Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar samsung 40 d 7000 2014 kanal listesi olan varmı normal uydu kanalları ???
  • 46 D 8000 Samsung Led TV ye sahibim. Zaman zaman maç seyrederken, alttan geçen yazılarda bir titreme oluyor ve tepkime süresinde de bir sıkıntı oluyor. Çok belirgin değil fakat bazen hissedebiliyorsunuz. Neden kaynaklanıyor? Konu ile ilgili bilgi sahibi arkadaşlardan yardımda bulunmalarını rica ediyorum.
    Şimdiden teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temel_Reis1071

46 D 8000 Samsung Led TV ye sahibim. Zaman zaman maç seyrederken, alttan geçen yazılarda bir titreme oluyor ve tepkime süresinde de bir sıkıntı oluyor. Çok belirgin değil fakat bazen hissedebiliyorsunuz. Neden kaynaklanıyor? Konu ile ilgili bilgi sahibi arkadaşlardan yardımda bulunmalarını rica ediyorum.
    Şimdiden teşekkürler....

hocam yayın SD yayın ise normal.
    Şayet bağlantınız HDMI üzerinden ve görüntü de HD ise olmaması lazım.
  • TV ayınlarının HD olduğu söyleniyor fakat Full HD değiller. 720 p bant aralığından yayın yapıyorlar. Arada bir yapıyor bunu devamlı değil. Neden yapar acaba ? Uydu alıcısımı kalitesiz? TV demi var problem ? Yaynlar ile ilgili bir bilgi bekliyorum
    teşekkürler...
  • arkadaşlar bende 2011 yılından beri kullanmakta olduğum ue40d6500 var, 1 yıldır güncelleme yapmıyordum en son sürüm olan 1024 vardı, sonra yeni güncellemeyi yükledim yani 1026, sorun şu yüklemeden sonra smart hub açılıyor ama hiçbir uygulamaya giremiyorum smart hub güncellensinmi diyor tamam diyorum ağ bağlantınızda sorun var diyor ağ bağlantısını kontrol ediyorum herhangibir sorun yok, bir uygulama yüklemeye çalışıyorum bu uygulamayı indirmek için yeterli bellek yok diyor smart hub uygun alan 0 byte diyor, neler yaptımkomple smart hub sıfırladım, ağ bağlantımım sıfırladım, arkadaşların daha önceki sayfalarda paylaştığı üzere 1013 sürümüne geri yükledim sonra en son sürüm olan 1026 yükledim ama sorun yine düzelmedi, müşteri hizmetlerini aradım onlarda çözemedi, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım bekliyorum, ilginiz için şimdiden teşekkür ederim....

• agtr A kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşşekkür ederim, bugün samsung servisi geldi mevcut yapmış olduğum işlemleri tekrarladılar işte tvye reset attılar, sonra smart hubu sıfırladılar aynı işlemleri yaptım dedim olsun birde biz yapalım dediler :).Sonuç herhangibir değişiklik olmadı, bellek hatası yine devam ediyor boş alan 0 byte diyor, smart hub boş olmasına rağmen boş belekk yok hatası veriyor, merkezi aradılar işin içinden çıkamayınca 1 hafta 10 gün bekleyelim dediler bu arasamsung güncelleme felan yapıyor dediler, ben zaten sorun çıklalı yaklaşık 1 hafta oldu dedim neyse 1 hafta bekleyelim dediler düzelmezse anakartın değişmesi gerek dediler 0da biraz pahalı yaklaşık 400-500 tutar değermi artık siz bilirsin dediler bende teşekkür ettim ne diyeyim sorun çözülmeden gittiler, en kötü anakartı derğiştirirsiniz sorun çözülür dediler...Neyse arkadaşım başını ağrıttım , ilginiz için teşekkür ederim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert1979 -- 6 Mayıs 2014; 20:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmert1979

İlginiz için teşşekkür ederim, bugün samsung servisi geldi mevcut yapmış olduğum işlemleri tekrarladılar işte tvye reset attılar, sonra smart hubu sıfırladılar aynı işlemleri yaptım dedim olsun birde biz yapalım dediler :).Sonuç herhangibir değişiklik olmadı, bellek hatası yine devam ediyor boş alan 0 byte diyor, smart hub boş olmasına rağmen boş belekk yok hatası veriyor, merkezi aradılar işin içinden çıkamayınca 1 hafta 10 gün bekleyelim dediler bu arasamsung güncelleme felan yapıyor dediler, ben zaten sorun çıklalı yaklaşık 1 hafta oldu dedim neyse 1 hafta bekleyelim dediler düzelmezse anakartın değişmesi gerek dediler 0da biraz pahalı yaklaşık 400-500 tutar değermi artık siz bilirsin dediler bende teşekkür ettim ne diyeyim sorun çözülmeden gittiler, en kötü anakartı derğiştirirsiniz sorun çözülür dediler...Neyse arkadaşım başını ağrıttım , ilginiz için teşekkür ederim....

Kıssadan hisse:
    (En azından kendi payıma)

Düzgün çalışıyorsa güncelleme falan yapma, aynen devam et.

• drmert1979 D kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Saolasın arkadaşım, hayırlısı olsun, inşAlllah sizin başınıza gelmez.Arkadaşın dediği gibi düzgün çalışıyorsa güncelleme felan yapmayın , nolur nolmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temel_Reis1071

TV ayınlarının HD olduğu söyleniyor fakat Full HD değiller. 720 p bant aralığından yayın yapıyorlar. Arada bir yapıyor bunu devamlı değil. Neden yapar acaba ? Uydu alıcısımı kalitesiz? TV demi var problem ? Yaynlar ile ilgili bir bilgi bekliyorum
    teşekkürler...

Yaındanmı kaynaklanıyor acaba ? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum...
  • selamlar bu aralar d6500 den youtuba girememeye başladım. uygulamayı baslatıyorum ama ekran youtube yazısıyla beraber kalıyor hıc bır ılerleme yok ne yapmam lazım ?
  • d8000 için 1031.1 yazılımı çıkmış yükleyen varsa yorum bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbilim

d8000 için 1031.1 yazılımı çıkmış yükleyen varsa yorum bekliyoruz.

Siz yüklediniz mı hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar banada hazır kanal listesi lazım tv modeli samsung ue48h6270asxtk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Arkadaslar 46D8000 kullanicisi olarak f8000 serisini test ettim.

2d hd videolarda arada fark yok demek en iyisi olur. 3d konusunda fark var f8000 çok iyi 3d kalitesi sunuyor.

Samsung d8000 deki spva panel yeni serilere taş cikartiyor.:)

e bosuna mı 3 sene üstüne gidip 40D6000 satıp 40d8000 2. el aldım

samsun tv lerin hi. birisi d8000 e 2D SD VE HD görütülerde rakip olamaza 6 saat ınceledım 46 f8000 40d6000 e bile zor rakıp olur d8000 de ezilir ....

d8000 den daha ıyı olan tek tv SONY W905 SERISIDIR ....
  • Merhaba ue d6500 serisi led icin yayinlanan
    Yeni frewree deki yenilikler nedir ayrica bu versiyonda ip tv ozelligi var mi

• Kimse yazmamis bende kendim buldum yükledik net player i fakat çok kotu bir uygulama yada ben daha çalışacak ip Adresi bulamadım

• merhaba bende samsung 40d6500 var yaklaşık 2,5 yıl önce aldım tüm özellikleri çalışıyordu. gecenlerde panel arızası verdi ve garanti dışı olarak bir yerde yaptırdım. şimdi ise tvde menü tuşuna basınca kanal ve ağ menüleri buğulu tv nete bağlanıyor smart hub a giriyor buralar neden buğulu olabilir. Daha önce servis menüsünü biraz kurcalamıştım ondan olabilir mi bunu nasıl düzeltebilirim. bu donanımsal mı yoksa yazılımsal bir sorun mudur. tesekkurler.
  • 46d6510 Televizyonumda görüntü kayboldu. Ses geliyor. Eminim böyle bir problemin çok çeşitli sebepleri olabilir fakat benzeri bir problemi yaşayan ve çözüm bulabilen oldu mu acaba?
    TV nin görüntüsü tamamıyla kayboldu, menü tuşu, tools tuşuna falan bastığımda hiç bir şey gelmiyor. Sadece yayının sesini duyabiliyorum.

İkinci sorum ise, TV'nin garantisi bitti, böyle bir arızanın onarım maliyeti çok yüksekse, servis dışında yaptırabileceğim yan sanayii bir yer var mıdır? (İstanbul, Kadıköy'de)

Şimdiden teşekkürler.
  • Panel'de gitmiş.. Servis yeni TV parası verirsin dedi. Bende yan sanayi bir tv tamircisi bulup TV'yi ona gönderdim. 1650 TL masraf çıkardılar. Bıraktım TV'yi, yeni televizyon alıyorum.. :(
  • 
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.