Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.840
Cevap
34
Favori
779.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tube Screamer

1033 yazilim cikmis yukledim, sd goruntu kalitesinde iyilesme olmus epeyce..

bulamadım, link var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

quote:

Orijinalden alıntı: Tube Screamer

1033 yazilim cikmis yukledim, sd goruntu kalitesinde iyilesme olmus epeyce..

bulamadım, link var mı?

Benim tv direk wifiden bağlı olduğı için net üzerinden update kontrol ettiğimde otomatik yükledi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sd yayın haricinde ne gibi değişiklikler gözlemlediniz? BluRay ve 3D performansları nasıl? Hızlı sahnelerde titreme yada ghost gibi hatalar var mı? Artık sd yayın pek kullanılmıyor. On gömlek üsttesin şuan güncellemeye değecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelkill -- 2 Haziran 2015; 8:18:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey millet bildiğiniz gibi minecraft xbox360 2 kişiliği sadece hdtvlerde oluyor peki bu ince çerçeveli olanda işe yarar mı bizde var da
  • 46D7000 modeli televizyonuma 1033 yazilimini usbden yukledim ama eski 1021 yazilimindan hicbir fark gormedim. Tek denemedigim 3d filmler. Bazilarini acmiyordu bakalim simdi acacak mi. Yuklemek isteyenler icin soyleyebilirim, tvde bir sikinti olusmadi, yavaslama da olmadi ama dedigim gibi bir faydasi da yok.

• D6500 serisidir kanal listesi güncel
    NOT: D SMART CAM MODUL OLANLAR KULLANA BİLİR

s3.dosya.tc
    DSMART_KANAL_LISTESI_SIRALAMA.rar dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server4/ih71pm/DSMART_KANAL_LISTESI_SIRALAMA.rar.html
  • D6500 serisine ssiptv uygulaması yükledim. Uygulamaya girdiğimde bir türlü açmıyor. Oysa sitesindr D serisini destekledigini soyluyor.Arkadasim u serisi kullaniyor uygulama guzel. Benzer uygulama ne kullanıyorsunuz ? web üzerinden kendi kanal listemizi yukleyebileceğimiz sorunsuz bir uygulama var mı ?

• arkadaşlar halen biss key girebilme sorununa çözüm getirilmedi değil mi yeni yazılımlarla?
  • 46d7000 televizyonumda sağ köşede 1 cm aralıkla boydan boya 3 tane çizgi çıktı. benzer sorunu yaşayan, ya da yaşayıp çözüm üreten var mı? (bu arada 3 yıl içinde böyle bir sorunun çıkması da samsunga yakışmadı)
  • D6500 icin 1028 yazilimini yukledim bi sikintisi yok gozle gorulur bir degisim de yok

• riva70 kullanıcısına yanıt
    merhaba,

Forumda araştırırken sizin de yaşadığınız sıkıntıyı ben de şu anda yaşıyorum. Benim tv 40d7000. Kanal ve Ağ menüleri buğulu, girilemiyor.
    Kablosuz ağ aktif ve kullanılabiliyor.

Aradan uzun bir süre geçmiş ancak, siz çözüm bulabilmiş miydiniz?

Teşekkürler...
  • Arkadaslar samsung d8000hd kanal listesi 04.10.2015 tarihli sifreli kanalları çıkardım hd kanalları öne dizdim kanald ve star sd yayın olarak dizili

• ordan inmezse birde bunu deneyin.

• Arkadaşlar 46 D 6500 kullanıyorum. Bugüne kadar sorunsuz kullandığım Smart Hub az önce sorun çıkarttı. You Tube da birşey izleyecektim fakat "Ağ bağlı değil. Bu servisi kullanmak için Ağ ayarları'nı kontrol edin" diye ikaz çıkıyor. Fakat tv ağ'a yani modeme bağlı ve defalarca kontrol ettim. Tv'nin ceryan kablosunu çekip 2-3 dk bekledim ve yeniden denedim. Ama yinede olmadı. Wifi modemi kapatıp açtım yine olmadı. Ayarlardan Smart Hub'u sıfırladım. Fakat ağ'a bağlanamadığı için You Tube vs uygulamaları yeniden yükleyemiyorum da şimdi.
    Bunu nasıl düzeltebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autebay -- 10 Ekim 2015; 23:39:32 >
  • autebay A kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de oldu. Problem nedir acaba? (40D6500)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skove22

Aynı sorun bende de oldu. Problem nedir acaba? (40D6500)

Versiyon yükledinizmi yakın zamanda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

46D7000 modeli televizyonuma 1033 yazilimini usbden yukledim ama eski 1021 yazilimindan hicbir fark gormedim. Tek denemedigim 3d filmler. Bazilarini acmiyordu bakalim simdi acacak mi. Yuklemek isteyenler icin soyleyebilirim, tvde bir sikinti olusmadi, yavaslama da olmadi ama dedigim gibi bir faydasi da yok.

Hocam bende yükledim ama yükledikten sonra özellikle maç izlerken yeşil zeminde çok belirgin olmayan yaklaşık 3 cm siyah çizgiler oluştu . Sanırım versyon ile elimizdeki cihazları çöpe çevirmeye çalışıyolar . Bir önceki versyonu tekrar geri yükleme imkanım varmı biliyomusunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: natural34

Eski versiyona döneme;
    (en son hafta sonu test edildi)

- Öncelikle tv nin ağ ayarlarına girip ikinci seçenekteki ağ durumuna giriş yaptım, ardından kendisinin ağ araması bittikten sonra (tv internete bağlı değil) hata verdi ve alttaki dns ayarlarını manuele çevirip dns koduna 149.154.159.134 rakamlarını giriş yaparak enter a bastım ve ardından tv yi kapattım. (kendisinin tekrar ağa bağlanmasını beklemedim, enterdan bir kaç saniye sonra tv yi kapattım.)
    - Tv yi daha sonra tekrar açtım ve yazılım güncellemeye gittim direkt. Bu arada internet erişimini açtım.
    - Tv yeni yazılım aramaya başladı ve yeni yazılım bulundu dedi ve 1090 nolu versiyonu (muhtemelen sahte bir numara verdi kendi kendine) yüklemeye başladı. Tv tekrar açılıp kapandı yüklemeden sonra ve yazılım versiyonuna baktığımda 1015 olduğunu gördüm. Ardından istediğim yazılımı usb aracılığı ile yükledim..

hocam selamlar baya bi zaman geçtiğinin farkındayım tarihe baktım :) . şuan bu dediğiniz yöntem çalışmıyor . 46d7000 cihazımı downgrade etmem lazım . güncel şekilde nerden yardım alabileceğim hakkında bir fikriniz varmı ?

• linkler silinmiş
    yeni link
  • _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    Neden değiştirmek istiyorsun? Bende bu yöntemle 1027 yi yüklemiştim. 1033 e geçeli 2 hafta oldu arasında pek bir fark yok. Hatta keskinlik 1033 te tatmin edici düzeye çıkartılmış. Kaldı ki en iyileri 1023,1024 ve 1027 ydi. Bunlara 1033 ü de ekledim ;)

• 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.