Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: vasel , erturul Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dakamon

quote:

Orijinalden alıntı: angelkill

quote:

Orijinalden alıntı: natural34

quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

bendeki tv 46 d7000 suanki guncel surum ne arkadaslar bende suan 1027 gozukuyor bendeki yazılım eksiyse yenisi icin link verebilirmisiniz?
    tsk ederim

ben de aynı tv yi kullanıyorum. şu an yazılım 1023. bu yazılım bana diğerlerinden daha iyi geldiği için güncellemedim.. sanırım 1031 çıkmış. ama güncelleme yapıp yorum yapan olmadı..

kardeş bir yorum geldi ama pek açıklayıcı değil. Hatta hiç... Bende 1027 yi kullanıyorum hala daha. 1023 te flash diskimde duruyor

Ya bende 1024 sürümü yüklü Tv modeli ue40d6510ws. Samsungun sitesine bakıyorum 1027 sürümü var indiriyorum usb ye yükleyip tv ye takıyorum ama taratınca dosyayı görmüyor. Bir bilginiz varsa lütfen yardımcı olun. Teşekkürler.

İndirdiğiniz dosya exe gibi bir dosya.. onu bilgisayarda açıp klasör haline getirseniz tv görür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanak -- 15 Kasım 2014; 16:24:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanak

quote:

Orijinalden alıntı: dakamon

quote:

Orijinalden alıntı: angelkill

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

bendeki tv 46 d7000 suanki guncel surum ne arkadaslar bende suan 1027 gozukuyor bendeki yazılım eksiyse yenisi icin link verebilirmisiniz?
    tsk ederim

ben de aynı tv yi kullanıyorum. şu an yazılım 1023. bu yazılım bana diğerlerinden daha iyi geldiği için güncellemedim.. sanırım 1031 çıkmış. ama güncelleme yapıp yorum yapan olmadı..

kardeş bir yorum geldi ama pek açıklayıcı değil. Hatta hiç... Bende 1027 yi kullanıyorum hala daha. 1023 te flash diskimde duruyor

Ya bende 1024 sürümü yüklü Tv modeli ue40d6510ws. Samsungun sitesine bakıyorum 1027 sürümü var indiriyorum usb ye yükleyip tv ye takıyorum ama taratınca dosyayı görmüyor. Bir bilginiz varsa lütfen yardımcı olun. Teşekkürler.

İndirdiğiniz dosya exe gibi bir dosya.. onu bilgisayarda açıp klasör haline getirseniz tv görür...

Anladım sağolun öyle yapıp deneyeceğim. Peki 1027 ile 1024 arasında ne gibi geliştirmeler oldu bileniniz varmı?

• D7000 ve D8000 kullanan arkadaşlar gönül rahatlığıyla son sürümü yükleyebilir,
    46D8000 de kullanıyorum ve çok başarılı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık 1 yıldır güncelleme yapmıyorum.(46D8000)
    Ne gibi farklar var, neler değişmiş?
  • Proxy1 kullanıcısına yanıt
    Renklerin daha yumuşak olduğunu ve hızlı sahnelerde ki başarı en iyi hale geldiğini fark ettim, atlamalar artık yok denecek kadar az, (atlamalar UH8000 de bile var) , hemde 1080i 50 hz d smart cihazı ile test ediyorum, 1080p 60 hz de başarı daha belirgin, pc xbox 360 ps3 başarısı,

• quote:

Orijinalden alıntı: riva70

merhaba bende samsung 40d6500 var yaklaşık 2,5 yıl önce aldım tüm özellikleri çalışıyordu. gecenlerde panel arızası verdi ve garanti dışı olarak bir yerde yaptırdım. şimdi ise tvde menü tuşuna basınca kanal ve ağ menüleri buğulu tv nete bağlanıyor smart hub a giriyor buralar neden buğulu olabilir. Daha önce servis menüsünü biraz kurcalamıştım ondan olabilir mi bunu nasıl düzeltebilirim. bu donanımsal mı yoksa yazılımsal bir sorun mudur. tesekkurler.

Arkadaşlar ,
    bende de 40D6000 var çok memnundum ama şimdi görüntüde sanki tülperde çekilmiş gibi çizgiler çıkmaya başladı.Forumda araştırdım panelle ilgi bir sıkıntı çıktı.Garantisi bittiği için servis dünya kadar para istiyor.İstanbul anadolu yakasında yaptıracağım uygun bir yer biliyormusunuz?
    Yada bunu satıp yeni bir tv almayı düşüneceğim zaten ekranı küçük geliyordu.
    Yardımcı olacak arkadaşlar fikirlerini bekliyorum.Tşkler

• Bende de 46 D 6500 var. 1027 sürümü çıkmış. Bu yeni sürümün bir öncekinden ne farkı var acaba? Yani yüklemeye değermi? Memnun olmazsak geri dönüşü olmuyor bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ben de yükleyeyim o zaman.
  • bende 40D8000 var, son sürümü yükledim.
    Sorunsuz, stabil şekilde çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

bende 40D8000 var, son sürümü yükledim.
    Sorunsuz, stabil şekilde çalışıyor.

son sürüm olarak 1031 mi yüklediniz.
  • 1031.1 versiyon olarak son sürüm yükleyebilirsiniz, en stabil sürüm şuan,

• quentin kullanıcısına yanıt
    evet hocam.
  • 1031 de hızlı hareketlerde hafif takılmalar var, yüzler daha pastel gözüküyor. Kullandığım eski versiyon daha başarılıydı benim gözlemime göre. Tekrar aynı versiyona dönüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natural34 -- 19 Kasım 2014; 8:21:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba tv konusunda bilgim yok yorumlarınızı okuyup aklıma takılan bir kaç soruyu sormak istiyorum.

46d8000 tv yi aldığımızdan beri d smart uydu alıcısından hdmı üzerinden seyrederek kullanıyoruz. D Smart ın modülü varmış sanırım o da aynı şekilde uydu alıcı gibi mi oluyor (menü,kanal sıralaması vs.) ? Tv yi son sürüme güncelledim gayet stabil şekilde çalışıyor.Birde sürekli kanal listesi istenmiş ? Cihazın içinde uydu alıcısı mı var ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Modül yuvası var ama d-samrt modülü aldığınızda çalışır mı servise sormak gerek.
    Modül çalışıyorsa ayrıca kutu ve hdmi bağlantıya gerek yok. Direk anten kablosunu bağlıyorsunuz.
    Ayrıca evet, tvnizin dahili uydu alıcısı var, ayrıca uydu alıcıya(d-dmart, diji.turk kullanmıyorsanız) gerek yok.
  • Proxy1 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
  • arkadaşlar internet üzerinden filmi tv den nasıl izleriz, deneyim sahibi arkadaşlar bilgi verir ise sevinirim. bir de 10 mbps hız film izlemek için yeterli midir?
  • quote:

arkadaşlar internet üzerinden filmi tv den nasıl izleriz, deneyim sahibi arkadaşlar bilgi verir ise sevinirim. bir de 10 mbps hız film izlemek için yeterli midir?

hiç uğraşma kardeşim fıtık eder insanı
  • bızım televızyonları browserlı dıye aldık ama browser performansı kanser eder aynen uğraşmayın
  • 1027 yi d6500 'e usb den yukledım. teledunyada ıken tv daha once 1920x1080 60hz dıye calısırdı sanırım. suan 1920x1080i 50hz olmus. ıı mı kotumu bılemedım.
  • 
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.