Şimdi Ara

Samsung 226BW (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben samsung Türkiye ve Koyunucuya bu s panel ve a panelle ilgili mail attım bakalım ne cevap gelecek.

Aslında arkadaşlar eğer olurda Türkiye'ye s panel değilde a panel yollarlarsa kimse almasın ön sipariş veren arkadaşlarda ürün geldiğinde monitörün arka tarafına bakıp eğer A panelse hiç monitörü kutusundan çıkarmadan geri versinler
  • valla ben novaya 50ytl kaparo verdim .. diyelim türkiyeye gelen yada novaya gelen A panel... 50 ytl den vaz mı geçiyim bunun için ?? değer mi ?? lanet olsun bi de bu .çıktı..

hayır yanmi 226 bw almasak ne alıcaz ki... alternatifi yokki ... viewsonic zaten almam tipini hiç beğenmedim çünkü.. ayrıca 225bw yavan geliyo 226bw görüntülerinden sonra... ben sanırım yine 226 bw alırım..

bu arada S ve A arasında cidden görüntü kalitesi farkı var diye kim dedi ?? ikisini beraber nette kim karşılaştırmış ??
  • A gelir büyük ihtmalle boşuna kasmayın bence...
  • Çindeki modeller büyük ihtimal A paneldir. Eğer bize Koreden gelicekse S model olur diye kendimi avutuyorum
  • A da olsa S de olsa ikisi de 226BW .. aralarında dağlar kadar bi fark old.nu zannetmiyorum... bence çoğu kişi aradaki farkı da hissedemez... hissedemicek de.. ama bizimkisi önem verme .. bilinçli olma hastalığı .. kuruntu işte.. garantiye alma iç güdüsü..

A ve S arasında eğer çok fark varsa bile bu bizden çok Samsung firmasının itibarını prestijini zedeler... ve bu yüzden Samsung böle bi riski (A ve S panel arasında bariz kalite farkı olma riskini) göze alamaz .. bu yüzden fazla kasmamak gerek cidden diye düşünüyorum.. kendimi sakinleştrmeye çalıştırıyorum...

düşüsenize siz bi elektroink şirketisiniz... 2 farklı panel var bir modelde.. ikisi arasında bariz bi kalite farkı var.. bu aptallık olur..
  • A ne S ne..:) Afadersiniz ben biraz bilgisizim bu konularda panel nedir..Ne önemi vardir..S in ne üstünlügü var A dan..ne güzel sorular demi..:) Birde cevap verilirse balli ekmek kadayifi..:) :pPP Darkchild senden bekliyorum walla cevap ne yalan sölim..225 BW de de epey bi yazmissin..:P
  • quote:

Son üretilen monitörler HDCP destekli genelde ama PS3'ü nasıl bağlayacaksın monitöre ben anlamadım. PS3 için HDMI connector gerekmiyormu?

hdmi-dvi cevirici ile bağlanıyor..

Ps3 kullanmam diyenler için 2230view cok iyi bir secenek gercektende..x360da da gayet başarılı bu model..

226bwde ise yükseklık ayarı olmaması beni soğuttu monıtorden..24' samsungların yada diğer markaların Tr pazarına girmesini beklıyorum bende..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

A da olsa S de olsa ikisi de 226BW .. aralarında dağlar kadar bi fark old.nu zannetmiyorum... bence çoğu kişi aradaki farkı da hissedemez... hissedemicek de.. ama bizimkisi önem verme .. bilinçli olma hastalığı .. kuruntu işte.. garantiye alma iç güdüsü..

A ve S arasında eğer çok fark varsa bile bu bizden çok Samsung firmasının itibarını prestijini zedeler... ve bu yüzden Samsung böle bi riski (A ve S panel arasında bariz kalite farkı olma riskini) göze alamaz .. bu yüzden fazla kasmamak gerek cidden diye düşünüyorum.. kendimi sakinleştrmeye çalıştırıyorum...

düşüsenize siz bi elektroink şirketisiniz... 2 farklı panel var bir modelde.. ikisi arasında bariz bi kalite farkı var.. bu aptallık olur..

bende Darkchild a katılıyorum bencede paneller arasında öyle süper büyütülücek kadar bir fark olamaz.

• Arkadaşlar "S" - "A" nerede yazıyor ben okuyamadım,şu işaretlediğim kısımda "S" mi yazıyor???

Samsung 226BW

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

A ne S ne..:) Afadersiniz ben biraz bilgisizim bu konularda panel nedir..Ne önemi vardir..S in ne üstünlügü var A dan..ne güzel sorular demi..:) Birde cevap verilirse balli ekmek kadayifi..:) :pPP Darkchild senden bekliyorum walla cevap ne yalan sölim..225 BW de de epey bi yazmissin..:P

Öncekı mesajlarda arkadaşlardan biri panelin monitör için kalbi,dalağı,ciğeri demişti :D sanırım anlamışsındır. S'nin A'dan ne gibi bir üstünlüğü var henüz bilmiyoruz ama kalite farkı olduğu kesinmiş.

• Bu konuda yabancı forumlarda çok mesaj okudum. Özetle A ve S arasında üç fark olduğu ortaya çıktı.

1. A'larda S'lere göre çok daha fazla arkaplan ışığı var. Yani simsiyah görüntüde bile arkadan ışık sızıyor ve ekranı kısmen griye çeviriyor. S'lerde böyle birşey yok.

2. A'larda renk geçişleri daha zayıf. Yani "banding" denen olay oluyor. Renklerin tonları yumuşak geçiş değil kademeli olarak görünüyor. Bu özellikle oyunlarda gökyüzünde mavinin tonlarında hemen belli oluyor. S'lerde henüz böyle birşey bildiren olmadı.

3. Yukarıdaki ikisi kadar sık görmedim ama bazı A panel kullanıcıları S'lere göre yazıların netliğinin daha az olduğunu söylüyor. Yani ufak yazıları okumak A'larda bulanıklık nedeniyle daha zormuş.

Yurtdışında eve gelip A olduğunu gören herkes dükkana geri götürüp S alıyor. Bu nedenle iki monitörü de karşılaştırıp yukarıda yazdıklarımı değerlendirebiliyor. Sorun ise şu: A mı S mi olduğu kutunun üzerinde yazmıyor. Yani içini açıp bakmak lazım. O zaman da ürün çoktan satın alınmış oluyor.

S panel almanın tek yolu var. Mağazada deneyip almak. Buna da çok az yer izin veriyor. Bir arkadaş Bimeks'te oluyor demişti galiba. Lütfen deneyip almaya izin veren mağazalar biliyorsanız buraya yazın. Açıp bakarız, S ise alırız A ise almayız. Başka bir yol göremiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: aydc

Bu konuda yabancı forumlarda çok mesaj okudum. Özetle A ve S arasında üç fark olduğu ortaya çıktı.

1. A'larda S'lere göre çok daha fazla arkaplan ışığı var. Yani simsiyah görüntüde bile arkadan ışık sızıyor ve ekranı kısmen griye çeviriyor. S'lerde böyle birşey yok.

2. A'larda renk geçişleri daha zayıf. Yani "banding" denen olay oluyor. Renklerin tonları yumuşak geçiş değil kademeli olarak görünüyor. Bu özellikle oyunlarda gökyüzünde mavinin tonlarında hemen belli oluyor. S'lerde henüz böyle birşey bildiren olmadı.

3. Yukarıdaki ikisi kadar sık görmedim ama bazı A panel kullanıcıları S'lere göre yazıların netliğinin daha az olduğunu söylüyor. Yani ufak yazıları okumak A'larda bulanıklık nedeniyle daha zormuş.

Yurtdışında eve gelip A olduğunu gören herkes dükkana geri götürüp S alıyor. Bu nedenle iki monitörü de karşılaştırıp yukarıda yazdıklarımı değerlendirebiliyor. Sorun ise şu: A mı S mi olduğu kutunun üzerinde yazmıyor. Yani içini açıp bakmak lazım. O zaman da ürün çoktan satın alınmış oluyor.

S panel almanın tek yolu var. Mağazada deneyip almak. Buna da çok az yer izin veriyor. Bir arkadaş Bimeks'te oluyor demişti galiba. Lütfen deneyip almaya izin veren mağazalar biliyorsanız buraya yazın. Açıp bakarız, S ise alırız A ise almayız. Başka bir yol göremiyorum.

aydc arkadaşa tamamen katılıyorum.

Eğer Türkiye'ye gelecek olan 226bw ler A panel ise özellikle 22" alacak kişiler için şöyle bir durum daha ortaya çıkıyor.

A panelli 226bw'den daha iyi bir 22" monitör var mı ?

Yada mecburen A panelli 226bw mi?

•  Samsung 226BW

Model : 226BW [R] S ----------> panel oluyor

Yabancı testte de Samsung'un kendi ürettiği S panel önerilmiş . Belki de bu kadar çok bekletilmemizin ve ön sipariş alınmasının nedeni A panellerin beklenmesidir :) Türkiyeye A paneller gelirse bir süre daha bekliyeceğim . (diğer modellerin gelmesi için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symphonyx -- 5 Mart 2007; 12:35:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patriot Ayhan
    A panelli 226bw'den daha iyi bir 22" monitör var mı ?
    Yada mecburen A panelli 226bw mi?

Uzun araştırmalarım şu üç ihtimali ortaya çıkarttı:

1. Samsung 226BW S (o yazılanların yarısı bile doğru olsa A alınmaz)
    2. Viewsonic VG2230WM
    3. LG L226WT

En iyisi Samsung S tabi ama o olmazsa Viewsonic ve LG arasında yazı tura atılabilir.
  • Türkiye'ye s panel gelmicek boşyere beklemeyin. Bu samsung'un yaptığı stratejiymiş. Uzak doğuda 1 parti s panel üretiyomuş, etrafa gönderiyomuş site testleri için dergiler için sonra aoc panel üretmeye başlamış.
  • Arkadaşlar,ben monitör alırken yanımda götürdüğüm Dead Pixel Tester ve PixelTest adlı programlarla test edip alıcam. Sizinde yanınızda bulunsun lazım olabilir. İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Beyaz -- 5 Mart 2007; 14:10:36 >
  • ben iptal ettim siparişi sizde iptal edin bence...
  • 226bw sevdasından vazgeçip HDCP destekli başka bir alternatife yönelmek lazım...
  • Kesinlikle A panele sahip olanı almayın S paneli almak varken gidipte sorunlu olan A paneli kimse almak istemez onun yerine 225 bw yada viewsonic alın daha iyi samsung'u kınıyorum bu tutumundan dolayı

• Bu arada 226bw'den vazgeçenlere farklı bir alternatif sunayım sıcak fırsatlarda BENQ FP222W LCD TFT 362 USD dileyenler onada bir göz atsınlar

Samsung 226BW
  • quote:

Orjinalden alıntı: symphonyx

quote:

Orjinalden alıntı: hwa

peki S ya da A panel olduğunu anlama şansımız varmı acaba satın almadan?

Arkasında yazıyormuş .

S Panelden alınmış görüntüler için tıklayın.

S Panel gelse de alsak , yoksa bu fiyata alınabilecek daha iyi bir 22" WS LCD yok.

S paneldede back bleeding olayı hat safhada

Samsung 226BW

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.