Şimdi Ara

Samsung 226BW (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prot o kadar backlight ta gerçekten normal 22" bi monitör sonuçta..hayırlı olsunyarın olsada bizde alsak artık
  • rueta, blackligt'i değerlendirirken benım fotoyu kıstas olarak almayın dıye soyluyorum,aldanmayın dıye

rueta,aydc,darkchild ve diğer arkadaşlar,yarın ya da oburgun almaya gıttıgınızde A panel cıkarsa bence almaktan vazgecmeyın ıcınız rahat olsun,memnun kalacagınıza emınım.
    Şimdiden hepinize hayırlı olsun, gule gule kullanın arkadaşlar.
  • ya ben zaten eminim backlight ın beni rahatsız etmicene 225bw kullandım ondan fazla değilidir onda rahatsız olmamıştım..nova yada yarın gelio bakalım bizde yarını bekliyoruz
  • güle güle kullan prot bizde novayı bekliyoruz ama forumdan da okuduğum kadarıyla nova biraz pahalı veriyormuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: prot
    rueta,aydc,darkchild ve diğer arkadaşlar,yarın ya da oburgun almaya gıttıgınızde A panel cıkarsa bence almaktan vazgecmeyın ıcınız rahat olsun,memnun kalacagınıza emınım.
    Şimdiden hepinize hayırlı olsun, gule gule kullanın arkadaşlar.

Tamamdır. Demek ki A panel demek illa ki kötü monitör demek değil. Sen bu işten anlayan biri olarak monitör iyi diyorsan iyidir. Zaten gönderdiğin resimler de süper. Yine de bu monitörü test edip herşeyini kontrol ederek, veya nova gibi kendi kontrol edip gönderen bir yerden almak lazım.

İstanbul'da oturduğum için nova'dan almak istemiyorum. Bir ara 226bw satan tüm showroom'ları gezip kontrol etmeme izin veren bir yer bulmaya çalışacağım. Varsa kontrol edip A panel olsa da eğer testlerimden geçiyorsa alacağım. Kontrol etmeme izin veren bir yer yoksa o zaman Viewsonic 22" siparişi vereceğim. Kontrol etmeden güvenle alınabilecek tek monitör o bence. Artık beklemekten sıkıldım, bir hafta içinde bu işi çözmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydc -- 15 Mart 2007; 13:03:06 >

• quote:

Öncelikle 22" istediğinizden emin olun, ewet fiyat/perf. oranı yuksek bır mon. ama bu aletı kullanabılmek ıcın mın. aranızda 100cm mesafe olmalı buna uygun masanız var mı? Benım yok mesela ve cok sıkıntı cekıyorum,başından kalkınca felaket gozlerım agrıyor,bilgilerinize.

Tüm monitörlerin default ayarları çok parlak oluyor. Bu da felaket göz yoruyor. Mesela benim kullandığım Samsung 19" CRT ilk geldiğinde neredeyse kör ediyordu beni. Deniz feneri gibi ışık saçıyor meret.

Parlaklık ve kontrast'ı kısınca göz problemleri kalmıyor. Bence senin göz yorulman da ışıktandır, büyüklükten değil.

Yoksa uzaktan seyredeceksek büyük monitör almanın ne anlamı var? Ben sinema gibi nereye baksam ekran olsun istiyorum. 100" bulsam onu alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydc -- 15 Mart 2007; 13:04:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aydc
    Parlaklık ve kontrast'ı kısınca göz problemleri kalmıyor. Bence senin göz yorulman da ışıktandır, büyüklükten değil.

Haklı olabilirsin,akşam kurcalıyım biraz
  • Buyrun burdan yakın

SAMSUNG SYNCMASTER 226BW 22" 2ms LCD MONİTÖR

Samsung SyncMaster 226BW SİYAH
    Panel tipi: S panel
    22” TFT-LCD Monitör
    0,282 mm Nokta Aralığı
    300cd/m2 Parlaklık
    1000:1(DC 3000:1)
    160/160 Görüş Açısı
    2ms LCD yanıt süresi
    Analog/Digital Arabirim
    1680x1050 Max. Çözünürlük
    16.7M renk
    MagicBright3 .Black High Glossy . Vista Premium Certified

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1351&productid=bd49054#tablnk

Hepsiburada'ya mesaj atıp sorduğumda , made in china olduğu ama S panel olduğunu söylediler. HB'den bu monitörü alan ilk gönüllü arkadaştan S mi gerçekten onu öğrenmek gerek

• Haydaaaa..... Yok burda bir yanlışlık olmalı. Nasıl hem Made in China hem S panel oluyor? Hem kutuyu açmadan içindekinin S panel olduğunu nereden biliyorlar?

Pembe diziye döndü bu iş... Entrika, yalan dolan, aşk tutku herşey var. Yalan Rüzgarı bunun yanında halt etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydc -- 15 Mart 2007; 13:25:09 >
  • quote:

quote:

Hardforum'da okuduklarımdan şunu çıkarttım: Dynamic Contrast olayını kapatmak lazım. Görüntüyü gereğinden fazla parlak yapıyor. Ayrıca Brightness ve Contrast'ı da 40-60 arasında ayarlıyorlar.
  • quote:

İstanbul'da oturduğum için nova'dan almak istemiyorum. Bir ara 226bw satan tüm showroom'ları gezip kontrol etmeme izin veren bir yer bulmaya çalışacağım. Varsa kontrol edip A panel olsa da eğer testlerimden geçiyorsa alacağım. Kontrol etmeme izin veren bir yer yoksa o zaman Viewsonic 22" siparişi vereceğim. Kontrol etmeden güvenle alınabilecek tek monitör o bence. Artık beklemekten sıkıldım, bir hafta içinde bu işi çözmek istiyorum.

Dostum İstanbul'da bahsettiğin gibi bir yer bulup da iletirsen sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

Hardforum'da okuduklarımdan şunu çıkarttım: Dynamic Contrast olayını kapatmak lazım. Görüntüyü gereğinden fazla parlak yapıyor. Ayrıca Brightness ve Contrast'ı da 40-60 arasında ayarlıyorlar.

Katılıyorum eğerki film yada oyun gibi bir uygulama çalıştırmıyorsanız en kısığına getirmek lazım yoksa 20w lık bir ampule dewamlı bakmış gibi oluyorsunuz..

• Nova'ya ön sipariş veren arkadaşlar.

Monitörünüz A paneldir duyurulur.(Telefon açtım da)

İstanbul'da ölü piksel garantisi veren bir yer var ise söyleyin hemen gidip alacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patriot Ayhan

Tabi. Bu hafta sonu başka işim çıkmazsa İstanbul'u seyyah olup gezeceğim. Ver elini Teknosa, ver elini Vatan, ver elini Gold... Eğer aradığımız gibi bir yer bulursam burada yazarım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Patriot Ayhan

Tabi. Bu hafta sonu başka işim çıkmazsa İstanbul'u seyyah olup gezeceğim. Ver elini Teknosa, ver elini Vatan, ver elini Gold... Eğer aradığımız gibi bir yer bulursam burada yazarım.

Teşekkürler. Daha önce de söylediğim gibi benim umudum Nova idi. (A ve S konusu ile ilgili)
    Umduğumu bulamayınca tek satıcılar arasında farklılık ölü piksel garantisi kaldı.
    Ö.P. olayını da İstanbul'dan çözersem. TAMAMDIR.
  • SLM A VE S PANEL OLAYI GERÇEKTEN SAÇMA BEN İNANMIYORUM HER İKİSİDE AYNI MONİTÖR BU ADAMLAR BU KADAR APTAL OLAMAZLAR Bİ DÜŞÜNÜN S PANEL VEYA APANEL OLDUĞUNU MONİTÖRÜN ARKASINDA Kİ ETİKETTE YAZIYOR YANİ A YERİNE S YAZMAK ÇOKMU ZORETİKETLERİN HEPSİNE A YAZSA İDİ SEN NERDEN BİLECEKSİN HEPSİ Bİ KAĞIT PARÇASI HEPSİNE S YAZARLAR OLUR BİTER SAMSUNG BUNU DÜŞÜNEMİYOMU BENCE BU OLAYIN İÇERİSİNDE REKLAM VAR HERKES GÜNLER DİR YOK S PANEL YOK A PANEL DİYE ÇOK KISA SÜREDE FORMDA ON BİNLERCE KİŞİYE ULAŞTI BANA GÖRE OLAY BU ZATEN FARKLI PANELLERİ AYNI ANDA NİYE PİYASA ÇIKARSINKİ EĞER BUNDAN SONRA HEP A PANEL ÇIKARACAKSA Bİ DEFA ELLERİNDEKİ S PANEL STOKLARINI BİTİRLERDİ ON DAN SONRA APANELİ PİYASA SÜRERLERDİ SORUYORUM SİZCE BU ADAMLAR KENDİNİ NİYE BU HALE GETİRSİN SİZCE BU OLAYI ONLAR BİLMİYORMU DÜŞÜNÜN SAYGILAR BANA GÖRE TAMAMEN PAZARLAMA STRATEJİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superms -- 15 Mart 2007; 14:52:04 >

• hepsiburada'dan siparişi verdim, gelince buradan bilgi veririm.
  • buyur burdan yak şimdi hepsiburadanın işine bak bekle bekle s gelmesin gi a al gelsin s. neyse s sipariş veren arkadaş monitorun geldigi zaman yorumlarını bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

buyur burdan yak şimdi hepsiburadanın işine bak bekle bekle s gelmesin gi a al gelsin s. neyse s sipariş veren arkadaş monitorun geldigi zaman yorumlarını bekliyoruz.

+1
  • 1- ölü piksel testi nasıl yapılır?

2- monıtoru kullananlar bundaki stabil ayarlar nedir acaba? contrast-brightness falan?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.