Şimdi Ara

Samsung 226BW (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aydc

quote:

Orjinalden alıntı: memphis1tr
    yorumlarınızı bekliyorum.

Dostum resimler çok net değil tabi ama

http://img340.imageshack.us/my.php?image=dsc00114pa3.jpg
    ve
    http://img206.imageshack.us/my.php?image=84452191qi3.jpg

resimlerinde gökyüzünde,

http://img208.imageshack.us/my.php?image=dsc00120al4.jpg 'de ise

windows arkaplanının üst kısmında çok bariz BANDING görüyorum. A panellerin en büyük belası bu işte. izmit ve prot'tan gelecek ekran görüntülerini bekliyorum. Onlarda da bu kadar banding varsa bu monitörle tüm ilişkimi bitiririm.

bence o banding gördügün yer makinadan kaynaklanıyodur. Akşam ben senn verdigin siteye girip çekicem bakalım sonuç nolcak.

• quote:

Orjinalden alıntı: ahbapsinan

O zaman sen git novadan al arkadaşım ben hiçbir yerin temsilcisi değilim yani türkiyede bir nova mı kaldı güler yüzlü olan müşteri düşünen satışdan sonrada destek veren onu mu diyosun yapma be arkadaşım,ben sadece fikrimi açıklıyorum tekrar üstüne basarak haykırıyorum 20 YTL değil aradaki fark 75 YTL millet neden fazla para ödesin k i.Tabi ki herkez nerden isterse ordan alır Samsung 226 bw novada S panel mi? biliyomusun değil o zaman 2 haftalık ölü pixel 75 ytl fazla para vermek bence mantıksız .

Not: 18 gün sonra ölü pixel çıkabilir :) o zaman görürüz güler yüzü :) İadeyi .....

Nova düşürsün fiyatını 650 ytl bizde ordan alalım 2 hafta + ektsra gibi gelsin ölü pixel olayı kullanıcıya. Ama 2 hafta ölü pixel veriyo diye fiyat tavan yapmasınlar yada bu fiyattan satmaya devam etsinler ölü pixel olayını 1 sene yapsınlar ilk ben alcam novadan .

Haksızmıyım arkadaşlar ...

bende biyerin temsilcisi değilim sadece yaşadıklarımı sölüorum sürekli alışverişim vardır pc elektronik konusunda ve türlü türlü firmalarla ne sorunlar yaşadım evet benim gördüklerim içinde tek güler yüz ve satış sonrası yeterli ilgi alaka sadece novada vardı..burda nasıl cinslik yapanları söylüosak memnuniyetleride sölücez..bu mu battı gözüne yani? ben yinede gidip novadan alıcam durum budur isteyen istediği yerden alır.. dediğin gibi.

• Nova 15 mart'ken 19 mart yazmış ekran için sitesine.
  • arkadaşlar beklerseniz 3-4 ay sonra 24'' monitörler bu fiyatlara türkiye'ye gelecek. sonra abi 22inçleri nasıl elden çıkaralım yav daha 3 ay olmuştu alalı gibi topicler açmayasınız derim.
  • boş kalabalık yapmaın ya, o monitör geldikten sonra 4 ay dah abeklersen ondan çok daha iyisi gelecek bilmemne panelli gelecek, isteyen gitsin aslın paşalar gibi kullansın monitörünü.
    quote:

Orjinalden alıntı: caballos

arkadaşlar beklerseniz 3-4 ay sonra 24'' monitörler bu fiyatlara türkiye'ye gelecek. sonra abi 22inçleri nasıl elden çıkaralım yav daha 3 ay olmuştu alalı gibi topicler açmayasınız derim.
  • Grading test (Banding Test)

http://img486.imageshack.us/img486/8775/fotoraf0007jv3.jpg

bence iyi gibi ben bişi göremiyorum ama..Sizler de bi bakın heralde son noktayı koyar artık banding olayına..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

boş kalabalık yapmaın ya, o monitör geldikten sonra 4 ay dah abeklersen ondan çok daha iyisi gelecek bilmemne panelli gelecek, isteyen gitsin aslın paşalar gibi kullansın monitörünü.
    quote:

arkadaşlar beklerseniz 3-4 ay sonra 24'' monitörler bu fiyatlara türkiye'ye gelecek. sonra abi 22inçleri nasıl elden çıkaralım yav daha 3 ay olmuştu alalı gibi topicler açmayasınız derim.

dikkat edersen daha iyisi demedim. 22'' - 24'' dağlar kadar fark var
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

Grading test (Banding Test)

http://img486.imageshack.us/img486/8775/fotoraf0007jv3.jpg

bence iyi gibi ben bişi göremiyorum ama..Sizler de bi bakın heralde son noktayı koyar artık banding olayına..

oo süper görünüo valla
  • aydc Kardeş istiyodu özellikle. Artık Aydc Alır bi A panel :)
  • quote:

aydc Kardeş istiyodu özellikle. Artık Aydc Alır bi A panel :)

Sağolasın dostum. Eline sağlık. Gerçekten problemsiz bir gri renk geçişi var. Gönderdiğin diğer resimler de güzeldi zaten. A panel MA panel önemli değil problemsiz süper bir monitör almışsın. Güle güle kullan.

Böyle bir kaç iç rahatlatıcı resim daha görürsem ben de A panel fobimden kurtulup siparişimi verebilirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydc -- 14 Mart 2007; 20:29:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydc

quote:

aydc Kardeş istiyodu özellikle. Artık Aydc Alır bi A panel :)

Sağolasın dostum. Eline sağlık. Gerçekten problemsiz bir gri renk geçişi var. Gönderdiğin diğer resimler de güzeldi zaten. A panel MA panel önemli değil problemsiz süper bir monitör almışsın. Güle güle kullan.

Böyle bir kaç iç rahatlatıcı resim daha görürsem ben de A panel fobimden kurtulup siparişimi verebilirim....

önemli değil kardeş yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. bizdeki takıntı kötü bende cok taktım a panel s panel diye ama en son dedim alıyorum yeter artık yaaa..Şu ana kadar da can sıkıcı bişeyle karşılaşmadım.Yavaş yavaş da herşeyi deniyoruz.

• nova da bugun bi ara 19 mart yazıodu değişmiş

NOT: Ürün 16 Martta Kesin STOKTA.!!!

yaşasınn :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahbapsinan

Harbi komedi olduk ya A panel S panel diye ? Arkadaşlar izmirde eskiden beri tanıdığım A...Y bilgisayarı aradım sordum Samsung 226 BW var mı diye..
    Cevap direk şu: S mi A mı istiyon dedi beni tanıdığı için...Yani artık bu olay burdaki forumu aşmış bilgisayarcılar bile s yi a yı öğrenmişler.Harbi şaşırdım
    Bu arada ellerinde 1 tane gelmiş ama onlarda bilmiyolarmış kutudaymış.Ama gel bakarız dedi...Gidip bakcam A mı S mi diye ama kont alıyorlarmış.
    Şimdi birde herkez nova bilgisayar diyor yaa 716 ytl satıyor.ben izmirde olmama rağmen 640 ytl fiyat buldum bune ya...Yapmayın arkadaşlar nova en pahalı yer netsiparş v.s bir sürü internetten araştırmamda dahi 645-675 ytl arası yani şumu oluyor istanbul ve ankaradan daha mı ucuz izmir?
    Ok.tamam ölü pixel hiçbiryer vermiyor.Nova veriyomuş ne kadar süreyle arkadaşlar sadece 2 hafta yapmayın 4 tane lcd kullandım bu güne kadar 15 gün sonra 2 tane ölü pixel çıkarsa ne olcak yada 1 ay sonra .. o zaman neden fazla para verceksiniz ki. Tabi novayla sorunu olan biri değilim ama Nova samsungları S panel mi sanki arkadaşlar arayın konuşun bakalım.Ben derim ki 2 Haftalık ölü pixel için 70 ytl civarı fazla para vermek saçma .Hadi philps lcd gibi tam pixel garantisi versin.Artık karar sizin ...A ve S olayı abartıldı kanımca ama benim bile nevrim döndü hadi bekleyelim bakalım koyuncu ne getircek???? Nova fiyat düşürsün arkadaşlar Almayın.................

Sen aldığında ölü pixel çıksın ozaman görürüm seni, 70 ytl nin hesabını ozaman çok iyi oturur yaparsın.
    Sonuçta 650-700 YTL veriyorsun bu cihaza, ölü pixel gibi saçma sapan bi olay için dğermi verdiğin paraya, aldın ölü pixel çıktı o kadar para bayılmışsın, 50-60 ytl az verip mutlu olacaksan sen bilirsin derim.
    Şahsen ben ölü pixel garantisi verdiği için nova dan alacağım, sırf 70 ytl fazla parayı bunun için seve seve vereceğim, zaten ölü pixel garantisi ilk başta önemlidir, 2 hafta olmuş 1 ay olmuş sorun değil,
    senin önce ölü pixel niçin vardır, niçin çıkabilir bunun cevabını idrak etmen lazım.

• Arkadaslar olu piksel konusunu kafami kurcaliyor..Samsung bizzat 7 piksele kadar olu piksel lerde degisime gitmezlez nasil olur da A firmasi yada B firmasi 2 pikseli degistirebilir..Birisi bunu aciklar mi..Ayrica 7 olu pikselde eve gelip yerinde gorduktan sonra samsung bizzat degistiriyor mus..Bunuda bugün kadikoydeki saticilardan duydum..(iki yerden birden) ..2 olu pikseli degistiren firma monitoru geri iade edemezki..Birde ustune biz degistiriyoruz diye fiyat farki koyuyo..Bunu birisi aciklar mi bana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rueta

nova da bugun bi ara 19 mart yazıodu değişmiş

Niye sürekli değiştiriyolar anlamıyorum. Yarın 23 martta kesin yazmasınlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Arkadaslar olu piksel konusunu kafami kurcaliyor..Samsung bizzat 7 piksele kadar olu piksel lerde degisime gitmezlez nasil olur da A firmasi yada B firmasi 2 pikseli degistirebilir..Birisi bunu aciklar mi..Ayrica 7 olu pikselde eve gelip yerinde gorduktan sonra samsung bizzat degistiriyor mus..Bunuda bugün kadikoydeki saticilardan duydum..(iki yerden birden) ..2 olu pikseli degistiren firma monitoru geri iade edemezki..Birde ustune biz degistiriyoruz diye fiyat farki koyuyo..Bunu birisi aciklar mi bana...

Arkadaşım adam değiştiriyoruz diye biliyorsa değiştiriyordur, neyin açıklamasınız istiyorsun onu anlamadım. vatan da değiştiriyor benim bildiğim, nova da değitiriyor, bulmuştur bir yolunu ne var bunda.

• quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

quote:

Orjinalden alıntı: rueta

nova da bugun bi ara 19 mart yazıodu değişmiş

Niye sürekli değiştiriyolar anlamıyorum. Yarın 23 martta kesin yazmasınlarda

Sürekli değiştirmelerinin sebebi tedarikçinin ürünü gümrükten çekememsinden kaynaklanıyordur, tedarikçi şu tarih der olmaz bu tarih der gene olmaz en sonda tamam ürünü gümrükten çektik yarın sizde der, işte ozaman tarih bidaha değişmez, novadan öğrendiğim kadarı ile ürün cuma kesin stokta ve daha önce kapora bırakanlara yarın haber verilecekmiş.

• boşhver arkadaşım orasını , müşteri memnuniyeti denilen bişey var.. nova müşteri memnuniyetini her zaman göz önünde bulundurmuştur gördüğüm kadarı ile. o adamlar belki monitörü geri verirken bazı sorunlar yaşıyor belki maddi zarar da görüyorlar ölü pixelli ürünlerde (belkide görmüyor bilemem) ama müşteri memnuniyeti söz konusu ve bu adamlar bu değişimi yapıyor. sen eline sağlam ürününü alıyorsun sen burası ile ilgilen bence, seni-beni mutlu ediyorsa nova bu işletme iyi işletmedir zannımca :)

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Arkadaslar olu piksel konusunu kafami kurcaliyor..Samsung bizzat 7 piksele kadar olu piksel lerde degisime gitmezlez nasil olur da A firmasi yada B firmasi 2 pikseli degistirebilir..Birisi bunu aciklar mi..Ayrica 7 olu pikselde eve gelip yerinde gorduktan sonra samsung bizzat degistiriyor mus..Bunuda bugün kadikoydeki saticilardan duydum..(iki yerden birden) ..2 olu pikseli degistiren firma monitoru geri iade edemezki..Birde ustune biz degistiriyoruz diye fiyat farki koyuyo..Bunu birisi aciklar mi bana...

• 940'lara bakarken gördüm. Ürün Vatan Bilgisayar'ın stoklarında görünüyor. 439$+kdv (Card Finans 17 taksit) veya 403.88$+kdv (Card Finans 9 taksit)
  • quote:

Katılıyorum, ve beklemeye başluyorum!
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.