Şimdi Ara

Samsung 226BW (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jinxy

Aldım zaten :) ama Full HD'deki performansını merak ettiğim için istedim. Foto için çok teşekkür ;)

Hayırlı olsun fotoları bekliyoruz
  • arkadaşlar iki sorum olacak. inşallah yardımcı olabilirsiniz.
    1.: Şu 226BW'nin versiyon ayarında 2. sıradaki sayıyı yanlışlıla çok artırdım. ve indiremedim. bir sorun olur mu(Panel Ch. No: 11'di. 25'lere felan çıktı. düzeltemedim. bunu değştirince diğerleri de değişti. bu sorunla karşılaşan var mı? Nasıl çözebilirim.
    2.: bu monitörü kullanan varsa paketi aldığında monitör jeletinli yani naylonla kaplı olarak mı çıktı? benimki jeletinsizdi. ama satın aldığım yerde vitrindeki bir 226BW jeletinliydi. acaba benim monitor daha önce açılıp kullanılmış mıdır?
    yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihoruc

ARkaşlar ben de 226bw kullanıyorum geçenlerde biraz leke olmuşi panelde oları silmeye kalktım ama su ,camsil ne kullandıysam kar etmedi hatta camsil biraz sktm ve ekranı mahvetti sonra tekrar suyla silip düzelltim.Tabi bu arada pişman oldum keşke silmeseydim dedim acaba böyle bir kaç defa paneli silmem bi zarar vermişmidir monitöre??? çok pişman oldum şimdi

İçinden çıkan bezi sadece su ile nemlendir (mesela camsil kutusuna su doldur ve sprey ile sık) ve öyle temizle,hatta sadece bir yöne doğru...Abartmaya gerek yok...
  • cıktıgı gunden berı takıpcısıyım alıcam ama suan 750 gb hardısk aldım onu bıtırıyım ondan sonra bu monıtoru alıcammm
  • bir üst modeli

SAMSUNG - 2232BW

RENK PARLAK SİYAH
    NOKTA ARALIĞI (MM) 0.282
    MAX. ÇÖZÜNÜRLÜK (DPI) 1680*1050
    TEPKİ SÜRESİ (MSN) 2 ( GTG )
    AYDINLIK (CD/M*2) 300
    KONTRAST 1000:1 ( DC 3000:1 )
    DİĞER ÖZELLİKLER

GÖRÜLEBILIR BÖLGE 22" WIDE
    NOKTA ARALIĞI (MM) 0.282 X 0.282
    PARLAKLIK : 300 CD/M2
    KONTRAST ORANI(TYP.) 1000:1(DC 3000:1)
    GÖRÜNTÜLEME AÇISI(H/V) 170/170
    TEPKI SÜRESI(MS)(TYP.) 2(GTG)
    YATAY FREKANS(KHZ) 30~81
    DÜŞEY FREKANS(HZ) 56-75
    MAKSIMUM ÇÖZÜNÜRLÜK 1680X1050
    DESTEKLENEN RENK 16.7M
    GIRIŞ VIDEO SINYALI ANALOG RGB, DVI
    SYNC. TIPI SEPARATE H/V, COMPOSITE , SOG
    GIRIŞ BAĞLANTILARI 15PIN D-SUB, DVI-D
    PLUG & PLAY DDC 2B
    GÜÇ
    ÇALIŞIR DURUMDA 55W
    DPMS MODU <1W
    TIP BUILT-IN
    HOPARLÖR X
    DUVAR APARATI VESA 100MM
    KABIN RENGI PARLAK SIYAH
    BOYUTLAR
    SET(W*H*D)(MM) (STAND'LI) 514.6*422.0*219.3
    SET(W*H*D)(MM) (STAND'SIZ) 514.6*63.0*353.3
    PAKETLI(W*H*D)(MM) 606.0*158.0*488.0
    AĞIRLIK
    SET(KG) 4,9
    PAKETLI(KG) 7,4
    ÖZELLIKLER .DVI(HDCP) .MAGICBRIGHT3 .BLACK HIGH GLOSSY
    3 YILGARANTİLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kod_61 -- 24 Ekim 2007; 10:09:51 >

• Bu kasayı çok sevmedim açıkçası. Piyano siyahı güzel ama kasanın biraz fazla oval bir yapısı var ve oyun monitörü gibi bir hava veriyor bence. Ekran da sanırım parlak ekranlardan. Ben ce bu da bir eksi.

Samsung ve diğer markaların 24 inch modellerinin testinin yapıldığı Xbitlabs'daki yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum. Gerçekten mükemmel bir inceleme yazısı olmuş. Yazıda dikkat çeken nokta 22 inch samsung modellerde (ve 24 inchlerde) ekranda karanlık alanlar olduğu belirtiliyor ki bu husus benim de 226bw'de dikkatimi çekti. Özellikle koyu bir wallpaper kullanıyorsanız bu duruma rastlayabilirsiniz. Genelde sol üst kısım daha koyu bir yapıda sanki. İlk defa bir inceleme yazısında samsung'un bu sorununu gördüm açıkçası. LCD sahiplerinin ve alacak olanların bu yazıyı okumasını şiddetle öneririm:

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/24inch.html#sect0
  • arkadaşlar 226 bw alma arefesindeyim.ama iki üst mesajda daha üst versiyonu gördüm dikkatimi çekti.tam olarak ciddi bir farkı var mı 22bw dan bu modelin?özellik açısından bilgi fakiriyimde biraz.
    yenisinin(yani 2232bw) bimekste satışı 695 ytl olarak verilmiş.fiyatlar hemen hemen aynı gibi.eğer değer bir farksa yeni modeli almayı düşünürümde sizin yorumlarınız beni bu konuda yönlendiecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

arkadaşlar 226 bw alma arefesindeyim.ama iki üst mesajda daha üst versiyonu gördüm dikkatimi çekti.tam olarak ciddi bir farkı var mı 22bw dan bu modelin?özellik açısından bilgi fakiriyimde biraz.
    yenisinin(yani 2232bw) bimekste satışı 695 ytl olarak verilmiş.fiyatlar hemen hemen aynı gibi.eğer değer bir farksa yeni modeli almayı düşünürümde sizin yorumlarınız beni bu konuda yönlendiecek.

Aralarında teknik bir fark yok ama hem 2232bw daha güzel duruyor hemde herzaman yenisini almak daha iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: halitg

@side_effect
    @akıncılar

http://66.249.91.104/translate_c?hl=en&langpair=fr%7Cen&u=http://forum.hardware.fr/hfr/HardwarePeripheriques/Ecrans/samsung-dalle-226bw-sujet_36628_1.htm

yukarıdaki adreste yazdığına göre versiyon numarasının son 3 harfi xAx ise S-panel. yani BAA, BAa, CAA ve CAa ile bitiyorsa S panelmiş. zaten monitörden memnunsan panelin fazla önemi yok.

Benim BAA ile bitiyo ve s yazıyo arkasında umarım doğrudur.

Series S

version info : BAa 1001 panel info : AMLCD 220M1 Version info: BAa 1001 panel info: AMLCD 220M1
    Version info: BAA 1002 panel info: not listed (after dismounting: Slab LTM220M1 L01)
    version info : BAD 1001 panel info : AMLCD 220M1 Version info: ADB 1001 panel info: AMLCD 220M1

Series A
    version info : BAa 1001 panel info : AMLCD 220M1
    Version info: BLA 1001 panel info: AU M220EW01
    Version info: BLA 1002 panel info: Not specified

Series C
    Version info: BDA 1003 panel info: Not specified
    Version info: BIA 1000 panel info: CPT 201WA04

yanlız bu listeye göre BAa olanlar A panel de olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: highbrow

Benim BAA ile bitiyo ve s yazıyo arkasında umarım doğrudur.

Series S

version info : BAa 1001 panel info : AMLCD 220M1 Version info: BAa 1001 panel info: AMLCD 220M1
    Version info: BAA 1002 panel info: not listed (after dismounting: Slab LTM220M1 L01)
    version info : BAD 1001 panel info : AMLCD 220M1 Version info: ADB 1001 panel info: AMLCD 220M1

Series A
    version info : BAa 1001 panel info : AMLCD 220M1
    Version info: BLA 1001 panel info: AU M220EW01
    Version info: BLA 1002 panel info: Not specified

Series C
    Version info: BDA 1003 panel info: Not specified
    Version info: BIA 1000 panel info: CPT 201WA04

yanlız bu listeye göre BAa olanlar A panel de olabilir

bir noktayı kaçırıyorsun. BAA-1001 olanlar A panel olabilir. BAA-1002 sadece S-panelde var.

• arkadaşlar bugun mavi bilgisayarda bizzat 2232BW yi çalışır durumda gördüm..açıkcası monitorun altının oval olması sanki widescreen havasının gitmesine neden olmuş gibi geldi..karemsi bir yapısı olmuş..açıkcası pek hoşuma gitmedi..226 bw daha bi widescreen havasında..ozellik olarak 226 bw ile tamamen aynı diyebilirim.yine parlak piyano kasa...sonucta samsung guzel monitor..ama 226 bw yi öneririm sizlere...

netten bulduğum bir foto:

buda 226BW:

tercih sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 31 Ekim 2007; 2:44:12 >

• İyi de hocam fotografı çekiş açıları farklı eğer onun üzerinden karşılaştırma yapıyorsan 2232 ninde dibine girsen büyük görünür ve bence 2232 çok daha şık bir tasarıma sahip ,tabi yine de tercih insanların .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ivan Pavlov

İyi de hocam fotografı çekiş açıları farklı eğer onun üzerinden karşılaştırma yapıyorsan 2232 ninde dibine girsen büyük görünür ve bence 2232 çok daha şık bir tasarıma sahip ,tabi yine de tercih insanların .

hocam canlı canlı çalışır şekilde de gordum mavi bilgisayarda..widescreen gibi durmuyor.kare ekranmış gibi duruyor....ama çok iyi monitor.çok şık...çok guzel..bende çok beğendim. tabikide tercih insanların...yeni bir monitor sonucta....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 31 Ekim 2007; 12:09:31 >
  • Dynamic Contrast'ın tam anlamıyla nasıl kullanılacağını anlayamadım. Seçip FULL'e getirdiğimde hiç bir değişiklik gözlemleyemedim.

226 BW'nin en büyük rakiplerinden 22 inch LG'de kontrast oranı 5000:1. Dinamik olarak tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 1 Kasım 2007; 9:42:35 >
  • sadece dvd player bağlayabiliyormuyuz bu monitöre ?
  • 2232 daha şık gözüküyor , birde S panel olması artı bir özellik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aerich

2232 daha şık gözüküyor , birde S panel olması artı bir özellik.

2232 modeli S panel olduğuna emin misin? internette gördüğüm kadarıyla bu bir varsayım. aşağıdaki yerde 2232GW modeli var. 2232BW modelini bulamadım. 2232GW modelinin A panel olduğu yazıyor. 2232GW özellikleri ile 2232BW özellikleri aynı. panelinde aynı olma olasılığı var.

http://axofiber.no-ip.org/inside/monitor.lcd.panels.en.htm

aşağıdaki yerden 226bw s-panel ile 2232bw karşılaştırmasına bakabilirsiniz:

http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=6&ma1=36&mo1=258&p1=2440&ma2=36&mo2=224&p2=2104&ph=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitg -- 2 Kasım 2007; 11:10:49 >

• Arkadaşlar size yardımcı olmak için bu siteye üye oldum ben de uzun araştırmalarımın sonucunda ve onca A panel S panel kargaşası ölü pixel garantisinin olmaması problemlerine aldırmayarak 226BW monitörü aldım ilk izlenimim olarak monitör gerçekten çok şık ve görüntü kalitesi inanılmaz güzel ilk kututdan çıkardığımda çok büyük gelmemişti gözüme ama masanızın üzerine koyduğunuz zaman insana vaybe dedirtiyor netteki resimlerde görüldüğünden daha büyük geliyor ve büyüklüğü 16:10 oranında olduğu için çok geniş ben aldığımda A panel olacağını tahmin ediyordum çünkü piyasada s panel yok gibi ve monitörün arka kapağını açtığımda S panel yazıyordu gerçekten çok sevindim ve korktuğum gibi ölü pixelde çıkmadı monitörü kdv dahil 555ytl ye aldım aldığım siteyi buraya isterseniz yazabilirim

• merhaba..
    bende aynı lcd monitörü düşünüyorum fakat ps3 bağlıycam ...tabii ses sorun olacak bu durumda...elimde harmankardon soundsticksII hoparlör mevcut sesi bu cihaza nasıl verebileceğimi bilen varmı,,daha doğrusu yardımcı olabilirmişimdiden teşekkürler..
  • birde bu model var monitör ne dersiniz..??Samsung 931BW ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirarca -- 3 Kasım 2007; 18:20:49 >
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.