Şimdi Ara

Samsung 226BW (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TaL

quote:

Orjinalden alıntı: rueta

biraz önce nova dan aradılar arkadaşlar monitör ler gelmiş bugun çıkamıyorum ama yarın bende alıyorum koyarız bizde foto

Keşke telefonda s / a olduğunu sorsaydınız

sordum A imiş.. ama ben sırf S için nova yı beklemiodum ve moralim bozulmadı hani bi arkadaş öyle demiş..yarın gidip A yı alıyorum inanın zerre kadar dert etmiyorum A diye...koyarım bende yarın foto..
  • A lar galip geldiii falan
  • X360 da kullanmak için düşünüyorum bir tane. Suanda 940BW var çok memnunum. 22" biraz daha büyük olucak...
  • @rueta,doğrudur senin için bişey diyemem ama bazıları gerçekten çok fazla kafalarına taktılardı bu S panel işini,hem bak gördük ki A panel alan arkadaşlarının fotolarından A'nın okadar kötü olmadığı anlaşıldı...
  • arkadaşlar o netteki fotoğraflar falan alakasız şeyler. kesinlikle fotoğraflara inanmayın. Ve lütfen şu sorularımı kullanan bir arkadaş cevaplasın.

quote:

Evet arkadaşlar az önce Vatan Bilgisayardan kargom geldi

Monitor A Panel. Ölü piksel yok. Herhangi bir hata yok. 17 taksitle aldım.

Şu an 226bw kullanıyorum. Ancak ayarlarını yapamadım. Otomatik ayar için herhangi bir yazılım mı yüklemem gerekiyor bilmiyorum. Şu an 1024*768 çözünürlükte kullanıyorum. Ayarlarını yapan arkadaşlar kendi ayarlarını söylerler ise memnun olurum.

Brightness , Contrast ve çözünürlük ayarlarınız nedir ?

Alışması zaman alacak gibime geliyor.

• ben de novaya kaparo verenlerdenim.. eğer eternal 1 kerelik için ölü pixel testi yaptırırsa (2 hafta ö.p garantini de geçtim) eternaldan alırım.. gerekirse kaparoyu yakıcam yani S için.. öne bi eternal la konuşiyim.. lanet olsun sarpa sardı herşey ya..

A panelde benim için.. backlight sorun değil.. banding probleminin olmadığını düşünüyorum abartıldığı kadar .. ama fontların keskin olmadığı bulanık olduğunu yazmış bazı arkadaşlar.. ne kadar doğru ?? A panele sahip arkadaşlar cvplarsa çok sevinrim A panelde font durumu nasıl .

Sırf bu font olayı yüzünden bile S panel bulursam kaparoıyu yakıp almayı düşünüyorum. çünkü geçen DELL marka laptopda fontların bulanıktı hiç hoşuma gitmedi berbat bişi..

quote:

1- internet kullanımında harfler net değil nedense renk bozuluyo gibi, okuması crt ye göre daha zor. windows ta large font yaptım ama ie 7.0 de de yapıyorum sayfayı hiç etkilemiyor?? bir de sayfaları aşaüı inerken hafif bulanma oluyor. bu eksi puan...

Arkadaşlar özellikle A panel kullanan arkadaşlar.. sizde de böle bişi var mı ? yazılar bulanık mı ..ayrıca sayfaları aşağı indirken de bulanıklaşma oluyo mu ?? bu konuda A panel sahipleri deneyimlerini yazarsa sevinirim..

Ayrıca 226BW alanlar bağlantı şeklini (analogmu dijitalmi "yani DVI") söylesinler.. ve ayrıca bunun yanında fontların normalde ve sayfa kaydırırken nasıl göründüğünü söylerlerse sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 15 Mart 2007; 20:16:09 >

• caps dışında, mümkünse bir de video koyar mısınız youtube'a falan?Şöyle açılı çekilmiş, fontlara falan zoomlanmış olursa tam süper olacak!
  • Darkchild bence yoktur bulanıklık fln o ekran kartı hz si yüksek olduğundan öyle gözüküyordur yada düşük çözünürlükte öyle gözüküyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

quote:

Orjinalden alıntı: Bomb_X

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

hayır arkadaş bi çeviriciden bahsediyor.., ama 1080 P gruntu alamaz sanmıyorum yani... oynayabiliyormusun kont_andre? fotograf fln koyarmısın?

bu A panel S panel olayı çok uzadı ya, 4 sayfadır panel tartışıyorsunuz,, Bu BANDING denilen olay bence abartı geldi bu SS lerdeki, yani şimdiye kadar 2-3 LCD panel kullandım Samsung şu anda 740N var ofiste, paneli A mı Z mi bilmiyorum ama hani kullandıgım hiçbir monitörde bu kadar abartı şeylerle karışlaşmadım ben. böyle bi monitör kullanılmaz ki?görüntüler böyle oluyorsa.

Elbette 1080p ile oynayamıyorum.Zaten 226bw ile de oynayamazsınız.Çünkü 1080p hd desteği yok.1080p çözünürlük istiyorsak 24inç veya üstü bir lcd gerekli ne yazıkki.Ama viewsonicle ps3 oynanmaz diyen birdaha düşünsün.15 ytl ye alacağınız bir çevirici işinizi fazlasıyle görüyor.

Buı çeviriciyi rca kompozite mi gidiyor. DVI danmı?

Yani 720P oynayabiliyormuyuz?

720p oynuyoruz hep.Çeviricinin adı dvi-hdmi çevirici.bu da linki:http://www.protel-elektronik.com/asp/listgroup.asp?group=4.6
    Ben buradan aldım ve fazlasıyla özenilmiş bir kargolama şekliyle bana geldi.Bukadar az para vermeme ramen oldukça ilgi ve alaka gösterdiler.
    Bu arada ben viewsonic lcd den bukadar memnunsam ve 226bw nin özellikleri yazdığı gibiyse bence alınmaya değer.Yinede iki farklı panel hikayesinin olması üzücü.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Lutra arkadas hakli..Yabanci forumlarda da sansliyim S panel kapabildim bi tan..Yada yeni S ler .... siteye geliyor mus acele edin türünden yazilari bolca okuyorum..Anladigim kadari ile samsung belli bir miktarda üretmis be artik ya uretmeyecek yada zaten uretimini kesti stoklari eritiyor..O yuzden bir S panel bulundunuz mu ALIINN..:) Demekki bir gercek daha cikti daha evvel ki forumlarda dile getirdigimiz turkiye ye bu adamlar kesin A getirir yabanci ulkere S iddiasida suya dustu..Aydc gokyuzu bir felaket..Eger boyle ise A paneller samsung bu isten cekilsin yani..Bu kadarda olmaz ki..O resimde bi hata olabilcegini dusunuyorum..Son soz arkadaslar A paneller kotu degil kesinlikle buradan o mana cikmasin alinmayasi seyler de degiller..Sadece S panel A panelden daha iyi..Ayrica PS3 xbox360 takacak arkadaslar 226BW HDCP destekliyor..Yani ps3 ve xbox takabilirsiniz ama viewsonic desteklemiyor..Ama yinede icinizde kalacaksa 225BW alin derim..Fazla da kastirmayinn..:) Ama samsung u da buradan kiniyorum boyle sans topu gibi de S panel dagitilmazki..Yapiyosan S yap neyse maliyeti koy uzerine yok maliyetleri dusurecem diyosan A yap herkes A alsin..S panel alan kendini altin bulmus gibi yapiyor..Samsung farkinda olmadan musterileri arasinda ayirim olusturuyor ki bence musteri kaybina neden olur...Yanliss...

Vİewsonic monitörde 3 haftadır ps 3 oynamaktayım haberin olsun.Basit bir çeviriciyle çok hüzel bir görüntüde oyunuyoruz.

kont_andre

Bir zahmet Viewsonic 22" LCD de yukarıda linkini verdiğiniz DVI-hdmı aparatı ile , PLAYSTATION 3'ü HDCP si olmadığı halde 720P de nasıl kullandğınızı söylermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomb_X -- 15 Mart 2007; 21:09:18 >

• Bugün goldun 4 leventteki mağzasına görmek için gittim 226 bw yi altında 2230 vardı ön görünüş olark 226 iyiydi daha canlı olduğu söylenebilir asıl ilginç olan a yoksa s panelmi diye sordum bilmiyorum dedi ama kutular hemen yanımızdaydı giden görür onlarca üstüste dizilmiş biri çevirdik baktık bir sayının sonunda s vardı adam otamatik olarak s panel dedi neresine bakıp hayır diyemiyeceğim için bir şey diyemedim ama şu kesin büyük harflerle MADE İN CHINA yazıyordu son olarak 730 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

ben de novaya kaparo verenlerdenim.. eğer eternal 1 kerelik için ölü pixel testi yaptırırsa (2 hafta ö.p garantini de geçtim) eternaldan alırım.. gerekirse kaparoyu yakıcam yani S için.. öne bi eternal la konuşiyim.. lanet olsun sarpa sardı herşey ya..

A panelde benim için.. backlight sorun değil.. banding probleminin olmadığını düşünüyorum abartıldığı kadar .. ama fontların keskin olmadığı bulanık olduğunu yazmış bazı arkadaşlar.. ne kadar doğru ?? A panele sahip arkadaşlar cvplarsa çok sevinrim A panelde font durumu nasıl .

Sırf bu font olayı yüzünden bile S panel bulursam kaparoıyu yakıp almayı düşünüyorum. çünkü geçen DELL marka laptopda fontların bulanıktı hiç hoşuma gitmedi berbat bişi..

quote:

1- internet kullanımında harfler net değil nedense renk bozuluyo gibi, okuması crt ye göre daha zor. windows ta large font yaptım ama ie 7.0 de de yapıyorum sayfayı hiç etkilemiyor?? bir de sayfaları aşaüı inerken hafif bulanma oluyor. bu eksi puan...

Arkadaşlar özellikle A panel kullanan arkadaşlar.. sizde de böle bişi var mı ? yazılar bulanık mı ..ayrıca sayfaları aşağı indirken de bulanıklaşma oluyo mu ?? bu konuda A panel sahipleri deneyimlerini yazarsa sevinirim..

Ayrıca 226BW alanlar bağlantı şeklini (analogmu dijitalmi "yani DVI") söylesinler.. ve ayrıca bunun yanında fontların normalde ve sayfa kaydırırken nasıl göründüğünü söylerlerse sevinirim..

abi ne diyim sana yaa A yada S için 50 ytl yakmaya değermi al A yı gitsin fotolarda ortada herkesin her dedeiğine bakarsan valla alamıcan yine paranoya yaptın iice abi gel yarın gidip alalım yaa :D

• Arkadaşlar 226 Bwnin kutusunun üstünde panel tipi yazıyormu lütfen 226bw alanlardan biri cevaplasın.Ayrıca Ruta beni font olayı rahatsız etti biraz.oyüzden degilse backlight ve bandingi düsündügüm yok..
  • yok darkchild yazmıyor kesinlikle yazmıyor ben baktım ama MADE İN CHİNa yazıyor artı bulanıklık yok buna emin olabilirsin benim 940bwdeyken windows classic modundayken yazılarda netlik yoktu bunda kesinlikle öle bişi yok emin ol kardeş. ben kullanıyorum şimdi video cekip koyucam youtuba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 15 Mart 2007; 21:27:10 >
  • 1- internet kullanımında harfler net değil nedense renk bozuluyo gibi, okuması crt ye göre daha zor. windows ta large font yaptım ama ie 7.0 de de yapıyorum sayfayı hiç etkilemiyor?? bir de sayfaları aşaüı inerken hafif bulanma oluyor. bu eksi puan...

ben bu yazımı düzelteyim, hakikaten ilk başta fontlarda renkler dağılıyodu ama kontrast ve açı ayarı ile bunu giderdim.. kesinlikle gözünüz arkada kalmadan alın!

• belki istediklerinizi görebilcekisiniz 4 dakikalık bi video çektim oyun görüntüleri ve film mevcuttur artık kaliteye bakmak isteyen buyursun baksın ama uploaddan sora linki vericem şu an upload yapıorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

belki istediklerinizi görebilcekisiniz 4 dakikalık bi video çektim oyun görüntüleri ve film mevcuttur artık kaliteye bakmak isteyen buyursun baksın ama uploaddan sora linki vericem şu an upload yapıorum.

Valla daha yeni yazmıştım video da olsa süper olacak diye, video için ve ayrıca bu kadar hızlı cevap için teşekkür ederim. Çoğu kişinin merakını giderecektir diye umuyorum.
  • Yalnız, kuyuya atılan taş misali, delidavut ortalığı karıştırıp gitti ha, iyi mi!
    Demek eternal s panel satıyor. Hücuuuum.
  • youtube dan onay geldikten sonra linki koyuyorum direk Resident evil4 call of dutty2 bi kac filmden sahneler yeterli olucaktır birde internette gezim 5 dakikalık..
  • Arkadaslar A panel ben aldim ..Yazilanlarin hicbirisi gercek deel..Fontlarda hic bir sorun yok..Hepsi abartma gonul rahatligi ile alabilirsin..Daha fazla bilgi icin pm atabilirsiniz..
  • youtube dan onay geldikten sonra linki koyuyorum direk Resident evil4 call of dutty2 bi kac filmden sahneler yeterli olucaktır birde internette gezim 5 dakikalık..
    yalnız youtube sorun yapıyor upload yapamadım ya trink diye bitiyo exploreri kitliyor sorunu hallediyim koyucam arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 15 Mart 2007; 22:21:03 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.