Şimdi Ara

Samsung 2053bw20' mi yoksa 22' 223Bw mi 2 gün içinde alınacak lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi arasında kaldım yorumlarına göre tercihte bulunucam.yorum yazarsanız sevinirim tşkler

1.SAMSUNG SYNCMASTER 223BW 22" 5ms DVI WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50082#tablnk

2.SAMSUNG 2053BW 20" 2ms (ANALOG + DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50967

• 2053BW

223bw ciddi ghosting sorunu var, maç izlerken , futbol oyunu oynarken, hareketli filmlerde vs. canını sıkar...
  • Hatta ben de 2053BW almayı düşünmeye başladım...
  • Ben 223bw ile ciddi bir ghosting sorunu yaşamıyorum .. çok feci oyuncu oldugum söylenemez ama filmlerde gayet başarılı ...

350 ytl ye piyasada bulanabiliyor... daha ne olsun ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

Ben 223bw ile ciddi bir ghosting sorunu yaşamıyorum .. çok feci oyuncu oldugum söylenemez ama filmlerde gayet başarılı ...

sadece sizin gözünüzü rahatsız etmiyordur ya da filmlerde dikkat etmiyorsunuzdur. örneğin futbol oyunu oynamayı ya da futbol maçı izlemeyi denerseniz veya renklerin ve cisimlerin çabuk değiştiği hareketli oyunlar oynarsanız sizi de rahatsız eder.

sonuç olarak 223bw de 5ms. olduğu için ghosting sorunu vardır... 2 ms monitör almak daha iyidir.
  • 350 ytl ye nerede bulunabiliyor?2 adet alacağım fakat 365 den aşağı fiyat bulamadım.
    quote:

Ben 223bw ile ciddi bir ghosting sorunu yaşamıyorum .. çok feci oyuncu oldugum söylenemez ama filmlerde gayet başarılı ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

350 ytl ye nerede bulunabiliyor?2 adet alacağım fakat 365 den aşağı fiyat bulamadım.
    quote:

www.incehesap.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

www.incehesap.com

Teşekkür ederim.Nasıl güvenilir midir bu site?Siz hiç alışveriş yaptınız mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

quote:

www.incehesap.com

Teşekkür ederim.Nasıl güvenilir midir bu site?Siz hiç alışveriş yaptınız mı?

Ben monitorumu burdan aldım ....
    Herhangi bir sorun yaşamadım. Teslimat süreside gayet azdı...
    Monitörde de bir sorun yaşamadım .. açılmamış, kont bandrollu halde geldi...

• netsiparis.com da 2232 bw de tek çekim ve havale ile 403 ytl bu arada...
  • eğer mönitörü aldıysan görüşlerini izlenimlerini yazarmısın bende bu mönitörden almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.