Şimdi Ara

samsung 205bw aldım. alan başkasından yardım istiorm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yahu yükseltemedim bu ekranı. nası olcak bu işş

• Güzelmi bende almayı düşünüyorum ne kadara nereden aldın yazarsan sevinirim.Bu arada okuduğum kadarıyla monitör yükseltmek için ayrı bir aparat alıyormussun bence duvara monte et daha güzel olur valla tek sorunu oysa benim için problem değil çünki duvara monte etmeyi planlıyorum...
  • ben 17 crt kullanıodum. bunu alınca çok süper oldu. yükseltmek içinde ayrı bi aparata gerek yok. arkasındaki metal pimi çekince bayaa bi yükseltip alçaltılıyor. www.estore.com.tr den 690liraya 5 taksitle aldım.
    bende duvara monte etmeyi düşünüyorum ama sabit değil hareketli aparat alıcam. o da 70-100 lira arası oynuyo. o yüsden biras bekliyorum duvar işi için. ama masa üstünde de fena duröuyor. arkasındaki kablo tutucuyuda güzel kullanınca yüseltildiğinde dahi kabloları görünmüyor. başka merak ettiğin bişe varsa cevaplarım
  • arkadaşım arka taraftaki metal bircubuk var onu çekiyorsun yüksekliğini ayarlayıp geri takıyorsun
  • senden bi önce yazdığım msjı okusaydın keşke. yinede tşk
    geri takmayada gerek yok duruo öle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akordion -- 10 Eylül 2006; 1:50:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.