Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.840
Cevap
34
Favori
779.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1023, 1024 ve 1027 en iyi güncellemeler. Forumda downgrade ile ilgili bilgi paylaşılmıştı. Bende yakın zamanda dns numarası paylaşmıştım istersen bir dene.
    dns: 46.101.161.175

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelkill -- 14 Ocak 2016; 0:58:22 >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    burda sadece türksat kanal listesi var kanalları bulamıyorum derken biraz açabilirmisin türksatta kanallar çıkmıyorsa tv nin uydu ayarlarını kontrok et .
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyvaz65

burda sadece türksat kanal listesi var kanalları bulamıyorum derken biraz açabilirmisin türksatta kanallar çıkmıyorsa tv nin uydu ayarlarını kontrok et .

bende 2 uydu var, disecq seçerken hata yapıyorum sanırım cunku turksatı tek baglayınca sorunu cozdum ama disecqi baglayınca hotbird kanallarını bulamıyorum o tarz bir sorun var

ayrıca turksattaki bazı kanalları (tv8 gibi) bulamıyor disecq baglayınca
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    bazı kanallar çoğu ya frekans değiştirdi tv 8 gelince sonlara doğru olması lazım bende tv ve dreambox uydudada acuna kıl olduğum için tv 8 leri kaldırmıştım
    bu sıralarda tv den seyretmediğim için ilgilenemiyorum siz yapabilirseniz tvden uyduyu taratın kanalları usb ye al bilgisayardanda Chansort kanal listesi düzenleme programından kendi zevkine göre düzenlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelkill

1023, 1024 ve 1027 en iyi güncellemeler. Forumda downgrade ile ilgili bilgi paylaşılmıştı. Bende yakın zamanda dns numarası paylaşmıştım istersen bir dene.

Konuyu aradım ama bulamadım adresi verirmisiniz? Bende cihazı Türkçe yapabilmek için sürüm düşürmeye çalışıyorum. Forumda yazan yöntemler güncel sürümlerde işe yaramıyor.
  • merhaba arkadaşlar d smart sine dizi cam modül kullanıyorum

((( samsung D serisi ne uygun 2016 4a frekansına uygun D SMART SIRALI KANAL LİSTESİ kullanan varsa gönderebilirmi ?? ))

kanallar d smartın frekans değişikliği ile allak bullak oldu. gönderirseniz çok çok makbule geçer hiç biryerde bulamadım
  • Bir girişim meydana geldi hatasi aliyorum serverlarda sorun var mi acaba ? Smart hubda youtube a girmeye çalışıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feyy F kullanıcısına yanıt
    Bundan almak lazım tvnin smart yönünün eksiklerini kapatmak için:

https://www.nvidia.com/en-us/shield/shield-tv/
  • Sayın forum sakinleri yaklaşık 1 yıldır

D6500 için güncel kanal listesi bulamıyorum

Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim

Güncel olması yeterli Sıralanmış olması mühim değil

• arkadaşlar elinde samsung d 7000 den olup d smart kullanan varmı ? günce kanallistesi paylaşabilirmisiniz ?
  • Arkadaşlar tv modelim 55D7000 youtube dahil bir çok uygulama güncelleme şeklinde silindi ve şuan markette uygulamayı bulamıyorum.Bir tek bende mi boyle acaba

• onurs27 kullanıcısına yanıt
    Bende 46 D6500 kullanıyorum. YouTube uygulaması benim televizyonumdan da kalktı. Yani size özel bir durum değil, eski tv'lerden desteğini çekiyor Samsung. Mayıs ayında tv'de ikaz çıkmaya başlamıştı. 30 Haziran itibarıyla YouTube kullanılamayacak diye. Dediklerini yaptılar...

• linwin L kullanıcısına yanıt
    güncel sürümden eski sürüme dönebildiniz mi?
    anca teknik servisle fabrika ayarlarına dönülebildiğini biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelkill

Hocam nasil yapılacağını anlatabilir misiniz rica etsem? Sürümler nereden indirebiliriz flash bellege mi atacagiz?

@linwin hocam siz yaptınız mı işlemi?

• sa arkadaşlar bana 46d7000 yazılımı lazım nerden indirebiliyoruz link varmıdır teşekkürler

• dublex06 kullanıcısına yanıt
    Buradan:

Samsung 46D7000 TV
  • tşk ederim akşam yapıyım inşallah vtv yi satmayı düşünüyorum satsam ne eder sizce

• Arkadaşlar yukseltilicek

yazılım yok diyor sizce sorun ne

• arkadaşlar bana 46d7000 anakartı lazım yada ankara da öneribeleceğiniz servis varmı ?
  • Sayın forum sakinleri

40D6500 Kanal listesi lazım bendekiler TP ler gitti

Elinde olup paylaşalım yaparsanız çok sevinirim

• 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.