Şimdi Ara

Samsung 226BW (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

elindeki kart bu monitör için oldukça yeterlidir. 1680x1050 çözünürlükte desktop uygulamalarında hiç mi hiç sorun yaşamazsın.

asıl olay oyunlarda. yani full detail 1680x1050 oynayım dersen kastırabilir. sadece olay budur. Ha daha düşük çözünürlüktede oynarsın ama düşük olduğu için görüntü hafif buğulu olacaktır. Bu olayda bu monitör için değil malesef bütün LCD ler için geçerli olan bişey.

Ben derim ki, için rahat olsun... ne de olsa 8600GT den bahsediyosun, yeni nesil bir ekran kartı.. Millet gibi 64mb. ekran kartına bağlamıyosun.. derdin olmaz.
  • SAĞOL ASKER :)

şaka bi yanada tşkler gerçekten kararsızım..22 " çok büyük gibime geliyor..bilgisayardan çok tv ye bakıyormuşum hissi veriyor..206 Nw ve 226 bw arasındayım..yarına kadar karar vermem gerek..tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcoalngsau

SAĞOL ASKER :)

şaka bi yanada tşkler gerçekten kararsızım..22 " çok büyük gibime geliyor..bilgisayardan çok tv ye bakıyormuşum hissi veriyor..206 Nw ve 226 bw arasındayım..yarına kadar karar vermem gerek..tşkler

seni rahatlatan bi cevap vereceğim

226bw yi doğal çözünürlüğü dışında 1440-900 1280-720 gibi çözünürlüklere de denedim ve sonuç mükemmel en ufak bi bulanıklık söz konusu bile deil bu yüzden çözünürlük olayını kafana hiç takma

kararsızlığın uzun sürmesin çünkü bw yerine nw gelmeye başladı artık ve bir daha bw gelmeyecek elini çabuk tut ve bi bw al....

• quote:

Orjinalden alıntı: tcoalngsau

SAĞOL ASKER :)

bence NW serisini alma. onlarda DVI çıkış yokmuş. iki bağlantı arasında fark büyük (en azından benim ekran kartında fark büyük). 226bw kendini kanıtlamış, alan herkes memnunken niye riske giriyorsun ki? Ayrıca ben 15'' crt monitörden 226bw'a terfi ettim, alışmak uzun sürmedi. 1-2 gün içinde gözüne normal boyutlardaymış gibi gelmeye başlıyor.

• çin çan çon japon kardeş ,

valla haklısın..zor bela 1 tane buldum 206 bw inş onu alabilirim..olmadı 226 alıcam napalım..yorumun için tşkler tekrar
  • sağol halit kardeş..şu bw serisinin sonuna yetişsem süper olacak..bugün sipariş veriyorum..hayırlısı
  • 226BW'de karşıma çıkan bir sorunun resmi:

http://www.resimyuklet.com/depo2/resim1192604629.jpg

Ofisteki Lcd samsung'umda da aynı resme baktım. Resimde de görüldüğü gibi degradeli bir renk geçişi olduğunda monitör buradaki renk geçişini smooth şekilde yapamıyor. Keskin hatlar olduğu görülüyor. Test etmek için photoshop'ta tek renk bir geri plan yaptım ve tam ekran büyüttüm. Çok dikkatli bakınca ekranda tek renk olması gerekirken ara tonlardaki pixeller gözüme çarptı. Acaba TN panellerdeki 16.2 milyon renk dezavantajından mı oluyor bu durum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 17 Ekim 2007; 10:27:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jinxy

226BW'de karşıma çıkan bir sorunun resmi:

http://www.resimyuklet.com/depo2/resim1192604629.jpg

Ofisteki Lcd samsung'umda da aynı resme baktım. Resimde de görüldüğü gibi degradeli bir renk geçişi olduğunda monitör buradaki renk geçişini smooth şekilde yapamıyor. Keskin hatlar olduğu görülüyor. Test etmek için photoshop'ta tek renk bir geri plan yaptım ve tam ekran büyüttüm. Çok dikkatli bakınca ekranda tek renk olması gerekirken ara tonlardaki pixeller gözüme çarptı. Acaba TN panellerdeki 16.2 milyon renk dezavantajından mı oluyor bu durum?

Magic color u off yaparsan sorun çözülebilir

• beyler bahçelievler goldda varmıdır şu bonusun %10 a 10 taksiti varken 414 dolar + kdv ye alalım iyi değilmi ben 1 ay önce gitmiştim dağ yapmışlardı monitorleri bi 100 tane vardı kalmışmıdır acaba
  • Arkadaşlar bu ürünü en ucuz ve S panel olarak nerden alırım acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: downboy

Arkadaşlar bu ürünü en ucuz ve S panel olarak nerden alırım acaba?

En ucuz S paneli avrupadan alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: downboy

Arkadaşlar bu ürünü en ucuz ve S panel olarak nerden alırım acaba?

gs store de var..
  • şaka bir yana.. s paneli zor bulursun.. ama ben yeni aldım en iyi fiyat kargo 1 günde getirdi..sipariş verdiğin gün kargoya veriliyor..http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=361275079
  • 226BW nin HD performansını merak edenler için 2 tane yeni HD vidyodan çekilmiş bazı sahneler(HD vidyolar 1080p dir)

Görüntüler 480x640 boyutunda olduğu için kalite düşüktür

Samsung 226BW

Samsung 226BW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMiZ -- 19 Ekim 2007; 1:12:00 >

• Görüntüleri 1650x1080'den verebilir misin ufaltmadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 19 Ekim 2007; 13:28:25 >
  • ARkaşlar ben de 226bw kullanıyorum geçenlerde biraz leke olmuşi panelde oları silmeye kalktım ama su ,camsil ne kullandıysam kar etmedi hatta camsil biraz sktm ve ekranı mahvetti sonra tekrar suyla silip düzelltim.Tabi bu arada pişman oldum keşke silmeseydim dedim acaba böyle bir kaç defa paneli silmem bi zarar vermişmidir monitöre??? çok pişman oldum şimdi
  • quote:

Görüntüleri 1650x1080'den verebilir misin ufaltmadan?

1680*1050 de veremez çünkü bu çöz.de çekmesi lazım fotoları... sonradan çevirmesi de saçma olur... çünkü doğallığı bozulur fotonun .. eğer printscreenden bahsediyosan bu da hiç bi anlam ifade etmez... foto makinesi ile çekilmesi lazım testde LCD nin...

quote:

Orjinalden alıntı: fatihoruc

ARkaşlar ben de 226bw kullanıyorum geçenlerde biraz leke olmuşi panelde oları silmeye kalktım ama su ,camsil ne kullandıysam kar etmedi hatta camsil biraz sktm ve ekranı mahvetti sonra tekrar suyla silip düzelltim.Tabi bu arada pişman oldum keşke silmeseydim dedim acaba böyle bir kaç defa paneli silmem bi zarar vermişmidir monitöre??? çok pişman oldum şimdi

hiç bizaman cam sil gibi şeyler kullanmayın... kimyasal maddeler özellikle.. LCD ni seviyosan LCD için özel olarak yapılan spreylerden al.. bide bezli olanlarından satın alırsan daha iyi olur... beze sıkıp siliceksin. bu kadar basit... philipslerin böle spreyleri vardı sanırsam....

• Yüksek megapixel (8 ya da 10) çekip gönderebilirmisin?

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Görüntüleri 1650x1080'den verebilir misin ufaltmadan?

1680*1050 de veremez çünkü bu çöz.de çekmesi lazım fotoları... sonradan çevirmesi de saçma olur... çünkü doğallığı bozulur fotonun .. eğer printscreenden bahsediyosan bu da hiç bi anlam ifade etmez... foto makinesi ile çekilmesi lazım testde LCD nin...

quote:

Orjinalden alıntı: fatihoruc

ARkaşlar ben de 226bw kullanıyorum geçenlerde biraz leke olmuşi panelde oları silmeye kalktım ama su ,camsil ne kullandıysam kar etmedi hatta camsil biraz sktm ve ekranı mahvetti sonra tekrar suyla silip düzelltim.Tabi bu arada pişman oldum keşke silmeseydim dedim acaba böyle bir kaç defa paneli silmem bi zarar vermişmidir monitöre??? çok pişman oldum şimdi

hiç bizaman cam sil gibi şeyler kullanmayın... kimyasal maddeler özellikle.. LCD ni seviyosan LCD için özel olarak yapılan spreylerden al.. bide bezli olanlarından satın alırsan daha iyi olur... beze sıkıp siliceksin. bu kadar basit... philipslerin böle spreyleri vardı sanırsam....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 20 Ekim 2007; 11:27:33 >

• jinxy, ne yapacaksın yüksek pixel i falan burda bukadar insan bu monitör harika diyor okadar resim çekmişik daha ne olsun monitörü almak istiyorsan hiç düşünme al ama yinede seni kırmamak için 1080p çözünürlüğünde bir HD vidyodan çektiğim fotoyu veriyorum.Fotonun Boyutu 1.00mb dir

Samsung 226BW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMiZ -- 20 Ekim 2007; 16:12:26 >
  • Aldım zaten :) ama Full HD'deki performansını merak ettiğim için istedim. Foto için çok teşekkür ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 22 Ekim 2007; 12:54:46 >
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.