Şimdi Ara

Samsung 226BW (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senelerdir kullandığım 107p4 değiştirmeye kıyamıyorum. gerçekten konuşulduğu kadar iyimi bu monitörler ?
  • şubatın sonunu getirdik, umarım martında sonunu 226 gecırmeyız
  • NEdir son durum.
  • demin aradım 8-10 marttan sonra stocklarımızda olur dediler...
  • Bende az önce aradım. Bi 10 gün daha var dedi. Hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HepYek -- 26 Şubat 2007; 13:14:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HepYek

Bende az önce aradım. Bi 10 gün daha var dedi. Hayırlısı olsun.

ben şubatın başında konuştuğumdada öyle diyolardı
  • Arkadaşlar bende 22 wievsonic alacaktım ama bu mönitörü görünce erteledim 226BW yi bekliyorum. Oyunlarda normal mönitörlere göre her hangi bi sorun veya dezavantaj olurmu.
  • 226bw yi bekle bence bi sorun olmaz yeni oyunların artık hepsi widescreen istiyor.
  • belki sistemi oynama konusunda sorun çıakrırmı diye sormuştur, yani iyi bi ekran kartı yoksa bu monitörün doğal çözünürlüklerinde oyun oynamak hayal olabilir, en azından düzgün kalite ayarları ile.
  • ya yok böyle birşey ya demin arkadaşımı arattım 2 hafta sonra netlik kazanıcak dediler bende yanındaydım...
  • beyler bende monıtoru alıcam
    ekran kartınıda yenıleyım dıorum(grforcefx5200 128mb)
    pclabs sıstem onerılerıne baktım (ekran kartından pek çakmam)
    Sapphire X1650XT önermışler fıyatıda 150 dolar cıvarı .benım ıcın makul gıbı

hiç bılgım olmadıgı ıcın soruorum.bu monıtor ıcın bır uyumsuzluk yada sorun cıkarırmı?,bu fıyatlarda (bu monitör için) daha iyi bır ekran kartı onerısı olan varmı?
    cok super bısey olmasına gerek yok.ben pek oyun oynamam..
    bır cs1.5 bır de grafık programlarıyla ugrasıorum o kadar.
    önerisi yada tavsıyesı olan ya da bu ekran kartını bilenler beni bilgilendırırse sevinirim
    tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brom -- 27 Şubat 2007; 4:49:40 >
  • Arkadaşa cevap verirken bir de bu kartlardaki her iki marka için (ATi - nVidia) orta seviye sıralamayı yazabilir misiniz?
    Ayrıca modeller (7600 - 7700 ....),
    Ayrıca türler (GT-GS-Pro veya GT-XT-Pro...), arasındaki sırayı...

quote:

Orjinalden alıntı: brom

beyler bende monıtoru alıcam
    ekran kartınıda yenıleyım dıorum(grforcefx5200 128mb)
    pclabs sıstem onerılerıne baktım (ekran kartından pek çakmam)
    Sapphire X1650XT önermışler fıyatıda 150 dolar cıvarı .benım ıcın makul gıbı

hiç bılgım olmadıgı ıcın soruorum.bu monıtor ıcın bır uyumsuzluk yada sorun cıkarırmı?,bu fıyatlarda (bu monitör için) daha iyi bır ekran kartı onerısı olan varmı?
    cok super bısey olmasına gerek yok.ben pek oyun oynamam..
    bır cs1.5 bır de grafık programlarıyla ugrasıorum o kadar.
    önerisi yada tavsıyesı olan ya da bu ekran kartını bilenler beni bilgilendırırse sevinirim
    tesekkurler.

• eger kı oyun oynayacaksanız en az x1950 pro yada 7900 gs olması lazım....(butcesı ıyı olan ust modellerden alabılır)
    yok ben oyun oynamam dıyorsanız 7600 gt yada 1650 xt....
  • monitörün boyutları SET(W*H*D)(MM) (STAND'LI) 514.6*422.0*219.3 buymuş acaba bunu açık bi şekilde belirtecek olan var mı?(en,boy olarak)
  • evet aynen dediğin şekilde ahmet kardeş
  • allahım kafayı yemek üzereyimm yaa sanki gelinlik kız beklioz yaa bi naz naz bu ne ya gelsin artık yaw şu alet
  • gıdelım nova'nın onunde aclık grevı yapalım arkadaslar, 226bw hakkımız söke söke alırız!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^AHMET^^

monitörün boyutları SET(W*H*D)(MM) (STAND'LI) 514.6*422.0*219.3 buymuş acaba bunu açık bi şekilde belirtecek olan var mı?(en,boy olarak)

herşey açık zaten..51,4 cm genişlik 42,2 cm boy 21,9 cm derinlik (yani ekranın arkası)
  • Arkadaşlar kusura bakmayın Yunanistan'da incelemeye vaktim olmadı.
    Gerçi orada varmıydı yokmuydu onunda bilgisi yoktu ama neyse.
    Şu anda Türkiye'deyim.

Bu arada ekran kartı ile ilgili olarak 3 hafta önce 128 MB Winfast 6600TD'mi satıp Sapphire 1950 Pro aldım.
    Tabi ekran kartını alınca mecbur 350 w lık dandik PSU'mu da FSP Bluestorm ile değiştirdim.

Yani anlıyacağınız hazırlık tamam da monitör nerede ?

Bu arada "tcoalngsau" arkadaşım galiba snowboard yapıyor.
    Freeride, Freestile ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patriot Ayhan -- 27 Şubat 2007; 15:37:59 >
  • ben aradim koyuncu dedim ankarada 226bw yi alanlar var nasil oluyorda halen martin 2. haftasina gelio anlamadim dedim satis bolumundeki eleman onlar ilk partiden almistir 2. parti geliyor dedi ve dumur oldum ne ara geldi de ilk parti bitti anlamis degilim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.