dönemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbilim

natural34 arkadaşım teşekkür ederim ancak dediklerini aynen uyguladım 1090 yüklendi ama tv açıp kapattım yüklenen versiyona baktığımda önceki yüklediğim 1029 yazılımını gösteriyordu halbuki 1015 olmalıydı. Benim tv 46D8000 acaba bunda olmuyormu? Bu yüzden 1027.1 yazılımına dönemedim.

alternatif yazılımı kontrol eder misiniz, sönük değil ise onu aktifleştirin. benim tv 46d7000, fark olacağını sanmıyorum ama emin de değilim..
  • natural34 arkadaşım işlemi tekrar yeniden yaptım. Dns adresiyle 1015 yüklendi sonra ise usb yardımıyla 1027.1 yazılımına geri dönebildim. size ve Silluine arkadaşıma çok teşekkür ederim.
  • Arkadaslar 46d8000 tv sol ust kosesinde isik sizmasi var .
    Cok sinir bozucu . Sanki orasi soluk gibi duruyor.
    Koyu renklerde hic belli olmuyor ama acik mavi gibi acik renklerde belli oluyor. Bilmeyen birinin gozune takilmaz bile ama ben artik bildigim icin cok takiyorum kafama.
    Ne yapabilirim ?
    Bi daha samsung mu Allah korusun 2014 modelleri bekliyorum.

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar 10.29 guncellemesinden once 10.27 I yuklemistim.
    Az once dvd actim. Onceden ses codec desteklemiyor diyordu yani goruntu var ses yoktu simdi ses destegi gelmis.
    Yarin 10.29 u da yukleyecegim.guncellemeyi sadece goruntu kalitesi olarak degerlendirmeyin yani ses codecleri de guncelleniyor.
    Bizzat test ettim onayladim.

• Arkadaslar 40D7000 de Allshare çalışmıyor Allshare simgesi sönük bağlı aygıt yok diyor bunu nasıl çözebilirim

• 40D6510 tv aldıgım günden beri Tunçmatik akım koruyuculu prizle kullanıyorum .Pazartesi aksamı discovery HD izlerken bir anda cam tüp patlaması gibi bir ses geldi ( hani tüpü ısıtırsınız patlar aynen öyle) ben cam pvc kırıldı sandım zira tv de hiç bir sey yokdu görüntü ses aynen kesintisiz devam ediyor .Kalktım camlara balkona baktım sorun yok acaba dedim Tv de bir sey mi oldu ters çevirdim arka panalde tam ortadan çatlamış ve aşagı dogru gitmiş birde simsiyah hat olmuş çok ilginç? Neryse salı günü samsung servisden ümraniye için kayıt olusturduk 2 günde ne arayan oldu ne gelen ? 2 günde serviside aradık haber verin gelmeyecekseniz ama malesef cevap yok? BUgün sildirdim kaydı baska servise yönlendirin dedik maltepeye yönlendirdiler orayı aradım orasıda bugün imkansız ümraniyeye gitmez çok yogun yarın kesin olarak olmasada gelebilirler vs..KAlsın dedim bayram sonu tekra rkayıt açtırırım deyip bıraktım.Böyle lakayıt ve sorumsuz servis samsungda var sanırım Daha öncede philps marka tv vardı onda problem olmuştu ertesi gün geldi servis aradı bide geliyoruz diye

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU]

• Güncel uydu kanal listesi olan paylaşabilir mi?
  • Son kanal listesi bende var 2 gün önce tarattım ama bendeki listede dsmart kanallarını ön plana aldım Starhd KanaldHd gibi ufak tefek ayarlarım derseniz ben yükleyeyim veya ilk 10-15 kanalı söyleyin ayarlayıp yükleyeyim.
  • T-GASDEUC-1026.0 ile ne gibi yenilikler geldiği hakkında bilgisi olan var mı? (D6500)
  • Merhaba,bende ue 40 d 6500 var tv yi 21 ay önce ist. Bilişimden aldım, sorunum tv yi açtıktan 3 dk sonra kapanıyor acaba samsung servisi bakıyormu ist. Bilişimden alınan ürünlere.

• Arkadaşlar bu tv ye bildiğim kadarıyla klavye fare bağlanmıyor. Ama yanlış hatırlamıyorsam bir grubun firmware yazılımıyla değiştirdiğimizde çalışıyor idi. Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş varmı. Bu arada Panel açıklığından dolayı arkadaşla beraber aldığımız 40D7000 tv yi ilk önce tüketici hakem heyetinden para iadesi olarak itiraz sonucu mahkemeden ise varsa aynı modelin yenisi ile yoksa para iadesi kararıyla arkadaş kazandı. Ne zaman değişir diye samsung yet. serv. gittiğimizde isizi ararlar dediler. Aramışlar 40F7000 için 1500 tl fark istemişler, (TV yi 3500 TL almıştık 3 sene önce) yada 40F6530 verelim demişler. Para iadesini istediğinde mahkeme kararı var para iadesi olmaz demişler. Arkadaş biraz ses tonunu yükseltince biz sizi ararız yine demişler fakar aradan 2 hafta geçti çıt yok. Artık icraya gidecez. Bu SAMSUNG kendini ne sanıyosa artık :)
  • Arkadaşlar samsung d 7000 serileri internete kablosuz direkt bağlanabilir mi yoksa bir aparata gerek varmı. Baglaniyorsa nasıl yapıyoruz benim tv etraftaki wifileri görmedi bir türlü

• D8000 tvm 22 ay önce almıştım ve bu esnada 1 yıl kullanılmamasına ragmen 2. kez Paneli değişecek çok enteresan acaba son 2 ayda garanti bitinceye kadar panel arızası yaşarsam 3.kez değiştirdiklerinde bir üst model vermek zorundalar mıdır? Bir de Paneli değişen tv nin paneli tekrar mı 2 yıl garantili yoksa eski panelin üzerinden mi garantisi devam edecek. Çünkü TVnin kontrol kartını söküp panele takmak çocuk oyuncağı aynı pc parçaları değişir gibi hatta daha kolay. Bu değişim esnasında servis pek nazlı davranıyor 2. gelen panelin alt kısmında ledler görünüyordu ona birşey demedim sol tarafta 5 santim yukarıdan aşşağı ekran bozuk renklerde çıkış verdiği için değiştirmeyi kabul ettiler şimdilerde bekliyoruz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: limoni0106

Arkadaşlar samsung d 7000 serileri internete kablosuz direkt bağlanabilir mi yoksa bir aparata gerek varmı. Baglaniyorsa nasıl yapıyoruz benim tv etraftaki wifileri görmedi bir türlü

D7000 ler wifi ye direkt bağlanabiliyor. Aparata gerek yok. Sizdeki sorun nedir bilmiyorum.
  • Merhabalar
    Tabletimde miracast özelliği var acaba all share ile görüntüyü tvye aktarabilir miyim ?

Bir de androidde allshare yok (ya da ben bulamadim) acaba hangi programı önerirsiniz fotoğraf ve video paylaşımı için?

Şimdiden teşekkürler..

• arkadaşlar normal uydu kanal listesi varmı acaba güncel ?? rica etsem ghönderebilirmisiniz ???
  • 
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.