Şimdi Ara

Samsung 226BW (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanarya01

merhaba arkadaşlar

merhaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanarya01

merhaba arkadaşlar

maraba kardeş. :)
  • Şu anda nova bilgisayarda stokta gözüküyor. S panel mi yoksa A panel mi bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar, yorumlarınıza ihtiyacım var:

http://forum.donanimhaber.com/m_19240335/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord_dahaka

Şu anda nova bilgisayarda stokta gözüküyor. S panel mi yoksa A panel mi bilgisi olan var mı?

novadaki 226NB modeli, yani DVI girişi olmayan..
    Panel konusunda yardıçı olamıyaçam
  • quote:

Orjinalden alıntı: strangerinthenight

merhaba..
    bende aynı lcd monitörü düşünüyorum fakat ps3 bağlıycam ...tabii ses sorun olacak bu durumda...elimde harmankardon soundsticksII hoparlör mevcut sesi bu cihaza nasıl verebileceğimi bilen varmı,,daha doğrusu yardımcı olabilirmişimdiden teşekkürler..

Ses sistemin varsa, playstation 3 ün AV MULTI OUT kablosunun kırmızı ve beyaz uçlarını ses sistemine bağlayarak ses alabilirsin.
    HDMI - DVI çevirici veya kabloyla da görüntü alırsın. Ben bu şekilde kullanıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: dmitri

Arkadaşlar,

Konuyu inceledim. Bazı arkadaşlarım, 226BW ile yazıların kenarlarında yeşil noktacıklar gördüğünü iletmiş... Bu noktacıklar çok çok nadiren (şimdiye dek 2 kez) benimde karşıma çıktı. Ve sabit değiller. Çok çok küçük ve sıralı bir şekilde, yanıp söner gibi bir haldeler. Önceki ekran kartım 7600GT idi ve ondan şüphelendim. Bir kez karşıma çıktı. Ne yapacağımı bilemedim. Driver diye düşündüm ama sistemi boot ettiğimde BIOS içinde de değişik yerlerde o noktalara rastladım. Bir süre sonra kendiliğinden kayboldular. Şimdi ise geçici bir süre X550XT kullanıyorum. Geçen gün yine aynı şey karşıma çıktı. Uzun bir süre bilgisayarı kullandığım için mi yoksa başka birşey mi var anlamadım. Sonra sistemi kapatıp 2 saat sonra tekrar açtım. Noktalardan eser yoktu... Monitörden olsa devamlı olur, ekran kartından olsa, 2 farklı markada aynı sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Geçen hicks ile sorunumu paylaştım. Farklı bir priz dene dedi. Hak veriyorum çünkü aynı priz bir çok aygıtı besliyor. Tekrar karşılaştığımda bunu deneyeceğim. Sorunun görüntülerini aldım. En yakın zamanda yükleyeceğim...

Acaba bu sorunu yaşayan farklı bir arkadaşım var mı?

Senin sorununa gelince; bu problem dvi kablosunun monitöre yada ekran kartına tam temas etmemesinden kaynaklanıyor.
    Bu problemi daha önce yaşadım, dvi kablolarını söküp taktım ve bu sefer vidalarını sonuna kadar sıktım sorun halloldu.
    Digital bağlantıda 1-2 pin temas etmeyince parazit yapıyor. Dvi'den kullanıyorsan sorunun budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 25 Kasım 2007; 8:08:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tayyarb

Arkadaşlar bugün 226BW modelinden alıcam. Bilgisayarcımız biyerlerden bulabildi. Benim sormak istediğim şu; Ben 22" monitörü laptop`uma VGA çıkışından bağlayıp kullanıcam. Laptopumda 128 mb x300 ekran kartı var. Bu ekran kardı ofis uygulamaları DVD - DIVX - DIV4 gibi uygulamalar için yeterli olurmu? Yani monitörümü 1680 * 1050 sorunsuz kullanabilirmiyim?

Laptop'ta denedim, benim laptop'ta fx5200 go var ve 1680x1050 destekliyor. Fakat bir akrabam laptop ile kullanmak için 22" monitör aldı, ekran kartı paylaşımlı onboard
    olduğu için 1280x800 den fazla çözünürlüğe gelmediğini söyledi. Senin laptop'un da benim laptop gibi paylaşımsız kart kullandığı için muhtemelen destekleyecektir.
    Paylaşımlı kartlarda uyumsuzluk sorunları oluşuyor. O ekran kartı DVD - DIVX gibi uygulamalar için yeterlidir. 720P HD video bile seyredebilirsin.
    Fakat ekran kartından dolayı 1080P de kırılmalar ve şeritler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 25 Kasım 2007; 8:18:35 >

• quote:

Laptop'ta denedim, benim laptop'ta fx5200 go var ve 1680x1050 destekliyor. Fakat bir akrabam laptop ile kullanmak için 22" monitör aldı, ekran kartı paylaşımlı onboard
    olduğu için 1280x800 den fazla çözünürlüğe gelmediğini söyledi. Senin laptop'un da benim laptop gibi paylaşımsız kart kullandığı için muhtemelen destekleyecektir.
    Paylaşımlı kartlarda uyumsuzluk sorunları oluşuyor. O ekran kartı DVD - DIVX gibi uygulamalar için yeterlidir. 720P HD video bile seyredebilirsin.
    Fakat ekran kartından dolayı 1080P de kırılmalar ve şeritler olabilir.

Teşekkürler umutcan. Monitörüm elime geçti. Çokda hoşuma gitti. Yalnız panel tipini anlayamadım. Bilen arkadaşlar bakabilirmi acaba?

[img=http://img337.imageshack.us/img337/5542/226bwll8.th.jpg]

Edit: bide fotoğraf eklemeyi öğrenebilsem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter_Sobchak -- 25 Kasım 2007; 12:07:46 >

• tayyarb, ekledim fotonu, yanlış linki kullanmışsın.
    hayırlı olsun bu arada

Samsung 226BW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsezen -- 25 Kasım 2007; 12:28:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsezen

quote:

Orjinalden alıntı: Lord_dahaka

Şu anda nova bilgisayarda stokta gözüküyor. S panel mi yoksa A panel mi bilgisi olan var mı?

novadaki 226NB modeli, yani DVI girişi olmayan..
    Panel konusunda yardıçı olamıyaçam

Sanırım yanlışın var.
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2259
    Burada 226 BW olarak gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord_dahaka -- 25 Kasım 2007; 12:50:06 >

• Evet 226BW eklemişler şimdi, dün senin mesajından sonra baktığımda hala sadece 226NB modeli vardı.
    Neden bu kadar ilgini çekti dersen, bende bu monitörü novabilgisayardan almak istemiştim, belki ölü piksel testine izin verirler diye, şuan kullandığım monitörü oradan ölü piksel testi yaparak almıştım. Bana yok, satmıyoruz demişlerdi..
  • quote:

Teşekkürler umutcan. Monitörüm elime geçti. Çokda hoşuma gitti. Yalnız panel tipini anlayamadım. Bilen arkadaşlar bakabilirmi acaba?

[img=http://img337.imageshack.us/img337/5542/226bwll8.th.jpg]

Edit: bide fotoğraf eklemeyi öğrenebilsem..

Panel tipini anlayabilen varmı arkadaşlar??
  • Hangisi daha iyi?

Samsung 226BW

Samsung 226BW
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknolojik09

Hangisi daha iyi?

Samsung 226BW

Samsung 226BW

S yazan daha iyi. tabiki bulabilirsen.

• quote:

tayyarb, ekledim fotonu, yanlış linki kullanmışsın.
    hayırlı olsun bu arada

Samsung 226BW

Panelimin tipini anlayamadım. S veya A ifadeleri yok monitörün arkasında. Panelimin tipi hakkında bi fikri olan varmı acaba?
  • arkadaşlar 226bw için para biriktirirken 2232bw 'yi gördüm.(galiba bu monitör yeni) Bu monitörün görüntüsü süper.lcd tv r serisinin kaportasını kullanmışlar galiba.Üstünde 2007 AWARD WİNNER yazılar var.galiba 2007yılının en iyi lcd monitörü bu. Hangi monitör alınmalı 226bw mi? yoksa yeni çıkan 2232bw mi?
  • quote:

quote:

hayırlı olsun bu arada

Samsung 226BW

Panelimin tipini anlayamadım. S veya A ifadeleri yok monitörün arkasında. Panelimin tipi hakkında bi fikri olan varmı acaba?

merhaba tayyar... bu resmi daha önce gördüm ama benim de bi bilgim yok açıkcası hiç böle bişi görmedim... A panel olma oladılığı yüksek... bence..

*GT5

2232bw yi alabilirsin.. o da 226 bw den aşağı kalır yanı yok ..ama bahsettiğin ödül en iyi lcd ödülü değil.. en iyi lcd tasarım ödülü... bencce de tipi çok şık...

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

quote:

hayırlı olsun bu arada

Samsung 226BW

merhaba tayyar... bu resmi daha önce gördüm ama benim de bi bilgim yok açıkcası hiç böle bişi görmedim... A panel olma oladılığı yüksek... bence..

*GT5

2232bw yi alabilirsin.. o da 226 bw den aşağı kalır yanı yok ..ama bahsettiğin ödül en iyi lcd ödülü değil.. en iyi lcd tasarım ödülü... bencce de tipi çok şık...

Neyse ben s panelmiş gibi kullanayım ozaman , Cevap için teşekkürler.

• güzel monitörmüş
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.