Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.840
Cevap
34
Favori
779.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alatay

bızım televızyonları browserlı dıye aldık ama browser performansı kanser eder aynen uğraşmayın

youtube de olan filmlerden izledim. browser gibi sıkıntılı değil. görüntü kalitesi biraz düşük ama keyifli, hatta ilk izlediğim filmi de tavsiye ederim. "her çocuk özeldir" özellikle anne baba ve öğretmenler için tevsiyedir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natural34 -- 2 Ocak 2015; 14:55:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: natural34

quote:

bızım televızyonları browserlı dıye aldık ama browser performansı kanser eder aynen uğraşmayın

youtube de olan filmlerden izledim. browser gibi sıkıntılı değil. görüntü kalitesi biraz düşük ama keyifli, hatta ilk izlediğim filmi de tavsiye ederim. "her çocuk özeldir" özellikle anne baba ve öğretmenler için tevsiyedir..

youtube gerçekten kaliteli ama kumandadan yaptıgınızda sıkıntılı. o yuzden akıllı telefonunuzun youtube u ıle tv yo0utube u baglayın vıdeoları telden aratın
  • Samsung televizyonlar da Smart Hub kullanın, hiç unutamayacağız tümörünüz olsun, en kısa yoldan kanser olun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: natural34

quote:

youtube gerçekten kaliteli ama kumandadan yaptıgınızda sıkıntılı. o yuzden akıllı telefonunuzun youtube u ıle tv yo0utube u baglayın vıdeoları telden aratın

tv de geçen gün eşleştirme diye bir şey gördüm ama çok kurcalamadım. detaylı anlatır mısınız, nedir, nasıl yapılır, ne işe yarar tv ile telefon eşleştirmesi..

• youtube uygulamasına gırın kurcalayın kod verır size orda

daha sonra akıllı telefonunuzdan ayarlar kısmına gırın orda tv baglayın cıkar o kodu oraya yazın yada codu okutun kamera ıle qr kodu. eşleşıyor. telefondan sectıgınız vıdeov de cıkıyor
  • arkadaşlar samsung d 7000 tvm var. trust marka 2.1 speaker ses sistemi aldım. ama birtürlü bağlayamadım.
    arada kablo var onla denedim olmadı. menüden hoparlor sesini harici yaptım gene olmadı. bilen eden bu şekilde bir bağlantı kuran varmı acaba ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 19 Ocak 2015; 17:57:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

arkadaşlar samsung d 7000 tvm var. trust marka 2.1 speaker ses sistemi aldım. ama birtürlü bağlayamadım.
    arada kablo var onla denedim olmadı. menüden hoparlor sesini harici yaptım gene olmadı. bilen eden bu şekilde bir bağlantı kuran varmı acaba ??

denemiş oldugun ses sistemi pc için yanılmıyorsam. Tv ye bağlamak yerine receiver a baglamayı dene oradan ses alabilirsin.
  • natural34 kullanıcısına yanıt
    Ben Ipad kullanıyorum, Apple TV aldım rahat ettim internette istediğim filmi ipadden tvye aktarıyorum ya da ipad ekranını tam ekran TV de kullanıyorum, tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar piyasada bu D modeller gibi eski modelleri bulabileceğim, hala satılan yerler var mı acaba?
  • istanbul biliişimde 40 inc olanı var UE-40D7000
  • takip
  • arkadaşlar digiturku kapattırdım 40D8000 için güncel hd kanalların öncelikli olduğu kanal listesini paylaşabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quentin

arkadaşlar digiturku kapattırdım 40D8000 için güncel hd kanalların öncelikli olduğu kanal listesini paylaşabilirmisiniz.

şu başlığı bir araştır kardeş aradığın sanırım var 2. sayfada görmüştüm
    http://forum.donanimhaber.com/m_97414024/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelkill -- 2 Mart 2015; 22:48:34 >
  • angelkill kullanıcısına yanıt
    Link var ama calismiyor aksamdan beri kanal duzenlemeye calisiyorum.
    Tamamlayinca burdan paylasirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tv de youtube uygulamasını açınca HD videolarda çok fazla takılma oluyor sizde durum nasıl
    benim tvde mi problem var anlamadım.
    Ayrıca bizim tvlerde CI+ modül desteği var degil mi
    bu tv de modül kullanan var mı performansı nasıldır
  • 1033 yazilim cikmis yukledim, sd goruntu kalitesinde iyilesme olmus epeyce..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bir sorum var örn d 7000 de flsh bellekte dual ( hem turkçe hem ingilizce ) ses dosyası olan bir fimi
    nasıl hem turkçe yada ingilizce izleriz. ben dual dosyayı hep ingilizce acıyor tv öyle izliyorum
  • husock H kullanıcısına yanıt
    Film anında tools tuşuna basıp gömülü ses ve altyazı ayarlarını yapabilirsin
  • angelkill kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim işteyim eve gidince hemen deneyeceğim ..
  • Mubi kullanan var mı ya?
    sitesinde samsung tv için var görünüyor ama store'da bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.