Şimdi Ara

Samsung 225BW (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serpantin

quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

serpantin@ hocam ilk resimde yukarda gözüküyor back light olayı

Ek yukardaki resimi ışıkta çekmiştim sanırım o yansımış, normalde yok dediğim gibi. Olsa zaten gider değiştiririm.

hocam birde kapkara iken cek ekranı oyun filan oynarken değil ekranı simsiyah yap ve cek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creapure
    Aksam teslım alıyorum monıtoru kutulamasından paket ıcerıgıne kurulumuna kadar detaylı ınceleme yapıcam
    muhtemelen saat 22:00 - 24:00 arası burdan ızlenımlerımı okuyabılırsınız..

Akşam gelirse monitör sakın üşenme çekinme incelemesini yap resimli mesimli
  • quote:

Aksam teslım alıyorum monıtoru kutulamasından paket ıcerıgıne kurulumuna kadar detaylı ınceleme yapıcam

Sabaha kadar buradayız biz,daha fazla merakta bırakma bizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

quote:

Sabaha kadar buradayız biz,daha fazla merakta bırakma bizi.

quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx
    Akşam gelirse monitör sakın üşenme çekinme incelemesini yap resimli mesimli

Merak etmeyin aksama elimden gelenin en iyisini yapıcam resimli mesimli

• Bu resimler fazla aydınlık geldi bana cep telefonu olduğu içinmi acep
  • şu tarz bir foto istiyoruz:
     Samsung 225BW

ve bir de divx izlerken lütfen.
  • peki bu monitoru almayı düşünen ve kararsız kalan arkaşların diğer tercihleri nelerdir?
  • ARAKDASLAR BENCE HİÇ BİR PROBLEMN YOK PROBLEM OLMUOR
  • dostum bırde resım koysan bızde gorsek olmazmı dunden berı bır arkadasımızda ekran sıyah sekılde bır resım koymadı bızde bakalım sorun varmı yokmu
  • Arkadaslar su an hala bende de sızın aklınızdakı soruların aynıları var.. bılıyorsunuz bır suredır hep beraber tartıstık nedır ne degıldır dıye..

SU baslıkları ıncelemeyı dusunuyorum
    1-Kutulama ve paket icerigi
    2-BACKLIGHT (a-karanlık oda siyah ekran b-normal aydınlık oda siyah ekran)
    3-Oyun performansı (a-Carbon b-Fifa 07 c-Oblivion d-Hitman)
    4-Film performnası (a-DVD b-HD1080p c-HD720p)
    5-Uygulamalardaki performansı faydaları (a-Autocad b-3Dstudio MAX c-Photoshop
    6-Renk Basarımı
    7-Ergonomi
    8-Genel degerlendirme

Bılmem baska ıstegınız olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 15 Kasım 2006; 14:46:28 >
  • bunlardan başka ancak dayak istenir, onu da ben istemiyorum :)
  • yalnız bişi sorucam bu ürünün 205BW ile çözünürlüğü aynı bu bir dezavantaj değil midir ? aynı 19" lerde olduğu gibi.
  • gigatekten sipariş verdiğim 225bw gelmeyince aradım ve ellerinde kalmadığı için gönderemediklerini ve kredi kartıma geriiade yapacaklarını söylediler, ciddiyete bakın.Online sistem...
  • Arkadaşlar bende bu monitörden almayı düşünüyorum. Ama halinizede gülüyorum açıkçası

Yani ürün 15 gün sonra heryerde olur, şimdiden panik yapmanın bir alemi yok.

Bugün Koyuncu'yu aradığımda bu ay sonunda yeterli sayıda monitörün ellerinde olacağını söylediler.

Hem nedir ne değildir o zamana kadar açığa çıkar.

Bunu söyleyen ben ve 190X6FB monitörümü bugün sattım, akşam teslim edeceğim yani pc monitörsüz kalacak

Ben bekleyeceksem siz hayli hayli beklersiniz diye düşünüyorum. Alan arkadaşların yorumlarınıda sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu arada @boylum malesef senin başına gelen olay benim ve birçok kişininde başına geldi.

Online sistem dedikleri onların mantığına göre önce kredi kartından parayı tahsil et sonra ürünü bulursan yolla bulamaz isen siparişi iptal et.

Tabi bu arada senin kaybettiğin zamanı telafi edemiyorlar. Bunun bir yaptırımı olması gerekiyor aslında ama yok. Elinde stok tutan adamın günahı ne ..

• quote:

Orjinalden alıntı: endless

Arkadaşlar bende bu monitörden almayı düşünüyorum. Ama halinizede gülüyorum açıkçası

Bugün Koyuncu'yu aradığımda bu ay sonunda yeterli sayıda monitörün ellerinde olacağını söylediler.

Bunu söyleyen ben ve 190X6FB monitörümü bugün sattım, akşam teslim edeceğim yani pc monitörsüz kalacak

Ben bekleyeceksem siz hayli hayli beklersiniz diye düşünüyorum. Alan arkadaşların yorumlarınıda sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu arada @boylum malesef senin başına gelen olay benim ve birçok kişininde başına geldi.

Online sistem dedikleri onların mantığına göre önce kredi kartından parayı tahsil et sonra ürünü bulursan yolla bulamaz isen siparişi iptal et.

Tabi bu arada senin kaybettiğin zamanı telafi edemiyorlar. Bunun bir yaptırımı olması gerekiyor aslında ama yok. Elinde stok tutan adamın günahı ne ..

Monitör bozuk,oyun mevsimi açıldı,son vizelere giriyorum.Oynanacak tonla oyun,izlenecek tonla film var,monitör yok;o zaman ne yapıyoruz,acele ediyoruz.
    Bir de şu tarafı var işin,sana şimdi bu ay içinde gelecek dediler ya,o sözleri geçen ay da duymuştuk biz.Bu haftasonu gelecek,10 güne kalmaz gelecek diye yediler milleti.
    Son olarak bu işin heyecanı var,o apayrı bir şey bence.Yeni sistem almak,yeni monitör almak,yeni kulaklık almak vs. biz böyle mutluyuz yani senin anlayacağın.

• quote:

Orjinalden alıntı: desdinova

yalnız bişi sorucam bu ürünün 205BW ile çözünürlüğü aynı bu bir dezavantaj değil midir ? aynı 19" lerde olduğu gibi.

Evet dezavantaj ama kullananlar arasında görüntü kalitesini beğenmeyen görmedim ben,demek ki bizi de tatmin edecektir.Hem 22" 'in cazibesi var ekstradan
  • quote:

Orjinalden alıntı: endless

Arkadaşlar bende bu monitörden almayı düşünüyorum. Ama halinizede gülüyorum açıkçası

Koyuncuya bakarsan bu monitör 1 ay önce gelecekti, geldiği gün tükendi.

• arkadaşlar şöyle adam akıllı bir resim koyan olmadı yahu simsiyah ekranda iken foto makinesi ile bi çekerseniz herkes rahatlayacak
  • akşam creapure dan full inceleme geliyor sabret :)
  • saat 17:00 de cıkıorum saat 18:00 da en gec eve donus yolunda olurum sanırım fotolar ınceleme hazılrıgı derken dedıgım gbı saat 22:00 u bulur.
    Merak etmeyın sızın aklınızdakı soruları bılıyorum cunku bende de aynı sorular var hepsıne cevap vermeye calısıcam ..

Saat 22:00'de bı aksılık olmazsa ınceleme burda...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.