Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU]
  • samsung d6000 modelının nın d 7000 dekı gıbı 3d oldugundan emınmısınız ? bide okadar çok lcd satıldıkı tabı bubenım tagmınım bırçok kısının evınde lcd vardır anlamadıgım konu bunlar nıye bukadar pahalıya lcd satıyolar kım alcak zaten alan aldı lcd kıme ıstedıklerı kotayı satcaklar merak edıyom

• yukardaki verdigim tabloya göre d 6400 ve 6500 modelleri 3d li.
  • 3D de benim sevmediğim olay gözlük olayı, sonuçta ilerde eş dost gelse yada aileler maç izlemeye nerden bakarsanız bakın 6-7 tane gözlük gerekicek oda en az, hatta ileride bütün yayınların 3d olduğunu düşünürsek çoluk cocuk ve misafirler izlediğinizde 10 tane falan gözlük gerekicek ozamanda bütün ev gözlüklemi dolaşıcak? Gözlüksüz 3D'ye çok büyük yatırımlar var, 2-3 seneye kadar piyasaları sallar gibi. Yinede kararsız kaldım özellik 46C6000 ile 46D5000 in özelliklerini karşılaştırmasını bulabiliceğim bir yer varmı?
  • Bugün 46D8000 için aldığım fiyat yine 5.600TL idi.Nakitte çok az bir indirim yapıyorlar.
    Henüz çok çok yeni,acele etmemek gerekiyor ama şu sitedeki fiyat gözüme çarptı.Üstelik Samsung garantili olduğu belirtilmiş.
    http://www.webdenbul.com/urun/enucuz-samsung-ue46d8000-led-tv-webdenbulda.aspx?ttype=Reviews#pt
  • fiyat çok güzelde site bilindik degil. birde eger gerçekden samsung garantisi altındaysa arada bu kadar fark olmaması lazım .

quote:

Orijinalden alıntı: ekkir

Bugün 46D8000 için aldığım fiyat yine 5.600TL idi.Nakitte çok az bir indirim yapıyorlar.
    Henüz çok çok yeni,acele etmemek gerekiyor ama şu sitedeki fiyat gözüme çarptı.Üstelik Samsung garantili olduğu belirtilmiş.
    http://www.webdenbul.com/urun/enucuz-samsung-ue46d8000-led-tv-webdenbulda.aspx?ttype=Reviews#pt

• Baya araştırdım C6000 deki özelliklerin hepsi D5000'de var.Bir arkadaştan D5000 in C6000 modelinin muadili olduğunu okumuştum ama ne kadar doğru acaba?
    Hayır düşündürücü olan şey , 46C6000'in fiyatı ile 46D5000'in fiyatı neredeyse aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 13 Nisan 2011; 20:32:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

fiyat çok güzelde site bilindik degil. birde eger gerçekden samsung garantisi altındaysa arada bu kadar fark olmaması lazım .

quote:

Orijinalden alıntı: ekkir

Bugün 46D8000 için aldığım fiyat yine 5.600TL idi.Nakitte çok az bir indirim yapıyorlar.

Garanti şartları kısmında şu yazıyı buldum.Ama yinede bir görüşmek gerek.

''Webdenbul.com’dan satın almış olduğunuz tüm ürünler ‘’Distribütörleri ve İthalatçıları’’ tarafından 2 yıl garantilidir.''

• http://content.hwigroup.net/images/articles/samsung-led-lineup-d-series.jpg

sn yusuf miroğlu kardeşim
    2. sayfada verdiğim yukarıdaki link avrupa için
    senin 2. olarak verdiğin tabloda 9000 modeli ve 6400 modeli var o tablo amerika için
    bildiğim kadarıyla 6500 modelinde web browser var.
    lakin benim gözümde onda o yüzden
  • griolan ve/veya dokunmatikolan kumandayı aksesuar olarak nereden alabiliriz acaba?

model numaralarını bilen var mı ?
    (ebay'den bakmak için)
  • quote:

yukardaki verdigim tabloya göre d 6400 ve 6500 modelleri 3d li.

yukardaki tablo sanırım sadece amerika yada japonya için fln. Avrupa modelleri ve özellikleri farklı dostum..
  • d6400(usa) =d6500(eu) d6400 tr ye ve avrupaya gelmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

d6400(usa) =d6500(eu) d6400 tr ye ve avrupaya gelmeyecek.

paralelciler getirir kafasına göre

d6750 den ses yok yaw. d6500 üde görmeye başladık ama d6750 yi göremiyoruz. En merakla beklediğim tv
  • Arkadaşlar, android yazılım ile ve droid telefon ile nasıl kumanda ediliyor bu cihazlar.
    Bluetooth ile mi wireless networking kullanarak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

yukardaki tablo sanırım sadece amerika yada japonya için fln. Avrupa modelleri ve özellikleri farklı dostum..

Japonlar,Samy/LGE panelleri hayatta almazlar,hatta kapılarının önünden bile geçirmezler

"caponlar" paso LCD dir ve paso Sharp çıdır!! zaten herifler LCD yede Sharp derler!!!

Pazar payı Sharp ın Japonyada yaklaşık %60 civarıdır! ve orada müthiş aktif bir LCD pazarı vardır,
    USA da satılan panel sayısı kadar Japonya da panel satılır,LCD olarak

"Caponlar" ayrıca PDP yi neredeyse hiç kullanmazlar!!

"Coniler" ise paso PDP cidir "FILM" olayı için tek çözüm PDP dir!!Gamer lar ise paso LCD cidir!

Avrupalı ise(bizler dahil) all-in-one panelciyiz;yani her bir atraksiyonu yapmak isteriz
    bir panel alırız,her işi mutlak yapmalıdır deriz!

++
    Samy Dxx ler hızlı girdi USA dan ve ilk yorumlar bana hala "acemi" geliyor,prof.yorumlar pek göremiyorum,izlemeye devam
    ya her zamanki gibi pazara "balon" sürüldü ki bunun örneklerini Marka adı vermeden belirteyim,her sene görüyoruz gibi!!

Ben "ilk defa" bu sene Samy Dxx den ümitliyim! ama sallama/palavra review lar ilede işim yok onlar bir panele şayet
    olumlu yaklaşmak istiyorlarsa(bununda sebebşeri vardır ayrıca!) zaten herifler paneli F16 gibi uçuruyorlar

Geçen gün bir başlıkta dikkatimi çekti,ama şimdi bulamadım,bir arkadaş bir Review Sitesi vermiş ve bu vatandaş belliki
    ya çok saf yada bu işlerden zerre kadar anlamıyor

Kısaca bu site çok ciddi palavracıdır;yani sallamacı olsa eyvallah diyeceğim ama çok ciddi palavra sitedir burası ve dünyada
    böyle bir dünya site vardır;aman diyeyim,sakın bunları referance/kriter v.s diye alıpta ...yaw bakın şurada şöyle şöyle
    yazıyor bilmem ne marka panel için.... gibi laflara itibar etmeyin!

O Siteyi ben seneler öncesinden çok iyi tanırım!
    arada takılırım oraya "gülmek" için ve notlara bakarım ve 99 görürüm sanırım bu palavracılar utanmuşlarki 100 not
    vermemişler

yaw bu dünyada Pio ELITE/KRP PDP lar hariç 99 not alacak bir panel henüz üretilmediki

Uyanık olsun herkes,bu arada çakal paralelcilerden mümküse uzak durun!! hatta hiç aramayın bile bu uyanıkları!

Samy için Samy/TR fiyatlarının oturmasını bekleyin,kaçan-giden nasılsa hiç bir şey yok!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Japonlar,Samy/LGE panelleri hayatta almazlar,hatta kapılarının önünden bile geçirmezler

"caponlar" paso LCD dir ve paso Sharp çıdır!! zaten herifler LCD yede Sharp derler!!!

Pazar payı Sharp ın Japonyada yaklaşık %60 civarıdır! ve orada müthiş aktif bir LCD pazarı vardır,
    USA da satılan panel sayısı kadar Japonya da panel satılır,LCD olarak

"Caponlar" ayrıca PDP yi neredeyse hiç kullanmazlar!!

"Coniler" ise paso PDP cidir "FILM" olayı için tek çözüm PDP dir!!Gamer lar ise paso LCD cidir!

Avrupalı ise(bizler dahil) all-in-one panelciyiz;yani her bir atraksiyonu yapmak isteriz
    bir panel alırız,her işi mutlak yapmalıdır deriz!

++
    Samy Dxx ler hızlı girdi USA dan ve ilk yorumlar bana hala "acemi" geliyor,prof.yorumlar pek göremiyorum,izlemeye devam
    ya her zamanki gibi pazara "balon" sürüldü ki bunun örneklerini Marka adı vermeden belirteyim,her sene görüyoruz gibi!!

Ben "ilk defa" bu sene Samy Dxx den ümitliyim! ama sallama/palavra review lar ilede işim yok onlar bir panele şayet
    olumlu yaklaşmak istiyorlarsa(bununda sebebşeri vardır ayrıca!) zaten herifler paneli F16 gibi uçuruyorlar

Geçen gün bir başlıkta dikkatimi çekti,ama şimdi bulamadım,bir arkadaş bir Review Sitesi vermiş ve bu vatandaş belliki
    ya çok saf yada bu işlerden zerre kadar anlamıyor

Kısaca bu site çok ciddi palavracıdır;yani sallamacı olsa eyvallah diyeceğim ama çok ciddi palavra sitedir burası ve dünyada
    böyle bir dünya site vardır;aman diyeyim,sakın bunları referance/kriter v.s diye alıpta ...yaw bakın şurada şöyle şöyle
    yazıyor bilmem ne marka panel için.... gibi laflara itibar etmeyin!

O Siteyi ben seneler öncesinden çok iyi tanırım!
    arada takılırım oraya "gülmek" için ve notlara bakarım ve 99 görürüm sanırım bu palavracılar utanmuşlarki 100 not
    vermemişler

yaw bu dünyada Pio ELITE/KRP PDP lar hariç 99 not alacak bir panel henüz üretilmediki

Uyanık olsun herkes,bu arada çakal paralelcilerden mümküse uzak durun!! hatta hiç aramayın bile bu uyanıkları!

Samy için Samy/TR fiyatlarının oturmasını bekleyin,kaçan-giden nasılsa hiç bir şey yok!

++

Albani kardeş merhaba...haftasonu Sharp 'ın görüntü kalitesini görünce şaşırdım..LG ve samsung c serisi tüm tvlere basacak kadar kaliteliydi.. kafamdaki soru işareti Türkiyedeki sharp'ın servisi... Tekirdağdayım ve olurda bir sorun olursa sık sık istanbula gelmek istemiyorum.. Genel olarak Sharp Türkiye servisi nasıldır bilir misiniz?

• d8000 ve d7000 de her 2 modelldede dvs2 tuner varmı acaba ?????
  • Arkadaşlar merhaba,

Web browser desteği olan bir samsung D serisi tv aldığımızda, digitürk web tv'den lig tv izlemek gibi şansımız olur mu?
    Sanırım bunun için silverlight desteği olması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Baya araştırdım C6000 deki özelliklerin hepsi D5000'de var.Bir arkadaştan D5000 in C6000 modelinin muadili olduğunu okumuştum ama ne kadar doğru acaba?
    Hayır düşündürücü olan şey , 46C6000'in fiyatı ile 46D5000'in fiyatı neredeyse aynı

ben de aynı kararsızlıktayım arkadaşım :( tam c6000 dedim d serisi çıktı iyide oldu ama bi test etmek gerekir diye düşünüyorum.

psn: asi_anadolcu
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_anadolcu

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Baya araştırdım C6000 deki özelliklerin hepsi D5000'de var.Bir arkadaştan D5000 in C6000 modelinin muadili olduğunu okumuştum ama ne kadar doğru acaba?

ben de aynı kararsızlıktayım arkadaşım :( tam c6000 dedim d serisi çıktı iyide oldu ama bi test etmek gerekir diye düşünüyorum.

psn: asi_anadolcu

Dostum ben LED konusunda da kararsızım aslında.Yok Clouding sorunu yok bilmem ne sorunu.Ben 3D LCD düşünüyorum ama bu D5000 de aklımı çelmiyor değil.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.