Şimdi Ara

Samsung 226BW (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu forumda 226bw alan gormedım bıldıgım kadarıyla herkes beklemede, baska bır tanıdıgın mı almıs ve nereden almıs???
  • İstanbul'da büyük bir belediyenin it müdürü olan kuzenimden rica ettim, distribütörleri aradı. Çok fazla alım yaptıkları için bu firmalarda da üst düzey tanıdıkları mevcut. Söylenen şu, "Daha 226BW'nin siparişi bile verilmedi, gemiye bile yüklenmedi. Şu an için ne zaman geleceği konusunda net bişey söyleyemeyiz."

Kısmet artık ne zamana alabileceksek.

Ayrıca bu ürünün kardeşi olan 206BW'yi almayı düşündüğümden biraz araştırdım fakat karşılaştığım bir resminde bariz backlight etkisini farkettim. Umarım 225BW'deki gibi 226BW'de de backlight sorunu ile karşılaşmayız.

Bahsettiğim 206BW'nin siyah ekrandaki performansına ve diğer resimlerine buradan bakabilirsiniz.

• mirally bak şimdi çok tedirgin ettin bizi ya. ne zaman gelecek bu monitörlerrrrr
  • Acaba PS3'de nasıl performans verecek ?
    quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

Aslında 226bw yerine 225bw alacaktım çıkmasını bekleyemeyip ama bu gidişle parayı toparlayana dek 226bw çıkmış olur bende bundan alırım. Aslında bunca sene lcd lere gıcık olmuş biri olarak nasıl almaya yelteneceğim bilmiyorum ama ne yapalım ps3 için hdtv almak yerine bunu almam daha iyi olacak. Ve ayrıca 3-4 senelik tüplü monitörüm öksürmeye başladı.
  • muhtemelen 1080 olmasa bile (belki bazı programlar ile olabilir) 720p vereceği kesin, bende ps3 üm için bekliyorum bunu
    quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

Acaba PS3'de nasıl performans verecek ?
    quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

Aslında 226bw yerine 225bw alacaktım çıkmasını bekleyemeyip ama bu gidişle parayı toparlayana dek 226bw çıkmış olur bende bundan alırım. Aslında bunca sene lcd lere gıcık olmuş biri olarak nasıl almaya yelteneceğim bilmiyorum ama ne yapalım ps3 için hdtv almak yerine bunu almam daha iyi olacak. Ve ayrıca 3-4 senelik tüplü monitörüm öksürmeye başladı.

• bugün yolum Gigatek'e düştü ve her zamanki gibi tekrar sordum 226 bw ne zaman geliyor diye...

mağaza sahibinden aldığım cevap...

mart 20 sinde kesin stoklarda dedi!!! ayrıca bu ürüne çok talep var dedi mal gelmeden 20 tane satılmış yani şimdiden ayırtılmış diyor. ben inanmadım elindeki satış listesine baktığımda taaaaaa istanbuldan online sipariş verenler bile olmuş yuhhhhh diyorum
    ve bende doğal olarak 226 bw piyasada kalmaz endişesiyle aynı gün NOVA nın yolunu tuttum... çünkü herzamanki gibi LCD yi kesinlikle NOVA firmasıdan alma taraftarıyım!!!!! ( ö.p incelemesi ve garantisi için ).....

NOVA'da aynı şeyi dedi bana... bu ürün stoklara girdiği günden itibaren ertesi gün stoklarda tükenebilir, çok aşırı talep varmış... ve 2 inci parti mal gelmeyebilir diyorlar !!!!!!!!!!!!!!!! ve zaten kendileriyle çok alışveriş yaptığım için ve bulunduğum semt olarak kendilerine çok yakın olduğum için sağolsunlar kapora vermeden ön siparişimi verip ayırttım 226 bw için... ne olur olmaz

• Komik olucak ama ben istanbul'da oturup nova'ya sipariş verenler arasındayım.:D
  • haydaa bende mi ankaraya gitcem simdi exa ile gold un haberi yok 226bw diyorum yuzume bakiolar alik alik
  • ankaraya gitmeyecen havale yapıcan kargoya verip yollayacaklar :D
  • yok öyle değil parayı netten verip gidip ankardan alıcan
  • Bi haber yok dimi bu 226BW den satın alan gören
  • Bence istanbulda oturup da ankara novadan almak çok saçma. Çünkü eksen veya g.o.l.d.p.c bu LCD'yi bilmiyor,doğru, ama sadece o 2 firma yok. Hemen karşılarında exa var, orası satacak bu ürünü. Ayrıca Vatan da satacak.Mart ayı içinde satışı başlamış olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaL -- 28 Şubat 2007; 16:53:34 >
  • Arkadaşlar tamam alalım da Vatan'dan Ö.P. garantisini kim verecek.
  • yoksa napcaz almıyacakmıyız.Exa'ya gold a soruyorum mal mal suratıma bakıyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patriot Ayhan

Arkadaşlar tamam alalım da Vatan'dan Ö.P. garantisini kim verecek.

Nova Bilgisayar 2 hafta Ö.P. garantisi veriyor, satarlarkende test ediyorlar.

(bir aydır nova'nın deli gibi reklamını yaptık anasını satıyım, aslında bize sağlam bir indirim yapmaları lazım )
  • 226 BW ps3 bağlanmıyormuş galiba
  • Bende ,xbox360 için düşünüyorum.Acaba sorun olurmu.
  • Ben Tekirdağ'da oturuyorum.

Bu monitör Ankara'dan bana gelene kadar zebil olmaz mı?
  • bağlanıyo. kim demişse bağlanmıyor diye....nsye :PPP

quote:

Orjinalden alıntı: MuRaTiNhO

226 BW ps3 bağlanmıyormuş galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patriot Ayhan

Ben Tekirdağ'da oturuyorum.

Bu monitör Ankara'dan bana gelene kadar zebil olmaz mı?

kesinlikle zebil olmaz.. düşünsene bu tür elektronik cihazlar avrupadan TR ye kargoyla gelene kadar kaç kişinin elinden geçiyor ... eğer bahsettiğin gibi zebil olsaydı bu tür mallar daha TR ye girmeden gelen 100 maldan 50 si zebilin alası olurdu :D merak etme sağlam ambalajlama ile iyi bir kargoyla kesinlikle sorun çıkmaz

---------------------------------------------

vala yanlış anlamayın ama.....
    ben dünyanın öbür ucunda bile olsam şayet eğer tekrar LCD alacak olsam, herzamanki gibi NOVA'dan şaşmam!!!!

seçim sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 28 Şubat 2007; 21:27:25 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.