Şimdi Ara

Samsung 2232GW (Parlak Versiyon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2232 GW (parlak ekranlı versiyon) bugün gigatek stoklarına hoş fiyatla girmiş ancak monitör hakkında hiçbir fikrim yok. Daha önce normal 2232 deneyimim oldu ancak düşük parlaklıkta çıkarttığı ses oldukça sinir bozucu olduğundan 2 gün sonra iade ettim.

Kafayı sese takmış olmanın verdiği sinirle gözüme uygun bir parlaklık ve kontrast ayarı da bulamamıştım, şu an kullandığım philips 190X6'da yakaladığım optimum ayarı bir türlü orda yakalayamadım. Şu sıralar philips 220XW düşünürken birden samsungun parlak ekranı da piyasaya düşünce acaba nasıldır diye düşünmeden duramadım açıkçası. Bununla ilgili bilgisi olan ya da ayrıntılı reviewını görmüş olan varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black swan -- 31 Mayıs 2008; 13:14:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: black swan

2232 GW (parlak ekranlı versiyon) bugün gigatek stoklarına hoş fiyatla girmiş ancak monitör hakkında hiçbir fikrim yok. Daha önce normal 2232 deneyimim oldu ancak düşük parlaklıkta çıkarttığı ses oldukça sinir bozucu olduğundan 2 gün sonra iade ettim.

Kafayı sese takmış olmanın verdiği sinirle gözüme uygun bir parlaklık ve kontrast ayarı da bulamamıştım, şu an kullandığım philips 190X6'da yakaladığım optimum ayarı bir türlü orda yakalayamadım. Şu sıralar philips 220XW düşünürken birden samsungun parlak ekranı da piyasaya düşünce acaba nasıldır diye düşünmeden duramadım açıkçası. Bununla ilgili bilgisi olan ya da ayrıntılı reviewını görmüş olan varmıdır?

kardeş bu gigatek mağazası nerede?

• quote:

Orjinalden alıntı: caggry

quote:

Orjinalden alıntı: black swan

2232 GW (parlak ekranlı versiyon) bugün gigatek stoklarına hoş fiyatla girmiş ancak monitör hakkında hiçbir fikrim yok. Daha önce normal 2232 deneyimim oldu ancak düşük parlaklıkta çıkarttığı ses oldukça sinir bozucu olduğundan 2 gün sonra iade ettim.

kardeş bu gigatek mağazası nerede?

BAĞLAR CADDESİ NO : 77/17 SEYRANBAĞLARI - ANKARA
    TELEFON : ( 0312 ) 431 42 95 / 96 FAX : ( 0312 ) 432 15 54

/>

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.