Şimdi Ara

Samsung 226BW (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha 13'u goremedık kı zaten,1 aydır hep son 14 gün diye kandırıyoruz kendımızı,bakalım sonumuz n'olacak
  • Mart'ın ilk haftası içerisinde satışlara başlanacak. Şubat ayı 225bw ler için ayrılan son süre.
    Yoksa ürünün olmadığından değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cavus78

Mart'ın ilk haftası içerisinde satışlara başlanacak. Şubat ayı 225bw ler için ayrılan son süre.
    Yoksa ürünün olmadığından değil.

Kaynak neresi cavus78?
  • evet iddialı bi yorum.. kaynak varmı?
  • depoyu basalım
  • Harbi basalım, yağmalayalım, paralarıda yere bırakıp kaçalım.
  • bu 226bw boyutları ne böyle arkadaşlar... işte 19" ve 22 "
  • quote:

Orjinalden alıntı: LathspeLL

Harbi basalım, yağmalayalım, paralarıda yere bırakıp kaçalım.

iyi fikir, adresi de bırakalım faturayı oraya yollaınlar.
  • 206BW ile 226BW arasında sadece boyut farkı mı var
  • HAtta müdürlerinide alalım baskına giderken ki garanti belgelerini imzalasın :P
    quote:

Orjinalden alıntı: JSPci

quote:

Orjinalden alıntı: LathspeLL

Harbi basalım, yağmalayalım, paralarıda yere bırakıp kaçalım.

iyi fikir, adresi de bırakalım faturayı oraya yollaınlar.
  • Novaya gittim konuştum.. biz de bekliyoruz dedi adam size sölediklerini söledi.. ben de koyuncu el,nde mi, tutuyomuş 226bw leri 225bwleri satmak için dedi m?? eğer böle bi hakkı yoksa ve bunu yapıyosa şikayet ederim ben onları dedim.. bilmiyorum ama mantıklı bi tahmin dedi novadaki adam

arkadaşlar haklarımızı öğrenelim (tüketici derneğinden falan) ondan son ra 226 bw ciler gerekli yerlere mail atıp protesto edelim şikayet edelim.. elindeki gelmiş malı piyasaya sürmemek kanunen serbestmi önce bunu öğrenelim sonjra ona göre davranalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaTiNhO

206BW ile 226BW arasında sadece boyut farkı mı var

valla kullananlar daha ii bilir ama özelliklere bakınca sadece 2" fark var...hatta ikiside ayni çözünürlükte ve 206bw'nun nokta aralığı daha düşük olduğundan 20" lik 206bw biraz daha görüntü kalitesinde öne geçiyor gibi...
  • Arkadaşlar, 206 BW piyasada şu an varmı?
  • ender, buraya gelıp soru sorabıldıgıne gore nette dolasabılıyorsundur,istersen kendın bır arastır, burası nede olsa 226bw'cılerın yerı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Beyaz -- 23 Şubat 2007; 10:35:29 >
  • beyler mail atalım bence böyle olmaz cafelerde sürtüyorum monitör yok...
  • neyse 13 gün kaldı
  • demin aradım 2-3 hafta sonra dedi gün saymamız yalan oldu martın 2 haftasına geliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: prot

ender, buraya gelıp soru sorabıldıgıne gore nette dolasabılıyorsundur,istersen kendın bır arastır, burası nede olsa 226bw'cılerın yerı.

yasaklama hakkın oldugunu düşünmüyorum konuyu dagıtmadıkça herkes konuyla ilgili yazabilir..bırakta bu işleri moderatörler yapsın..hem biz sadece 206bw konuşmuyoruz 206 ile 226 kıyaslaması yaparak 226 bw alacaklara azda olsa belki fikir veriyoruz..

en azından kendim için söliyeyim ben 226bw alıcaktım 206 yı görünce vazgeçtim..belki benim gibi olanlar vardır...seni ban manyağı yaparım :):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: UrBaN

demin aradım 2-3 hafta sonra dedi gün saymamız yalan oldu martın 2 haftasına geliyor...

ya şubatın 20 sinden sonra dendi şubatın sonu dendi şimdide martın 2.haftası mı oldu yaa sanki Türkiye değilde zimbabwe de yaşıoz hey allam ya töbe töbeee
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.