Şimdi Ara

Samsung 226BW (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldığınız siteyi paylaşırsanız memnun oluruz...

quote:

Orjinalden alıntı: semihks

Arkadaşlar size yardımcı olmak için bu siteye üye oldum ben de uzun araştırmalarımın sonucunda ve onca A panel S panel kargaşası ölü pixel garantisinin olmaması problemlerine aldırmayarak 226BW monitörü aldım ilk izlenimim olarak monitör gerçekten çok şık ve görüntü kalitesi inanılmaz güzel ilk kututdan çıkardığımda çok büyük gelmemişti gözüme ama masanızın üzerine koyduğunuz zaman insana vaybe dedirtiyor netteki resimlerde görüldüğünden daha büyük geliyor ve büyüklüğü 16:10 oranında olduğu için çok geniş ben aldığımda A panel olacağını tahmin ediyordum çünkü piyasada s panel yok gibi ve monitörün arka kapağını açtığımda S panel yazıyordu gerçekten çok sevindim ve korktuğum gibi ölü pixelde çıkmadı monitörü kdv dahil 555ytl ye aldım aldığım siteyi buraya isterseniz yazabilirim

• Sitenin adı Buroteknik.com

Monitörü kampanyadan aldım ve halende kampanyası sürüyor ben banka havalesi ile 555ytl ye aldım eğer almayı düşünüyorsanız kesinlikle size burayı öneririm daha ucuz bulamazsınız bende tesadüfen 226bw yi araştırırken buldum biraz tereddüt ettim görmeden alacağım için ama dayanamayıp spariş verdim ve aldım iyiki almışım gerçekten 10 numara monitör çıktı çok memlun kaldım ve gökte aradığınız S paneli burada buldum hiç ölü pixelede rastlamadım biraz önce siteye baktım kampanyası halen devam ediyor...
    (site babamın değil sadece size tavsiyem )
  • Bu monitöre alternatif 2232BW var...Ne dersiniz?
  • arkadaşlar.226bw monitorumde dvi giriş sevbebiyle galiba nokta sorunu baş gösterdi taktım çıkardım saatlerce uğraştım olmadı.Yeni bir kablo alacağım..Hangi model marka almalıyım.226 bw ye uyumlu kaliteli bir dvi kablo önerirmisiniz.
  • Bİ soru sordum konu öldü arkadaş..Siz kaldığınız yerden devam edin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: halitg

quote:

Orjinalden alıntı: highbrow

Benim BAA ile bitiyo ve s yazıyo arkasında umarım doğrudur.

Series S

version info : BAa 1001 panel info : AMLCD 220M1
    Version info: BAA 1002 panel info: not listed (after dismounting: Slab LTM220M1 L01)
    version info : BAD 1001 panel info : AMLCD 220M1
    Version info: ADB 1001 panel info: AMLCD 220M1

Series A
    version info : BAa 1001 panel info : AMLCD 220M1
    Version info: BLA 1001 panel info: AU M220EW01
    Version info: BLA 1002 panel info: Not specified

Series C
    Version info: BDA 1003 panel info: Not specified
    Version info: BIA 1000 panel info: CPT 201WA04

yanlız bu listeye göre BAa olanlar A panel de olabilir

bir noktayı kaçırıyorsun. BAA-1001 olanlar A panel olabilir. BAA-1002 sadece S-panelde var.

Yok gözden kaçırmıyorum. BAa ile BAA farklı zaten anladığım kadarıyla. Benim BAA-1002. BAA 1001 diye bişey yok sanırım yanlışım varsa düzelt.

• quote:

Orjinalden alıntı: vkarakus

Bu monitöre alternatif 2232BW var...Ne dersiniz?

bende 226 bw olmasına rağmen sırf tipi yüzünden 2232bw alınabilir diye düşünüyorum ama başka bi farkı yok 226 bw den kayda değer... bütün özellikleri nerdeyse aynı... karar sizlerin arkadşalar..

quote:

Orjinalden alıntı: sniper83us

arkadaşlar.226bw monitorumde dvi giriş sevbebiyle galiba nokta sorunu baş gösterdi taktım çıkardım saatlerce uğraştım olmadı.Yeni bir kablo alacağım..Hangi model marka almalıyım.226 bw ye uyumlu kaliteli bir dvi kablo önerirmisiniz.

philips in altın kapmala DVI kabloları var... bimekslerde bulunuyopdu sanırsam olmadı bulamazsan philips e mail at... ille de kaliteli bişiler alıcam diyosan markaslı DVI kablo almaya bak..bide çok uzun olmasın müğmkün olduğunca kısa olsun ...

• bu 226bw kullananlar hdmı to dvı çevirci ile ayarları yaptıklarıdan ps3 menüsünden lcdyi tanıtırken kaç p seçiyorlar
    720p 1080i 1080p? ve sorunsuz o desteği veriyormu oyunlarda menüden çözünürlük kontrolü yapıyorlarmı?
  • Darkchild sağol..
  • Merhaba,

2 gün önce ankara vatan bilgisayara 22" lcd'leri incelemek için gittim. Şuan revaçta olan 226BW, L226WTQ ve 2232BW modelleri yan yanaydı. Monitörlerde bir oyun demosu oynatılmaktaydı. Altan ve üsten siyah bölgeler vardı bu videoda ve backlighting testi için ideladi. Şaşırtıcı şekilde en çok backlighting samsung 2232BW de vardı, sonra LG L226WTQ ve neredeyse samsung 226BW hiç backlighting yoktu. Yoksa S panel mi diyip, görevliden 226BW panelli öğrenmeye çalıştım ama öğrenemeyeçeğimi söyledi ve biraz ters ters baktı, sanırım uzun süre monitörlerin karşısında dikilip durmamdan. 226BW kutuların yığılı olduğu yeri keşfedip(malum mekan, merdiven altı), kutuların üzeridendeki etkitede baktım, panel bilgisi yoktu ve made in china yazıyordu.

ayrıca 3 monitörün perfonmansları oldukça iyiydi ama bana göre 226BW in dizaynı daha iyi.

vatan makul bir fiyattan satsa alaçaktım 226BW, malum finasbank kredikartım yok

• hsezen/ ben orda 226 bw yi almadan önce bakmıştım baya bi ..hatta paneline de bakmıştım 226 bw nin.. biraz baskı yap konuştur karizmanı.. hatta üstlerini bul.. çekişgen bi tarz takınıp öğren panelini.. öğrenebiliğrsin yani... onların yaptıkları sadece işi zor sokmak...

ben 226bw sahibiyim.. ama 2232bw alanlara da iyi etmişsin. diyorum... bu arada 2232bw de baxklgiht nasıl dha fazla oluyo hayret... ki neyse 226bw yi beğendiysen sorun yok git onu al... biddaha git.. paneline bakıcam S ise alıcam de... ama paneli A bile olsa çok da kafana takma bence benimki ve birsürür insanın ki A panel.. sorun olmaz inan bana..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild
    bu arada 2232bw de baxklgiht nasıl dha fazla oluyo hayret...

benide şaşırtan bu oldu, alt taraftan L226WTQ ve 2232BW'de backlighting vardı, belki teşir ürünleri öyleydi, bilemeyeçem artık. 226BW de panel türünü artık yazmıyorlar kutulara ve gizli menüdende göremiyorsun.

Panelli çok taktığım yok aslında, gittikçe daha kısa sürede monitör değiştiriyorum zaten(son monitörüm daha 13 aylık). kafam baya karışık modeller arasında, bir 22" şart oldu...
  • arkadaşlar bu monitörden den bulamadım. 226 nw var. tek farkı dvi çıkışı yok. benim z<aten dvi ile bi işim olmayacak tavsiye edermisiniz.
  • DVI ile işinin olup olmaması önemli değil.. DVI alsan daha iyi olur.. görüntünün ve fontların adam gibi olması için.. DVI sız bi lcd saçma bana göre.. hele 17" den büyük ise..
  • arkadaşlar bende 2232bw almayı düşünüyorumama daha önce hiç büyük monitör kullanmadım.

22" de oyun nasıl oynanıyor.İdeal çözünürlük nedir?

monitör büyük olunca ekran kartınıda devamlı güncel tutmak lazım heralde oyunları yüksek çözünürlükte oynayabilmek için.Haksızmıyım?
  • evet ekran kartının iyi olması lazım... 22" lerin sabit çöz. lüğü 1680*1050 .. ama ille de bu çözünürlükte oynaman şart değil.... benim gibi 1024*768 yada 1280*1024 çöz.de de oynarsın ... bana göre çok da kötü sayılmaz.. bazı arkadaşlar beğenmiyo ama ben 4-5 adet oyunu bu çöz.lerde oynuyorum...
  • ya ben yeni lcd alacağım da acaba bunu alsam iyi olur mu diye sorsam acayip kaçar mı?
    birde 2232bw ile 226bw arasındaki farklar neler.
    birde konuyu çok okuyamadım(malum 50 sayfa var) acaba s ve a panel olayı nedir???
  • Arkadaşlar,

Konuyu inceledim. Bazı arkadaşlarım, 226BW ile yazıların kenarlarında yeşil noktacıklar gördüğünü iletmiş... Bu noktacıklar çok çok nadiren (şimdiye dek 2 kez) benimde karşıma çıktı. Ve sabit değiller. Çok çok küçük ve sıralı bir şekilde, yanıp söner gibi bir haldeler. Önceki ekran kartım 7600GT idi ve ondan şüphelendim. Bir kez karşıma çıktı. Ne yapacağımı bilemedim. Driver diye düşündüm ama sistemi boot ettiğimde BIOS içinde de değişik yerlerde o noktalara rastladım. Bir süre sonra kendiliğinden kayboldular. Şimdi ise geçici bir süre X550XT kullanıyorum. Geçen gün yine aynı şey karşıma çıktı. Uzun bir süre bilgisayarı kullandığım için mi yoksa başka birşey mi var anlamadım. Sonra sistemi kapatıp 2 saat sonra tekrar açtım. Noktalardan eser yoktu... Monitörden olsa devamlı olur, ekran kartından olsa, 2 farklı markada aynı sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Geçen hicks ile sorunumu paylaştım. Farklı bir priz dene dedi. Hak veriyorum çünkü aynı priz bir çok aygıtı besliyor. Tekrar karşılaştığımda bunu deneyeceğim. Sorunun görüntülerini aldım. En yakın zamanda yükleyeceğim...

Acaba bu sorunu yaşayan farklı bir arkadaşım var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth-Vader -- 24 Kasım 2007; 0:25:16 >

• Arkadaşlar bugün 226BW modelinden alıcam. Bilgisayarcımız biyerlerden bulabildi. Benim sormak istediğim şu; Ben 22" monitörü laptop`uma VGA çıkışından bağlayıp kullanıcam. Laptopumda 128 mb x300 ekran kartı var. Bu ekran kardı ofis uygulamaları DVD - DIVX - DIV4 gibi uygulamalar için yeterli olurmu? Yani monitörümü 1680 * 1050 sorunsuz kullanabilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.