Şimdi Ara

Samsung 226BW (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hwa

peki S ya da A panel olduğunu anlama şansımız varmı acaba satın almadan?

Arkasında yazıyormuş .

S Panelden alınmış görüntüler için tıklayın.

S Panel gelse de alsak , yoksa bu fiyata alınabilecek daha iyi bir 22" WS LCD yok.
  • o zaman abi bi arkasına bakıcam ona göre alıcam demek lazım :). muhtemelen tüm Türkiye'ye gelenler aynı olur sanırım. iyi haberleri bekliyoruz..
  • Bence S mi,ş P miş hikaye, sanki p4 işlemciler AMD işlemciler biçok bilgisayar malzemasi çinde üretilmiyormuş gibi,
    Ayrıca kim nerden biliyor samsung çinde üretilen paneli kullandığını? Gidip fabrikayımı görmüş bu forumlarda yazan adamlar, bence baştan aşağı saçmalık,
    ben ısrarla bu monitörü bekliyorum ister S olsun ister Ç olsun farketmez, yeterki Samsung 226BW olsun, Phlips 190X7FB yi inceledim, hayatımda öle zortlak bi monitör görmedim, renkler soluk, parlaklık ilk çalıştığında %100 ile ayarlanmış %50 ye getirince karanlık iğrenç bişi oluyor, ayrıca çok kaba hantal bi cihaz.
    Bence şuan işe yarar tek monitör Samsung 226Bw dir. Başka söze gerenk yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serpantin

Bence S mi,ş P miş hikaye, sanki p4 işlemciler AMD işlemciler biçok bilgisayar malzemasi çinde üretilmiyormuş gibi,
    Ayrıca kim nerden biliyor samsung çinde üretilen paneli kullandığını? Gidip fabrikayımı görmüş bu forumlarda yazan adamlar, bence baştan aşağı saçmalık,
    ben ısrarla bu monitörü bekliyorum ister S olsun ister Ç olsun farketmez, yeterki Samsung 226BW olsun, Phlips 190X7FB yi inceledim, hayatımda öle zortlak bi monitör görmedim, renkler soluk, parlaklık ilk çalıştığında %100 ile ayarlanmış %50 ye getirince karanlık iğrenç bişi oluyor, ayrıca çok kaba hantal bi cihaz.
    Bence şuan işe yarar tek monitör Samsung 226Bw dir. Başka söze gerenk yok.

umarım aoc panel'e denk gelmezsiniz ;)
    işe yarar tek monitör samsung 226bw biraz fazla iddialı bir yorum olmuş...yurtdışında iade edenleri de göz önünde bulundurursak.

• bura yurtdışı değil arkadaşım, yurtdışındaki birçok model burda satılmıyor satılsa çok pahalıya geliyor.. ben arkadaşa katılıyorum, Şuanda alınabilecek Tek WS LCD dir 226 BW..
  • sorun da o zaten kardeş...buraya hangi panelli olanın geleceği. demek istediğim ikisi de samsung 226bw ama yarısı S (samsung) yarısı A (aoc) panel kullanıyor. ve ikisi arasında ciddi görüntü kalitesi farkı var. eğer Türkiye'ye A serisi yollarlarsa yazık olur...demek istediğim bu. (bizim nette okuduğumuz incelemelerin hepsi S panel kullanan 226bw).

neyse, ikisi de aynıdır diyorsanız sorun yok.
  • arkadaşlar napacaksınız bilmiyorum ama şeytan diyo git 225bw veya viewsonic al en azından kafan rahat olsun:)bu arada ps3 oynayacak arkadaşlar viewsonic'de ps3 çalıştıramadık,ama 225bw de canavar gibi oynuyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: huorpalantir

arkadaşlar napacaksınız bilmiyorum ama şeytan diyo git 225bw veya viewsonic al en azından kafan rahat olsun:)bu arada ps3 oynayacak arkadaşlar viewsonic'de ps3 çalıştıramadık,ama 225bw de canavar gibi oynuyoruz..

katılyıor ve düşünmüyorda değilim artık :D
  • Ben de Viewsonic üzerinde durmaya başladım. PS3 bağlantısı olmaması benim için önemli değil. Hatta İstanbul'da ölü pixel parantisi veren bir yer olduğunu bilsem hemen gider alırım.

Düşünüyorum da şimdi bu Samsung 226BW gelse de yok A paneldi yok S paneldi olayı varken riske giremem. Zaten LCD almak riskli, bir de ekstra riskler istemiyorum. Okuduğuma göre Samsung bu LCD'nin panellerini baştan beri AOC firmasına ürettirmeyi planlıyormuş. AOC'nin üretim kapasitesi yetmediği için bir süre Samsung panelleri kendi üreterek destek vermiş. Bunlar S panel oluyor. Kısa süre sonra tüm paneller AOC tarafından üretilmeye başlamış. Bunlar da A panel. Bu monitörün Türkiye'ye ne kadar geç geldiğini düşünürsek artık Samsung üretimi S panel alma imkanımız yok gibi çünkü üretimden kalktı. O kadar para verip sadece üzerinde Samsung yazan bir Çin monitörü alacağız.

Ben kararımı verdim. Gidip Viewsonic VG2230WM alacağım. İstanbul'da ölü nokta garantisi veren veya LCD'yi almadan önce dükkanda test imkanı veren bir yer biliyorsanız lütfen yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydc -- 4 Mart 2007; 0:18:16 >

• 225bw haricinde ps3 çalıştırabilen var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

quote:

Orjinalden alıntı: rider30

quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

Valla bu yorumlardan sonra 225bw mi alsam der oldum. Ps3 için düşünüyorum zaten.

Arkadaş 3.soruna cevap vereyim. Ps3ü monitörde oynamak için hdcp destekli monitör alman gerekiyor ki 225bw de 226bw de hdcp destekliyor.

Son üretilen monitörler HDCP destekli genelde ama PS3'ü nasıl bağlayacaksın monitöre ben anlamadım. PS3 için HDMI connector gerekmiyormu? HDMI connector yeri olan tek monitörde bildiğim BenQ FP241W bu da ülkemizde malesef satılmıyor.

HDMI kablosuyla bağlıyorsun ps3ü monitöre. Bu kabloların ucundan bir tane dvi diğeri hdmi oluyor.

Harika valla, o zaman bir wide screen monitör almak lazım bunun keyfine varmak için. TV almaktan çok daha ucuza geliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: huorpalantir

225bw haricinde ps3 çalıştırabilen var mı arkadaşlar?

22" olanlarda yok diye biliyorum.. 24" benqlar gelecek bir de o da ps3 çalıştırabilecek.
  • 226BW ps3 çalistirmiyo mu yaww..225BW calistiriyo mus..ne is bi üst modeli calistirmiyo mu..:)
  • 226bw de çalıştırıyor. Yanlış yazmışım.. 22" modellerde çalıştıranlar 225bw ile 226bw onun dışında yok..
  • 25-26 mart arası piyasaya sürülcekmiş dün aradım koyuncuyu
  • HDCP desteği olan her monitör PS3'ü çalıştırıyormu yoksa başka özelliklerde olması lazım mı? Wide screen mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 4 Mart 2007; 20:50:59 >
  • Merhabalar,

Samsung 226bw ile ilgili bir inceleme buldum. Orada da S panel tavsiye ediliyor.

http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=146122
  • quote:

Orjinalden alıntı: rider30

HDCP desteği olan her monitör PS3'ü çalıştırıyormu yoksa başka özelliklerde olması lazım mı? Wide screen mesela?

HDCP destekli monitörlerin hepsi wide screen diye biliyorum.
  • arkadaşlar yukarda arkadaş şey demiş .. yabancı forumlarda okuyorum 226bw yorumlarını moralim bozuldu bozuluyo vazgeçiyorum vs..vs.. demişsiniz de.. o elemanların alım gücü bizden yüksek daha iyilerini alabilecek oldukları için genelde herşeyi çok çabuk kötüleyebiliyolar burun kıvırabiliyolar.. yabancı elemanların yorumlarına kendinizi fazla kjaptırmayın... bu konunun ilk topiğinde .. yani 1 sayfanın ilk postunda.. bi link verdim orada 226 bw best perf.. (en iyi perf.) ödülünü almışş.. yani o yabancı forumlarda okuduklarınızla best perf. ödülü almak arasında çok fark var..

en iyisi gelsin 226bw .. biz kendimiz deneyip buna kendimiz karar verelimm.. kendi yorumlarımızla!! ben 226bw ye güveniyorum.. 225bw den az bile olsa daha iyi old. nu düşünüyorum...

*bu arada eğer distribütörler 226bw yi elinde tutuyolarsa bunun yasal olup olmadığını araştıralım arkadaşlar .. 225 bw yüzünden satmak için böle yapıyolarsa ben sinirlenmeye başlıyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

arkadaşlar yukarda arkadaş şey demiş .. yabancı forumlarda okuyorum 226bw yorumlarını moralim bozuldu bozuluyo vazgeçiyorum vs..vs.. demişsiniz de.. o elemanların alım gücü bizden yüksek daha iyilerini alabilecek oldukları için genelde herşeyi çok çabuk kötüleyebiliyolar burun kıvırabiliyolar.. yabancı elemanların yorumlarına kendinizi fazla kjaptırmayın... bu konunun ilk topiğinde .. yani 1 sayfanın ilk postunda.. bi link verdim orada 226 bw best perf.. (en iyi perf.) ödülünü almışş.. yani o yabancı forumlarda okuduklarınızla best perf. ödülü almak arasında çok fark var..

en iyisi gelsin 226bw .. biz kendimiz deneyip buna kendimiz karar verelimm.. kendi yorumlarımızla!! ben 226bw ye güveniyorum.. 225bw den az bile olsa daha iyi old. nu düşünüyorum...

*bu arada eğer distribütörler 226bw yi elinde tutuyolarsa bunun yasal olup olmadığını araştıralım arkadaşlar .. 225 bw yüzünden satmak için böle yapıyolarsa ben sinirlenmeye başlıyorum..

tek sorun 226bw nin 2 ayrı panel ile üretiliyor olması ve ikisi arasında ciddi görüntü kalitesi farkı olması...bunun dışında bir sorun yok. S panel 226bw zaten gayet iyi monitörler...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.