Şimdi Ara

Samsung 226BW (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prot hayırlı olsun abi foto lar içinde tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 13 Mart 2007; 22:31:57 >
  • Monitoru alan arkadaşlardan bir şey rica etsem. Ekranın gorulebilir alanını olcup en ve boy olarak foruma yazabilirler mi ? Sadece ekran olarak kenardaki çerçeveler hariç. :)
  • prot öncelikle hayırlı olsun...

Siyah fonda evet belki backlight var ama okadar yaygara koptu A panel S panel,bence çok da göze batacak kadar değil...

Banding de yok gibi...Tabi oyunlardaki foto ve izlenimlerini de paylaşırsın...

Bence gayet güzel
  • monitorde bence abartılcak kadar bi sorun yok ama bi arkadaşın dedigi gibi yanında başka lcdler varken biraz mat gibi benim aldıgım yerdede aynı şekilde 2snde bir resim değiştiriyodu yanındada başka lcdler vardı bana göre mat geldi yalan yok dogruya dogru ama evde kullanıyorum o matlıgı hissedemiyorum. 1000:1 kontrast yüksek bi oran bende 940bw vardı onda 500:1 di ve ondan iki kat daha canlı değil yani monitor bunu söyleyebilirim canlı ama iki kat kadar değil.
  • Ya A panelde blacklight yok denicek kadar az foto makinam iyi olsaydı çekip koyardım ama iyi çekmiyor. Gözünüzle görseniz bana hak vericeksiniz. Odadaki ışığı ayarlayamadığım için iyi görünmüyor ama ben yinede atayım bir fotoğraf (görüntüdeki parlama oda ışığındandır flashla çekincede monitörde bi beyaz bölge oluyor. Daha düzgün bir fotoğraf koyarım sabah çekim yapıp)
     Samsung 226BW
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

prot öncelikle hayırlı olsun...

Siyah fonda evet belki backlight var ama okadar yaygara koptu A panel S panel,bence çok da göze batacak kadar değil...

Bence gayet güzel

http://img463.imageshack.us/img463/1073/calofd2rg6.jpg

burdan bak banding varmı yokmu ben bugun cektim.

• quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

quote:

prot öncelikle hayırlı olsun...

Bence gayet güzel

http://img463.imageshack.us/img463/1073/calofd2rg6.jpg

burdan bak banding varmı yokmu ben bugun cektim.

Hocam o forumlara verilen banding faciaları photoshop değilse ben de neyim...Kesin rakip firmaların işi

• quote:

Hocam o forumlara verilen banding faciaları photoshop değilse ben de neyim...Kesin rakip firmaların işi

Yaw bu rakip firmalar sadece A panele mi düşman o zaman? S panel'den alınma fotoğrafları photoshop'layan bir rakip yok mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: aydc

quote:

Yaw bu rakip firmalar sadece A panele mi düşman o zaman? S panel'den alınma fotoğrafları photoshop'layan bir rakip yok mu?

İşte püf noktası ora...Adamlar S panel için de aynı şeyi yapsalar inandırıcılığını yiterecek tamamen...

A panele yapalım işte böylece A mı S mi derken "amaan bea,alayım viewsonic gitsik" dedirtmek istiyorlar

• evet haklısın arkadaş eğer hem a hemde s panel için böyle derlerse inandırıcılığı kalmaz zaten s panelde üretmeyecekmiş sadece a üretecekler o zaman herkes s panel alamadık diye a panelden vazgeçecek onlarda istediğini elde etmiş olacaklar zaten backlight karşılaştırmasında dikkat ettiyseniniz s panelin siyah olan kenarlıklar daha karanlık a panelde ise monitörün siyah olan kenarlıkları daha grimsi çıkmış yani ışık daha fazla tamemen çekimden kaynaklana bi fark bu da ikisinin resimleri aynı şartlarda çekilmemiş ancak ikisini yanyana koyup resmi öyle çekselerdi biraz daha objektif olurdu diye düşünüyorum aslında bu olay gereğinden fazla abartıldı ben bu monitörden memnunum hiç bi anormallik görmüyorum gayet güzel bu paraya alınabilecek iyi bi monitör Bİ DE ANLAMADIĞIM BU FORUM NE İÇİN AÇILDI A PANELİ KÖTÜLEMEK İÇİNMİ HEP BU NİYETLE BAKARSAN ÇOK KÖTÜ MONİTÖR OLARAK ANIMSANACAK YANİ HİÇ GÜZEL TARAFI YOKMU İYİ TARAFLARINI SÖYLERKEN BİLE YA OKADAR KÖTÜ DEĞİL YOK GÖRÜNTÜ İDARE EDER NE BU ANLAMADIM GİTTİ İYİ TARAFLARINI SÖYLERKEN BİLE BU MONİTÖR KÜÇÜMSENMEYE BAŞLADI MADEM BU MONİTÖR BU KADAR KÖTÜ İSE BU İLGİ NEYİN NESİ S PANEL YOK A PANEL BENCE HEPSİ HİKAYE ARALARINDA ÖYLE DİŞE DOKUNUR Bİ FARK OLDUĞUNUDA ZANNETMİYOM BANA GÖRE SÜPER Bİ MONİTÖR PARAMIZ ANCAK BUNA YETTİ SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superms -- 13 Mart 2007; 23:46:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

quote:

Orjinalden alıntı: Bomb_X

quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

hayır arkadaş bi çeviriciden bahsediyor.., ama 1080 P gruntu alamaz sanmıyorum yani... oynayabiliyormusun kont_andre? fotograf fln koyarmısın?

bu A panel S panel olayı çok uzadı ya, 4 sayfadır panel tartışıyorsunuz,, Bu BANDING denilen olay bence abartı geldi bu SS lerdeki, yani şimdiye kadar 2-3 LCD panel kullandım Samsung şu anda 740N var ofiste, paneli A mı Z mi bilmiyorum ama hani kullandıgım hiçbir monitörde bu kadar abartı şeylerle karışlaşmadım ben. böyle bi monitör kullanılmaz ki?görüntüler böyle oluyorsa.

Elbette 1080p ile oynayamıyorum.Zaten 226bw ile de oynayamazsınız.Çünkü 1080p hd desteği yok.1080p çözünürlük istiyorsak 24inç veya üstü bir lcd gerekli ne yazıkki.Ama viewsonicle ps3 oynanmaz diyen birdaha düşünsün.15 ytl ye alacağınız bir çevirici işinizi fazlasıyle görüyor.

Buı çeviriciyi rca kompozite mi gidiyor. DVI danmı?

Yani 720P oynayabiliyormuyuz?

720p oynuyoruz hep.Çeviricinin adı dvi-hdmi çevirici.bu da linki:http://www.protel-elektronik.com/asp/listgroup.asp?group=4.6
    Ben buradan aldım ve fazlasıyla özenilmiş bir kargolama şekliyle bana geldi.Bukadar az para vermeme ramen oldukça ilgi ve alaka gösterdiler.
    Bu arada ben viewsonic lcd den bukadar memnunsam ve 226bw nin özellikleri yazdığı gibiyse bence alınmaya değer.Yinede iki farklı panel hikayesinin olması üzücü.

Bilader kusura bakma ya bende bir öküzlük var yada yanlış bilgilendiriliyoruz.

Viewsonic VG2230VM de HDCP desteği yok.Ve forumdan 1 kişi test ettiğini çalışmadığını söylemişti.

Ben ilk başta sadece Blu-ray için sanmıştım ama oyun içinde geçerli ise,

siz bu LCD de nasıl çalıştırmayı başardınız? Mümkünse en azından cep kamerası ile çekilmiş bir resim eklerseniz foruma bilmeyenler için sevindirici haber olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomb_X -- 13 Mart 2007; 23:58:21 >

• BENDE İSTİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyst

Karakaya Bilgisayar'dan aldim yardımcı olan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum kendisine ayırdığı özel test ettiği monitoru verdi :)
    ooh misler gibi 20 inc devri kapanmiştir 22 ince geçiş yaptim güzel bi foto makinasi bulursam foto ekleyeceğim
    süper 0 ölü piksel hatasiz bir monitor testlerini daha yapmadim önce bi islatacağız :) sonra da film fasli bi orjinal dvd den film izleyelim
    plazma vari monitorumuzde :)

HAyirli olsun KArdeş benimkide yarin geliyor napalim sana kaptirdik monitörü :D Ve Prot Arkadşaımızlada beraber bakip aldi benden Bi problem yok görüldüğü kadari ile Güle üle kullanın bende yarini bekliyim :D. Bu arada ekranlar a panel ama hiç bir sorunları yok canvar gibiler Abartiyorlar alt tarafı bi ekran bu kadar titiz olmayin yaa gayet şik kullanişli harkia görüntüsü olan bir cihaz kasmayın yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 14 Mart 2007; 0:11:23 >

• yok böyle bir şey yahuu 390$ lık bir lcd için herhalde bu kadar karakter dökülmemiştir.....aldım kullanıyorum çok ta memnunum fiyat/performans super 1000 lik kontrast yeterde artar back ti ghost tu falan fıstık yook alan memnun almayan bin pişman boşuna s ini f ini beklemeyin alacaksanız alın çünkü bu fiyata 22" 2ms lcd bulamassınız,bulsanız memnun kalamassınız..................
  • almışken iyisini alalım diyoruz monsermose az buz para deil
  • Ben şunu sormak istiyorum (Tabi cevaplayabilecek arkadaş varsa) Ben genelde bilgisayarımda dvd izlerim.Şu anki monitörüm 3 yıldır kullandığım LG 17" Flatron (T710BH).....Şimdi diyelim ki ben bu 226BW'yi aldım....Sizce ben filmlerden daha mı çok zevk alırım yoksa daha mı az.Birinci sorum bu.2. sorum da 226 BW'yi alan arkadaşlara...Şunu öğrenmek istiyorum sizden.Görüntü keskinliği nasıl.Mesela benim şu an kullandığım monitörde, masaüstü ikonlarının yazı karakterlerini düşünün.Çok küçüktürler ya hani...Hatta hemen simge durumuna geçip bi bakın önce.......O karakterlerden atıyorum, mesela bir "t" harfi düşünün.Bu karakter sanırım 10 tane falan küçük noktacıktan oluşuyo.Ve ben şu anda kullandığımda şunu görüyorum, bu her nokta ayrı bir pixel gibi.Ama karakterin parçası olmayan diğer pixellerden keskin bir şekilde ayrılmış gibi.Anlatabildimmi...Mesela bir "i" düşünün..Noktası tek bir pixel üzerinde ve çok net diğerlerinden ayrılmış.Belli.226BW'de bu netliği, bu keskinliği görebiliyo musunuz.Benim için bu bir ölüçüttür.Eğer masaüstü ikonlarının yazıları çok ner ve keskin çizgilerle görülebiliyosa, bütün kıvrımları, pixelleri (bilmem anlatabildimmi :) ) ve arkama yaslanıp şöyle sorunsuz bir şekilde film izliyebiliyosam, bu monitörü alıcam.A panel istiyorum ayrıca... :)

• Urban Tabiki az para değil bu , kimse parayı ağaçtan da toplamıyo (şahsen ben kolay kazanmıyorum parayı) ama bide şu açıdan bak, bu kadar A idi Z idi üstüne düşüyorsunuz, siz bu monitörü alana kadar aylar geçecek, daha iyileri çıkacak, aklınız kalacak, içinize sinmyeck belkide o kadar bekleyip yine el mecbur gidip A panel alacaksınız ve diceksniz ki "BOŞUNA BEKLEMİŞİM" geçen zamanınıza yanacaksınız... yazık yani.. paranız hazırsa gidin alın kardeşim, pişman olursanda gel yüzüme tükür.

quote:

Orjinalden alıntı: UrBaN

almışken iyisini alalım diyoruz monsermose az buz para deil

@redjingle

ben daha almadım ama internetten araştırmalarda Font keskinliğinin falan gayet güzel oldugnu görmüştük, link verilmişti ilk sayfalarda, fransızca bi siteydi yanlış hatırlamıyorusam, ghosting, font keskinliği testleri mevcuttu, 17" lik ekranımsından çok çok dha çok zevk alacagın garantisi var :))) kaliteli divX ler izlemek şartı ile

• quote:

Orjinalden alıntı: Lutra

Monitoru alan arkadaşlardan bir şey rica etsem. Ekranın gorulebilir alanını olcup en ve boy olarak foruma yazabilirler mi ? Sadece ekran olarak kenardaki çerçeveler hariç. :)

+ 1905.

Aslında ben samsungun sitesinden ölçülere baktım 51.5 cm * 35.3 cm yanılmıyorsam.O da maşallah 63 ekran TV gibi oluyor.
    Karton kesip şöyle bi baktım gerçekten

Biri şu teknolojiyi durdursun yahu...
  • 226 bw yi iyi kide almışım inş bi şey olmassa epey idare eder daha ne olsun bi de yemek yapsın bari tip olarakta süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superms -- 14 Mart 2007; 1:38:48 >
  • arkadaşlar benim 226bw i kargoya vermişler elimde geçinde detaylı bir inceleme yapacagım
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.