Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhabalar d smart modul aldım spor hd paket fakat sadece maç izlerken spikerin sesi hiç gelmiyor tribün sesleri var mh ile görüştüm sinyal kaynaklıdır dedi ama tüm kanalları izleyebiliyorum

TV MODELİ : SAMSUNG 40D8000

yardım bekliyorum ...
  • Arkadaşlar,

Turksat uydu değişikliği sonrası otomatik arama yaptım ama kanal bulamıyorum,

yöntemi nedir bilen var mı?
  • Merhaba

40D7000 MODEL tv için TURKSAT 4A sıralı kanal listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kanallar mümkün olduğunca sınıflandırılmıştır. Şifreli ve Platform kanalları silinmiştir. Yerel-Anadolu kanalları sonlara bırakılmıştır.

Link ile gelen kanal editörünü kullanarak kendi listenizi yapabilirsiniz.

İyi seyirler

http://s3.dosya.tc/server28/1PeVlP/SamsungD-serisikanald_zenlemeedit_r_.rar.html
  • samsung 40d8000 tv im varda şifreli kanallar izliyorum d smartın modeul ıle sıfrelı kanllar olucak skeılde sıralama yapan varsa p.m beklıyorum tesekkurler
  • Bende 2011den beri sorunsuz kulladığım alette iki ay önce bir tane ölü piksel çıktı tam ortada. çok rahatsız ediciydi insanın gözü takılıyor. geçen hafta kendi kendine kayboldu. Allah sevdiği kuluna eşeğini kaybettirip buldururmuş ya, acayip sevindim, iyi oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urukhrai -- 22 Eylül 2014; 12:24:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyav

Merhaba

40D7000 MODEL tv için TURKSAT 4A sıralı kanal listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kanallar mümkün olduğunca sınıflandırılmıştır. Şifreli ve Platform kanalları silinmiştir. Yerel-Anadolu kanalları sonlara bırakılmıştır.

Link ile gelen kanal editörünü kullanarak kendi listenizi yapabilirsiniz.

İyi seyirler

http://s3.dosya.tc/server28/1PeVlP/SamsungD-serisikanald_zenlemeedit_r_.rar.html

hocam yeni kanalları aramak için ne yapıyoruz yardımcı olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: chaiselounge

Arkadaşlar,

Turksat uydu değişikliği sonrası otomatik arama yaptım ama kanal bulamıyorum,

yöntemi nedir bilen var mı?

siz durumu hallettiniz mi hocam?
  • bendeki tv 46 d7000 suanki guncel surum ne arkadaslar bende suan 1027 gozukuyor bendeki yazılım eksiyse yenisi icin link verebilirmisiniz?
    tsk ederim
  • Merhaba,

Bizim D serisi modeller 3 yaşında.
    Bugün piyasadaki en yeni smart 3d led tvlerin (4K'ları saymazsak) bizim tvlerden daha iyi özelliği var mı?
    4K haricinde hangi tvyi alırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

bendeki tv 46 d7000 suanki guncel surum ne arkadaslar bende suan 1027 gozukuyor bendeki yazılım eksiyse yenisi icin link verebilirmisiniz?
    tsk ederim

oo hocam iyi para vermişsindir o TV'ye :) ek ders güzel sanırım :) bende 40D8000 var, ah diyorum 2-3 model düşüğünü alsaydım da ekranı büyütseydim diyorum ama artık çok geç :)
    sen taylanda da gidersin sömestr'da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

Merhaba,

Bizim D serisi modeller 3 yaşında.
    Bugün piyasadaki en yeni smart 3d led tvlerin (4K'ları saymazsak) bizim tvlerden daha iyi özelliği var mı?
    4K haricinde hangi tvyi alırdınız?

55ES8000 kullanıcısıyım. Sizin seriye göre panel farkı var sanırım ama bence fark yok. Pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum.

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Yeni bir tvye ihtiyaç olsa gidip en ucuzunu almak lazım o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

Yeni bir tvye ihtiyaç olsa gidip en ucuzunu almak lazım o zaman?

Oyle de demek pek dogru olmaz. Cunku bazen cidden seriler arasinda kaydadeger farklar oluyor.

• quote:

bendeki tv 46 d7000 suanki guncel surum ne arkadaslar bende suan 1027 gozukuyor bendeki yazılım eksiyse yenisi icin link verebilirmisiniz?
    tsk ederim

ben de aynı tv yi kullanıyorum. şu an yazılım 1023. bu yazılım bana diğerlerinden daha iyi geldiği için güncellemedim.. sanırım 1031 çıkmış. ama güncelleme yapıp yorum yapan olmadı..
  • Arkadaşlar 1031 sürümünü bugün yükledim.Bazen usb den 720 p film izlerken duruyordu,o sorun tamamen kalkmış gibi geldi bana,birde siyah oranı farklılaştı sanki görüntü daha güzelleşti,yani herhangi bir sorun yok,tavsiye edrim.Bu arada televizyonum 46D7000.
  • 40d6500 kullanıcısıyız bizde. ama artık güncelleme gelmez diye düşünüyorum son güncellemeleride aldı artık yavrucaklar. ara sıra sinema uygulamasına geliyor güncelleme ama film sürekli aynı çok nadir değişiyor. diğer üst model tvlerde bizimle aynı uygulamaları kullanmıyorlar mı acaba ? böyle eski filmleri tekrar tekrar önüme koysalar iade ederdim herhalde yeni aldığım tv yi. :) başka film izlediğiniz uygulama var mı acaba markette
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.LE SAGE

Arkadaşlar 1031 sürümünü bugün yükledim.Bazen usb den 720 p film izlerken duruyordu,o sorun tamamen kalkmış gibi geldi bana,birde siyah oranı farklılaştı sanki görüntü daha güzelleşti,yani herhangi bir sorun yok,tavsiye edrim.Bu arada televizyonum 46D7000.

önceki sürümün neydi ki filmlerde takılmalar oluyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: natural34

quote:

tsk ederim

ben de aynı tv yi kullanıyorum. şu an yazılım 1023. bu yazılım bana diğerlerinden daha iyi geldiği için güncellemedim.. sanırım 1031 çıkmış. ama güncelleme yapıp yorum yapan olmadı..

kardeş bir yorum geldi ama pek açıklayıcı değil. Hatta hiç... Bende 1027 yi kullanıyorum hala daha. 1023 te flash diskimde duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelkill

quote:

quote:

tsk ederim

kardeş bir yorum geldi ama pek açıklayıcı değil. Hatta hiç... Bende 1027 yi kullanıyorum hala daha. 1023 te flash diskimde duruyor

1023 ve 1027 benim favori iki sürümümdü.. artık eskisi gibi takip etmiyorum ben de.. şu an sürümden memnun olduğum için yüklemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: angelkill

quote:

quote:

tsk ederim

Ya bende 1024 sürümü yüklü Tv modeli ue40d6510ws. Samsungun sitesine bakıyorum 1027 sürümü var indiriyorum usb ye yükleyip tv ye takıyorum ama taratınca dosyayı görmüyor. Bir bilginiz varsa lütfen yardımcı olun. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.