Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.841
Cevap
34
Favori
780.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O siyah çizgiler keskinlikten dolayı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelkill

Neden değiştirmek istiyorsun? Bende bu yöntemle 1027 yi yüklemiştim. 1033 e geçeli 2 hafta oldu arasında pek bir fark yok. Hatta keskinlik 1033 te tatmin edici düzeye çıkartılmış. Kaldı ki en iyileri 1023,1024 ve 1027 ydi. Bunlara 1033 ü de ekledim ;)

Keskinlikle alakası yok hocam . Alltan gölge şeklinde şeritleri görüyprum ve bu durum sinir edici şekilde güncellemeden sonra meydana geldi. Bu yüzden geri yüklemenin yolunu arıyorum siz biliyomusunuz versiyon düşürmeyi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: autebay

Arkadaşlar 46 D 6500 kullanıyorum. Bugüne kadar sorunsuz kullandığım Smart Hub az önce sorun çıkarttı. You Tube da birşey izleyecektim fakat "Ağ bağlı değil. Bu servisi kullanmak için Ağ ayarları'nı kontrol edin" diye ikaz çıkıyor. Fakat tv ağ'a yani modeme bağlı ve defalarca kontrol ettim. Tv'nin ceryan kablosunu çekip 2-3 dk bekledim ve yeniden denedim. Ama yinede olmadı. Wifi modemi kapatıp açtım yine olmadı. Ayarlardan Smart Hub'u sıfırladım. Fakat ağ'a bağlanamadığı için You Tube vs uygulamaları yeniden yükleyemiyorum da şimdi.
    Bunu nasıl düzeltebilirim ?

Bu sorun bende de olmuştu, yabancı forumlarda deli gibi çözüm aradım ve sonunda buldum, bulmadan önce defalarca fabrika ayarlarına döndüm..

Şu şekilde çözülüyor:
    Smart Hub'ı açtıktan sonra sırasıyla;

>> (fast forward)
    2
    8
    9
    << (rewind)

tuşlarına basarak başka bir ülkeyi seçip bölge değiştirin. Örneğin ABD'yi seçebilirsiniz. Smart Hub'daki uygulamalar o bölgeye göre değiştirilecek.
    Bütün kaldırma ve yüklemeler tamamlandıktan sonra yine aynı tuş kombinasyonuyla Türkiye'yi seçip yükleme/kaldırmaların tamamlanmasını bekledikten sonra sorun çöüzülüyor

• _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    Maalesef Bende buradaki yöntemle düşürmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: skove22

Aynı sorun bende de oldu. Problem nedir acaba? (40D6500)

Versiyon yükledinizmi yakın zamanda ?

24.06.2015 tarihinde çıkan yazılım yüklü. Yazılım yükseltmesi yaptıktan sonra bu sorun yoktu. Yeni oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muzzy255 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yardımınız için. Fakat kendi kendine düzeldi sorun. Smart Hub'a yeniden giriş yaptım, tüm uygulamalar yüklendi ve açılışta sağ üst köşede ki başlatılıyor ikazı artık çıkmıyor. Fakat açıkladığınız iyi oldu. Sorun tekrarlarsa yazdığınız gibi yapacağım.
    Tekrar teşekkürler.

• autebay A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • Arkadaslar benim bi sorum olucakti daha onceki arkadaslarda paylasmislar benim tv h6500 serisi devamli web browserda "son oturumunuz beklenmedik bi sekilde kapatildi..."hatasi aliyorum oncedn bole hic problemim yoktu gecen samsngdan destek aldm sifirladilar butun herseyi smart hub vs,duzelmisti fakat tekrardan eski haline dondu yapabilicegm bisi var mi nolur yardm edin :((

• D serisinin web browseri girilemiycek kadar yavastir burda web browsera cozum uretilmesi zor olabilir. Kullanamadigimiz icin 😂

178.62.149.40 denesene. Henüz düşüremedin demi?
  • quote:

Yok başaramadım :) akşm denerim bunu ,umarım işe yarar.teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Yok başaramadım :) akşm denerim bunu ,umarım işe yarar.teşekkürler

Yok hocam bu numarada yaramadı malesef. Bu dns yi girip cihazı kapatıp açıyorum ama yazılım ararken 601 hata kodu verip işlem zaman aşımına uğradı , internet bağlantısı sorunlu diyo . Güncel bi dns diycem ama tv 3-4 senelik şuan güncel dns de varmıdır bilmiyorum bu tv için , zaten bulamadımda :)

• takip
    Samygo yu alt üst edip bunu bulmuştum. Dediğin gibi güncel dns büyük ihtimalle yok

• angelkill kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun . Teşekkürler :)

• 46.101.161.175 birde bu var

• Arkadaşlar.
    40D7000 model tv ye usb den hardisk taktığımda hdd yi açamıyor.
    usb fash disklerde sorun yok ama harici hdd taktığımda kullanamıyorum
    varmıdır bir çözümü ?

teşekkürler.
  • Tvlerimiz eskidi sanırım, şu an 1200-1300 liraya alınan tvlerde olan uygulamaların hiçbiri yok bizde ki o zaman 2800 falan para vermiştik. spotify, digiturk play, mubi hiç birini kullanamıyorum. şimdi netflix geldi o da hikaye.
    chromecast falan mı almalı arkadaşlar, başka çözüm mü var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyvaz65

Arkadaslar samsung d8000hd kanal listesi 04.10.2015 tarihli sifreli kanalları çıkardım hd kanalları öne dizdim kanald ve star sd yayın olarak dizili

hocam hotbird ve turksat kanallarını bulamıyorum bir türlü kendim arama yapınca,siz ayarlarınızı ve nasıl yaptıgınızı paylaşır mısınız?

• Arkadaşlar.
    40D7000 model tv ye son güncellemeyi yükledim(1033.2) ve pişman oldum. eski yazılımda(1018 di) siyah çok net iken, şimdi siyah dağılıyor ve renkler birbirine karışıyor... nasıl düzeltebilirim. ya da eski bir yazılıma dönebilir miyim? hangi güncellemeyi önerirsiniz. 1023, 1027, 1028 ???
  • 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.