bende 46 d 6500 merak edıyorum fıyat performans veya d 46 6000 olabılır 3d almazsak eger
D6000 de 3D var.
D7000-D8000 de full internet var ama kumanda yok. Yani Samsung'da komedi var.
D6000 de 3D var.
D7000-D8000 de full internet var ama kumanda yok. Yani Samsung'da komedi var.
Kumanda resimde bulunan sağdaki açık renk olan. Dokunmatik olan kumandalar 8000 ve 9000 modellerinde çıkıyor diye biliyorum ben de. 9000 serisinden eminim dokunmatik kumanda çıktığından. Ama 8000 serisini görmedim. D7000'lerdeki kumanda oldukça kullanışlı.
Tahmin ettiğim gibi 7000 ile 8000 arasında fark yokmuş. Bu biraz olsun içimi rahatlattı doğrusu.
sağdakinede razıyız oda güzel kumanda. yeterki o siyah eski moda kumanda olmasın.
Bu arada 8000 modellerinde ya dokunmatik kumanda var ya da eski model kumanda + qwerty klavye var. Bu seçimi neye göre yapıyoruz acaba anlamadım. Fransa'da eski model kumanda + klavye ile satılıyormuş.
samsung d6000 modelının nın d 7000 dekı gıbı 3d oldugundan emınmısınız ? bide okadar çok lcd satıldıkı tabı bubenım tagmınım bırçok kısının evınde lcd vardır anlamadıgım konu bunlar nıye bukadar pahalıya lcd satıyolar kım alcak zaten alan aldı lcd kıme ıstedıklerı kotayı satcaklar merak edıyom
quote:
Orijinalden alıntı: mrmrmrmr
arkadaşlar,
55d7000 dün akşam saatlerinde ulaştı ve servis tarafından kuruldu. önce fiyat bilgisi vereyim; zaten teknosa fiyatı çoğunuz biliyorsunuzdur ama bulunsun: 55d7000 + BD-C6900 blueray player + ssg3300 şarjlı gözlük : 7099 TL (kdv dahil, 12 taksit)
Cihazla birlikte Teknosa 2 gözlük verdiğini yazıyor fakat TV kutusunun dışında sadece şarjlı ssg 3300 gözlük geliyor.
ikinci gözlük TV kutusundan çıkıyor ve malesef daha basit bir gözlük: pilli ssg3100 modeli. bizim kutudan çıkan ssg3100 siyah renkli, ayrı kutuda gelen ssg3300 ise beyaz renkli.
yalnız TV 'nin kumandası beklediğim gibi çıkmadı. Ben bu modelle dokunmatik kumanda veriliyor diye biliyordum, halbuki kutudan normal tuşlu kumanda çıktı. Tahminim, teknosaya gelen ilk partide dokunmatik kumanda yok. Forumda başka alanlar varsa, bu konuda bilgi verebilirler mi acaba ?
TV genel olarak beklentileri karşılıyor, fakat tüm özelliklerini test edemedim. Üzerinde kayıt yapabildiği bir disk ya da memory yok. Takılan diske kayıt yapmak isterseniz de Li,nux EXT2 formatında formatlıyor. Bu nedenle kayıt olayını deneyemedim. Ama 2 adet anten girişi var. Ben bir girişe uydu altenini , diğerine kablolu yayını bağladım. Uydu antenimizde sinyal olmadığı için uydu kanallarını izleyemedim fakat uydu arama menüsü hoşuma gitti.
DLNA ve USB diskten film izledim. Altyazı ve 5+1 ses özellikleri çalışıyor. Fakat Windows'un standard media sharing servisi ile altyazı izlenemiyor. Bunun için Samsung sitesinden Allshare uygulamasını kurmak gerekiyor PC'e.
TV nin ses çıkışını Yamaha receiver'a optik kablo ile bağladım. AC3 ve DTS filmlerde 5+1 kanalı receiver'a ulaştırabi,lmek için TV'nin ses menülerinde oldukça fazla iş yapmak gerekiyor. Yapana kadar açıkçası sesi çözemiyor diye korktum. Buna dikkat etmek gerekiyor.
Android telefonuma yüklediğim Samsung Remote uygulaması ile TV'i kumanda etmeyi de denedim. O da çalıştı.
Size hızlıca bir giriş seviyesi review yapmaya çalıştım. Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım.
Ben android telefonuma bu uygulamayı yükleyemedim. Acaba nerde hata yapıyorum. Bu yüklemeyi yaparken tv ye bağlı olmama gerek varmı?
D7000 de çerçeve çok ince olduğu için acaba 40'' göze çok küçükmü gelir sizce. 46'' alma imkanım yok D6500 ile D7000 arasında kaldım. bütçemi 40d7000 e zorlayabilirim fakat çerçeve ince ve göze küçük gelme ihtimali beni düşündürüyor.
diger konuyada yazdım ama diger arkadaşlarda görsün diye burayada yazim bari.
bu konuyu bende senin gibi düşünüyorum. imzamda kullandıgımız sony 46x3500 ün çok büyük çerçevesi var tv dev gibi görünüyor.
şimdi 46d8000 i 46 inç diye alıp koysak babam der kimi kandırıyosunuz eskisi daha büyükdü sonra işin yoksa çerçeve olayını anlat.
quote:
Orijinalden alıntı: EmreFB1907
D7000 de çerçeve çok ince olduğu için acaba 40'' göze çok küçükmü gelir sizce. 46'' alma imkanım yok D6500 ile D7000 arasında kaldım. bütçemi 40d7000 e zorlayabilirim fakat çerçeve ince ve göze küçük gelme ihtimali beni düşündürüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
diger konuyada yazdım ama diger arkadaşlarda görsün diye burayada yazim bari.
bu konuyu bende senin gibi düşünüyorum. imzamda kullandıgımız sony 46x3500 ün çok büyük çerçevesi var tv dev gibi görünüyor.
şimdi 46d8000 i 46 inç diye alıp koysak babam der kimi kandırıyosunuz eskisi daha büyükdü sonra işin yoksa çerçeve olayını anlat.
quote:
Diğer konuda gördüm orda cevapladım arkadaş kafa 1 milyon bu tv olayında. artık olayı çerçeveye ayaklığa kadar indirgedim o kadar küçük şeylere takılıyorumki artık samsung yazısı neden küçük deyip tv alamıcam diye korkuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Benimevim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Benimevim
İyi günler dileriz.Fiyatımız doğrudur.Herhangi bir yanlışlık yoktur.Tanıtım amaçlı verilen fiyattır. 5 adet tanıtım fiyatlı verilen üründen 1 adet kalmıştır.4 adet müşterilerimize teslimatı yapılmıştır.İyi günler dileriz.Benimevim Avm
40d7000 2.500 tl girilmişti o düzeltilmiş
d6500 d6750 gibi tv ler ne zaman gelecek stoklarınıza
40D7000 ürünün fiyatı sitemizde herhangi bir değişikliğe uğramamıştır. D6500 ve D6750 model tvlerin önümüzdeki ayın başında elimizde olması beklenmektedir.
Benim evim'den tv alanlar tecrübelerini benimle paylaşabilir mi? Ama 2-3 gün önce üye olmuş taraflı üyeler yazmasın lütfen...
bende D5500 var led tv smart tv olarakta geçiyor hediye geldi ama c650 nin görüntüsü daha güzel gibi geliyor bana
ayarlarda sorun olabilir veya kullandıgınız uydu receiverlar farklı ise etkiler görüntüyü..
quote:
Orijinalden alıntı: ozel_uretim
bende D5500 var led tv smart tv olarakta geçiyor hediye geldi ama c650 nin görüntüsü daha güzel gibi geliyor bana
quote:
Orijinalden alıntı: ozel_uretim
olabilirde dostum çünki bu senenin en alt serisi d5500 . c650 ise bence c750 den sonra en iyi lcd. Dayımda var b650 görüntüsü çok güzel. Fakat bu görüntüyü sd yayınlarda d6000-d7000 serisinden alabileceğimizi düşünüyorum. çünki d6000 ve üst serilerde geliştirilmiş upscale desteği olduğunu okumuştum
D serisinin içinde hangisi full led? tv leri henüz incelemedim,bilgisi olan varmı.
quote:
Orijinalden alıntı: erdos113
D serisinin içinde hangisi full led? tv leri henüz incelemedim,bilgisi olan varmı.
d8000 e kadar hiçbiri değil. d9000 diye bir tv söyleniyor. Belki o olabilir.