Şimdi Ara

Samsung 226BW (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayıp yani...1 aydır monitörsüz bekliyoruz...madem öyle kesin olmayan bilgiler veripte vatandaşı yanıltmasın satıcılar..isyan etmemek elde değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MysticuM

Ayıp yani...1 aydır monitörsüz bekliyoruz...madem öyle kesin olmayan bilgiler veripte vatandaşı yanıltmasın satıcılar..isyan etmemek elde değil...

Satıcının bir suçu yok, öğrendiğim kadarıyla samsung ürünleri yetiştirememiş, yani ürün Kore den çıkalı daha 1 hafta falan olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JSPci

quote:

Orjinalden alıntı: MysticuM

Ayıp yani...1 aydır monitörsüz bekliyoruz...madem öyle kesin olmayan bilgiler veripte vatandaşı yanıltmasın satıcılar..isyan etmemek elde değil...

Satıcının bir suçu yok, öğrendiğim kadarıyla samsung ürünleri yetiştirememiş, yani ürün Kore den çıkalı daha 1 hafta falan olmuş.

abi kore den buraya ne kadar çekio :D hesap kitap yapalım ona göre ben bu ayın 23 yada 25 inde monitörü aldım aldım alamadım samsung u mail yağmuruna tutucam adam gibi cvp gelene kadar da atacaam mail

• yok arkadaş ben ümidi kestim bu 226'dan, kendime yeni markalar yeni modeller bakıyorum
  • varsa güzel alternatifler bizde bakalım...226 nisana kadar gelmez gibi..
  • PHILIPS 190X7FB 19" 2ms nasıl pixel garantisi de var ama WD değil
  • Arkadaşlar ben yabancı sitelerde bu monitörle ilgili çok kötü yorumlar okuyorum. Samsung bu monitörde kullandığı panelleri değiştirmeye ve çok daha kalitesiz Çin malı bir panel kullanmaya başlamış. Üretilen ilk ve kaliteli seri S model, Çin malı seri A model olarak anılıyor. Bu A modellerde ciddi renk problemleri ve rahatsız edici aşırı arkaplan ışığı var. Yakında S modeli üretimden kalkacak ve sadece A modeli üretilecek.

Hardforum'da bunu uzun süredir tartışıyoruz. Bir göz atın:
    http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1144130

Türkiye'ye de büyük ihtimalle A modeli gelecek tahmin ederim. Yani Samsung'dan aksi bir açıklama ve garanti gelmedikçe bu monitörü almak çok riskli. Sonradan üzülmeyelim.

• kötümü yani 226bw?
  • Bu teknoloji denilen illet kafa karışıklığından başka birşey değil.
    Gidecen yerleşecen bir adaya, şişenin içine mesajı koyacan haberleşecen. En güzeli de şişenin cinsinin önemli olmaması.

Ne diyorsunuz arkadaşlar. Doğrumudur Çin malı durumu
  • açıkcası ben pek anlamam ama genel olarak bu bilgiler doğrulanırsa bunu bahane eder başka bir 22" alırım hem beklememiş olurum
  • Ewt S ve A olarak 2 ayrılıyomuş..2 side aynı fiyatdan sürüleceğine göre ki 700 ytl nin üstünde olacaktır bu durumda Samsung pek iyi bi seçenek gibi durmuyor..

Heleki önsipariş verenlere "A" panel gelirse hiç şaşırmayın..
  • Bu konuda bir şekilde bilgi almak gerek ozaman...
  • Cahilliğimi bağışayın ama panel denilen şey ekranın üzerinde durdupu ayak mı, çevresindeki siyah kısımmı, ne....Ve öyleyse onun kalitesizi nasıl oluyo.Kolay mı kırılıyo...Öyleyse alıp monitörü yerden yere vurmıcazki, önemli mi yani :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: redjingle
    Cahilliğimi bağışayın ama panel denilen şey ekranın üzerinde durdupu ayak mı, çevresindeki siyah kısımmı, ne....Ve öyleyse onun kalitesizi nasıl oluyo.Kolay mı kırılıyo...Öyleyse alıp monitörü yerden yere vurmıcazki, önemli mi yani :)

Dostum panel denen şey bir LCD monitör'ün kalbi ruhu beyni dalağı böbreği, kısacası herşeyidir. :)

Ekrana gelen görüntüyü oluşturmaktan sorumlu olan kısım diyebiliriz kabaca. Yani bir monitörün paneli dandikse geri kalanına bakmaya gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prot
    açıkcası ben pek anlamam ama genel olarak bu bilgiler doğrulanırsa bunu bahane eder başka bir 22" alırım hem beklememiş olurum

Eğer bildiğin alınmaya değer alternatif 22" varsa söyle biz de alalım.

Her zaman alternatif bol olur param olmazdı. Şimdi paramı biriktirdim alacak monitör bulamıyorum. :) Adam gibi bir 22" LCD yok şu dünyada.
  • Wide screen değil ama Samsung 971P bu model ülkemize gelmezse alınabilcek en iyi monitör, TN panel olmadığı için harika bir görüntüsü var.
  • Merhabalar...

Grafikle uğraşıyorum, tasarımlarımda daha rahat etmek için büyük bir monitör alma hevesi içine girdim. Yerden kazanç ve estetik açıdan daha iyi olmasından dolayı LCD düşünüyorum.(CRT alınmaz zaten dediğinizi duyar gibiyim) Baskıdaki rengin monitörde gördüğüm renkle pek fark olmamasını istiyorum. (Pek diyorum aynı rengi veren monitörler acayip pahallılar bilenler bilir.) Aklımda Türkiyeye yeni gelen (gelmekte olan) Samsung 22'' 226BW vardı. Kalite açısından biraz kuşkularım var. Forumda ilgili başlıkta da Panelleri konusunda bir konu geçmiş. Samsung'un kalitesiz paneller ile üretime geçtiği ve Türkiyeye gelecek olan Lcd'lerin bu panallerden üretilmiş olma olasılığından bahsedilmiş. Kafam çok karıştı... Bilgisayarda çok nadir film izlerim, çok sıkda oyun oynamam. Çok ilgimi çeken bir oyun olmadıktan sonra. (Bir klasiğin yeniden uyarlanması yada devamı, medyada büyük sükse yapmış oyunlar dışında)

Kaliteli 22'' yokmdur piyasada. Şuan bulunan ve tartışmalı olan 22''lerden (Samsung/Viewsonic) 150/200 ytl fazla olupta sorun yaşamayacağım...

------------

GENEL LCD BAŞLIĞINA YAZIYORUM DİYE BURAYA YAZMIŞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemkoc -- 2 Mart 2007; 20:51:44 >

• Grafikerler için uygun 22" LCD yok şu an. Tüm modeller 16bit renk veriyor ve yapay metodlarla 24bit verir gibi yapıyor. Usta bir göz ise farkı hemen anlıyor. 19"'lerde işe tüplü monitörleri aratmayan çok güzel modeller var. Boyut önemli değil işlev önemliyse 19"'lere bir bak.
  • Benq 22 lere bakın bence.. fiyatları da uygun..
  • Nereye baksam bu monitör'le ilgili korkunç yorumlar görüyorum. Mesela şu kullanıcının yorumlarını bir okuyun:

http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=9291

Monitörün kalitesi hakkında demediğini bırakmamış resmen.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.