Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar güncel kanal listesi olan lar varsa bir zahmet yükleyebilirler mi?

D serisi TÜRKSAT + Hotbird

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expert22 -- 8 Kasım 2013; 21:34:44 >
  • turkcell 3g wınn adoptörümü tp link TL-MR3420 300 Mbps 3G/4G Kablosuz N Router e bağladım laptopum ve telefonum sorunsuz bir şekilde internete wifi üzerinden giriyor ama bir türlü 40 d7000 tv etraftaki kablosuz ağları görmüyor yapmam gereken bir ön işlem mi var acaba kablosuz ağlara bağlan demem yeterli değilmi böyle bir sorun yaşayan oldumu acaba.aynı routerle kablolu şekilde bağlandım bu arada.
  • Arkadaşlar sizde swl samsung wireless link kısmı etkin mi aglar altında ki benim etkin değil acaba o yüzden mi wifi ağları göremiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d serisi için güncel kanal listesi rica ediyorum arkadaşlar yardımcı olusanız çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

d serisi için güncel kanal listesi rica ediyorum arkadaşlar yardımcı olusanız çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden..

yok mu kimsede
  • quote:

quote:

d serisi için güncel kanal listesi rica ediyorum arkadaşlar yardımcı olusanız çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden..

yok mu kimsede

ben de istiyorum d serisi d smart kanal listesi

yapan birisi varsa hayrına paylaşsın ben listeleme programını açamıyorum.
  • Merhaba,

Ne olduysa Tv'yi her açtığımda sağ üst köşede "bağlanıyor/başlatılıyor" yazıp 10-15 sn sonra ağ ayarlarını yapılandırma sayfasını açıyor.
    Ağ ayarlarını kontrol ettim ama bişey bulamadım.
    Ağ kablosu takılı değil ama ağ ayarı yapmaya çalışıyor veya smart hub ile ilgili bişeyler yapmaya çalışıyor galiba.
    Nasıl normal hale döndürürüm?
    Teşekkürler.
  • güncelleme geldiğini yeni gördüm tv de menüden yazılım güncellemeyi denerim tv ye düşmemiş güncelleme usb den ilk defa güncelliycem bakalım deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

Merhaba,

Ne olduysa Tv'yi her açtığımda sağ üst köşede "bağlanıyor/başlatılıyor" yazıp 10-15 sn sonra ağ ayarlarını yapılandırma sayfasını açıyor.
    Ağ ayarlarını kontrol ettim ama bişey bulamadım.
    Ağ kablosu takılı değil ama ağ ayarı yapmaya çalışıyor veya smart hub ile ilgili bişeyler yapmaya çalışıyor galiba.
    Nasıl normal hale döndürürüm?
    Teşekkürler.

Tvyi her açışta sağ üst köşede "bağlanıyor/başlatılıyor" yazıp 15-20 sn sonra
    "bir girişim meydana geldi. Lütfen sonra yeniden deneyin."
    yazan bir pencere çıkması nedeniyle samsung'u arayıp durumu anlattım.
    "Yeni yazılımla gelen bir özellik, bu bir arıza da değildir" dediler.

Yeni yazılım(T-GAP8DEUC-1029.0) güncellemesi yapıp aynı durumla karşılaşan var mı?

• D serisi kanal listesi 15.12.2013 tarihli
    http://www.dosyasitesi.com/download.php?file=bd8c534e8349ece8b84d705cad89aa88

http://www.dosya.tc/server20/WgVG2V/dserisi.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorol2 -- 15 Aralık 2013; 22:47:31 >
  • merhaba samsung ssg-5100gb 3d gözlük arayanlar için büyük fırsat özel fiyatlar almak isteyenler pm atabilirler acele edin pişman olmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorol2

D serisi kanal listesi 15.12.2013 tarihli
    http://www.dosyasitesi.com/download.php?file=bd8c534e8349ece8b84d705cad89aa88

http://www.dosya.tc/server20/WgVG2V/dserisi.rar.html

Arkadaşım teşekkür ederim çok işime yaradı

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: ahmedcan

5090 duruyor hocam tabi salon 1 tane olunca simdilik sammye bakıyorum senim de verdigin setingi uyguladım filmlerde onu kulanıyorum selamlar

Pio başlığına bak,oradan sana bir msg atmıştım!

Takılırsan bana eMail den ulaşabilirsin(DH deki PM alışım kapalıdır!)

++
    CAN

Samsung 46d7000 için;
    En iyi HD / HD 3D
    PS3 Ayarları
    ve teknik olarak mümkünse SD yayın ayarlarını paylaşır mısınız

Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EFE_ -- 4 Ocak 2014; 19:08:15 >
  • Arkadaslar acil bir sorum var. 40d7000e 1200 tl verilir mi su an? Yanlis bir is yapmak istemiyorum. Teknosadan almaya gidiyorum simdi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzersoy U kullanıcısına yanıt
    defosu yoksa rahat verilir.
  • Arkadaşlar nette aradım ama sorunumla karşılaşanlar çözememişler.
    Acaba son zamanlarda karşılaşp çözen oldumu merak ediyorum.

55 D6500 Samsung Smart TV de 3D boyutlu olarak explorer 3d üzerinden yada harddisk yada usb üzerinden denediğimde ekranın yarısı siyah yarısında görüntü 3d olarak ama biraz daha bulanık ve ses karışık olarak çıkıyor.

İlk anladıgımda bu sorun yoktu ama şu an var.

En son yazılımı güncelledim, reset atttım,ayarları altınü üstüne getirdim bir türlü düzelmedi.

Servisimi çağırsam uğraşmaya devammı etsem bilemedim.
  • arkadaşlar 1029 yükleyen varmı aranızda varsa ne gibi durumlarla karşılaştınız önerileriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biteme

arkadaşlar 1029 yükleyen varmı aranızda varsa ne gibi durumlarla karşılaştınız önerileriniz nedir ?

Bir artısını görmedim ama yukarıda da yazdığım gibi beni gıcık eden durum şu:
    Her açışta sağ üstte "başlatılıyor", "bağlanıyor" yazıp oturum açmaya çalışıyor.
    Samsunga yazdım, çaresi yokmuş.
    Mecbur muyum kardeşim her açışta otoroum açmaya? Bu ne saçmalıktır.
    Oturum açacaksam/açarsam yapsun o bağlanma işlemlerini.

Bence 1029 yüklemeyin.
    Ama oturum açmamanın çaresi varsa başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

quote:

Orijinalden alıntı: biteme

arkadaşlar 1029 yükleyen varmı aranızda varsa ne gibi durumlarla karşılaştınız önerileriniz nedir ?

Bir artısını görmedim ama yukarıda da yazdığım gibi beni gıcık eden durum şu:
    Her açışta sağ üstte "başlatılıyor", "bağlanıyor" yazıp oturum açmaya çalışıyor.
    Samsunga yazdım, çaresi yokmuş.
    Mecbur muyum kardeşim her açışta otoroum açmaya? Bu ne saçmalıktır.
    Oturum açacaksam/açarsam yapsun o bağlanma işlemlerini.

Bence 1029 yüklemeyin.
    Ama oturum açmamanın çaresi varsa başka.

bende yükledim 46 d 7000 e bende böyle bir problem olmadı

• 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.