Şimdi Ara

Samsung 226BW (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • magician o bahsettiğin şey benim Audigy 2 zs ses kartının ayar çbuğu hep tepede gizlenir.. ve üstüne gelince aşağıya açılırr.. sorun yok yani ok

Samsung 226BW
  • Ok kardeş.Cahilliğine ver...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: maqician

Lutra kardeş bence paranoyaklık yapıyorsun gibime geliyor.Aşağıya dogru bakarken de dik olarak mı bakıyorsun?Mesele göz hizanda yeşil koyu ise monitorun alt kısmında daha açık olması doğal sanırım.Sonuçta monitorun 22" aşagıya doğru bakarken daha geniş açıyla bakıyorsun.Bu kadar olur kanımca...

evet doğru söylüyo çünkü ben de de göz hizam daha koyu oluyrken daha aşağılar daha açık gözküyo.. ruetanın koyduğu fotolarda bahsettiği şeyleri aynen ben de görüyorum renk açılması falan.. bunda kafaya takılacak bişi yok.. çünkü LCD nin doğası bu bildipğim kadarıyla.. ki A panelle mutluyum şaun.. rüye gibi valla herşeyiyle..

Şuan bende Samsung 225BW var dediğiniz olay aynen bunda da var, bi arkadaşın evinde de Viewsonic 2230 var onda da baktık aynı olay onda da var.
    Yani bu yukarıdan aşağı bakıldığında koyudan açık renge geçme olayı hepsinde var, durduk yere milletin kafasını bulandırmayın derim.
    Aynı olaya 940BW de bakın yine olacaktır, LCD monitörlerde bu çok doğl bir olaydır.

• bu monitörde illaki hep kusurmu arayacağız monitör gayet güzel valla ben keyfini çıkarıyorum
  • valla ben kusur falan aramıyorum arkadaşlar da kusur bulmazlarsa , bulurlarsa da buraya yazmazlarsa iyi olurr
  • quote:

valla ben kusur falan aramıyorum arkadaşlar da kusur bulmazlarsa , bulurlarsa da buraya yazmazlarsa iyi olurr

dostum monıtorun hayırlı olsun..Uzun zaman once konusmustuk 225 alıcaktın ozaman ekran kartı ıle ılgılı...Ekran kartı yakısmıyor monıtore...Umarım yakın zamanda uygun bır vga alırsın
  • Sağol tşkr ederim.. ÜNİ 4. sınıftayım.. mezun olliyim olmiyim.. bu yaz yeni sistem alıyorum.. yakılşmıyo diyosun ama youn hiç oynamıyorum ben.. arada Counter strike falan.. ama artık nette bile sistem kasıyo biraz..bıktım artık .. ekran kartı alırmıyım bilmiyorum onboard bi VGA da alabilirim.. :)

ama 3-4 sene içinde kaçırdığım araba yarış oyunlarını oynamak isteiyorum bu yüzden iyi bi ekran kartı da alabilirm..

*bu arada düşünüyorum işlemci PII 450 ekran kartı Ati radeon 9250.. filmlerde bozukluk yaratıyomudur acaba diye merak ediyorum .. Ram 448.. ama sanmıyorumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 18 Mart 2007; 17:01:05 >
  • MONİTÖRÜ FLİM SYREDERKEN FİLM MODUNA OYUN İÇNDE OYUN MODUNAMI GETİRMEMİZ LAZIM YOKSA STANDART MI OLACAK
  • Color tone u warm modunda kullanan var m1...???
  • Merhaba.Arkadaşlar, ben de bugün 226BW 'me kavuştum.Şu an 1280x768 çözünürlükte kullanıyorum.Ekran kartım 128 mb ASUS Radeon A9200S...
    Yalnız şu problemim var.Ben daha yüksek çözünürlükte kullanmak istiyorum monitörü.Fakat, masaüstüne sağ tıklayıp özelliklerden ekran ayarlarına geldiğim zaman, ya da diğer yollarla işte, ekran kartının kontrol panelinden falan, en fazla 1280x1024 çözünürlük var.En sağa çektiğimde bile bu görünüyor en çok.Bunu arttırmamın bir yolu var mı, yoksa ekran kartımımı değiştirmeliyim.Problemi çözemedim.Ekran kartım çok da demode bi model değil.GTA San Andreas'ı falan rahatlıkla oynayabiliyorum.Ama neden mesela orda, 1600x1200 seçeneği göremiyorum...
  • Kısmetse yarın ben de 226 BW alıyorum.
    Ufak tefek sorunları olsada (bu kadar incelersenirse hangi monitör olursa olsun illaki bir iki sorun bulunur) şu an Türkiye'de alınabilecek 22' en iyi monitör bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralAY -- 18 Mart 2007; 23:26:51 >
  • @redjingle
    dostum ekran kartının yenı drıverını ındır...Kartının max cozunurlugu 2048x1536http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=292&l1=2&l2=9&l3=20
    @Darkchild
    DVD ve HD vıdeolarda takılma oluyordur heralde...Bu yaz dx9 desteklı kartların fıyatları baya dusecek dx10 muhabbetıne...Amd'de yenı ıslemcılerı pıyasaya surecek..Buyaz uygun fıyata f/p sistem toplarsın dostum..
    Buarada araba yarısı oyunu demıssın..Suaralar tavsıye edecegım tek oyun TEST DRIVE UNLIMITED...Topıcı ıncele ıstersen oyunun grafıkler ve oynayısı cok guzel...

• Tşk. signomis, hallettim.Bir de en ideal monitör ayarları belli oldumu..Gerçi kişiden kişiye değ,işir bu, zevke göre ama...
  • arkadaşlar bu Samsung'un 206BW modelinde de HDCP desteği var mı acaba? PS3 için o da kullanılabilir mi? bir de nokta aralığı daha düşük olduğu için 206BW nin görüntüsü daha mı iyi olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: redjingle
    Tşk. signomis, hallettim.Bir de en ideal monitör ayarları belli oldumu..Gerçi kişiden kişiye değ,işir bu, zevke göre ama...

Dark arkadaşım topiğin başına en ideal ayarlar diye bir kısım oluşturabilirsek
    oradan bu monitörü yeni alan arkadaşlar faydalanabilir.

Ben de yarın oradan bakarım.
  • evet aslında iyi olur
  • quote:

Sağol tşkr ederim.. ÜNİ 4. sınıftayım.. mezun olliyim olmiyim.. bu yaz yeni sistem alıyorum.. yakılşmıyo diyosun ama youn hiç oynamıyorum ben.. arada Counter strike falan.. ama artık nette bile sistem kasıyo biraz..bıktım artık .. ekran kartı alırmıyım bilmiyorum onboard bi VGA da alabilirim.. :)

ama 3-4 sene içinde kaçırdığım araba yarış oyunlarını oynamak isteiyorum bu yüzden iyi bi ekran kartı da alabilirm..

*bu arada düşünüyorum işlemci PII 450 ekran kartı Ati radeon 9250.. filmlerde bozukluk yaratıyomudur acaba diye merak ediyorum .. Ram 448.. ama sanmıyorumm

senin sistem P2 450 mi ciddi :)))))))))) ben olsam monitöre vercem parayı sisteme yatırırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketcap98 -- 18 Mart 2007; 21:24:12 >

• *superms aleti film seyrederken film moduna getiriyorum yani movie moduna.. oyun oynarken de oyun moduna.. çünkü renkler daha canlı görünüyo.. ama masaüstü kullanırken custom yada text kullanıyorum... filme zaten uzaktan bakıyoruz.. uzaktan brightness gibi şeylşer göze zarar vermez çünkü.. oyunda da etkilemez.. Samsung bu ayarları böyle belirlediyse vardır bi bildiği en azından uğraşmamıza gerek kalmıyo.. film için oyun için ayrı ayrı ayar çekmek zorunda kalsaydık ya ??

*gunwane-color tone u warm modunda kullanmıyorujm.. buz gibi görünüyo zaten renkler falan soğuk bi tavır takınıyo ama değişiklik olsun diye yapılabilir..

*redjingle- ekran kartın kötü değil bu aletle rahat geçinebilecek bi kart ama neden öle oldu bilmiyorum bende Ati radeon 9250 var.. fx5200 muadili.. ben normal 1680*1050 de kullanıyorum..

ekran kartının driverını kaldır.. kendi sitesinden indir yeniden kur.. öyle olmaması lazım asla..

ideal ayar konusunda:

yas böle bişi yapalım istiyosanız ama ideal LCD ayarı diye bişi yok.. herkes kendi gözüne göre ayarlasın arkadaşlar.. benim gözüm mesela beyazlara hassas fazla parlakları beyazları kaldıramıyo.. ayrıca gözlerim 2.5 numara ve parlak ekran gözümü yoru kısıyorum yaşarıyo gözüm vs.. brgihtness kaldıramıyo bu yüğzden parlaklık az bende.. şaun brihgtness 20 de kullanıyorum contrast da 75.. ayrıca magic color bende kapalı...

• *signomis ve ketcap98

sistemim bu evet.. ama ben oyun oynamıyorum.. sadece eski oyunları yüklüyorum arada Counter ,Quake III , NFS 5 gibi.. DVDlerde divxlerde takılma olmuyo ama HD görüntülerde evet takılıyo ama onları izlemeye ihtiyacım pek yok çünkü hepsi demo .. bu yaz sisgtemi yenilicem ama oyun için değil.. nette bile bazen kastığı için.. hobi için.. zevk için..

az önce Karayip korsanlarının DVDsini izledim.. herşey mükkemmeldi.. takılma olmadı.. başta 226BW mükemmeldi tabi

PII 450
    448 ram
    128mb His Ati radeon 9250
    160gb hdd

Arkadaşlar bu arada bişi öğrenmek istiyorum.. Power DVD kullanıyorum.. DVDlerin orjinal oranı bunların hengisi ?? keep aspect ratio yu tikleyip Pan&Scan ı off yapmak gerekiyo sanırım (deneme yüzünden 1.85:1 ayarlı kalmış)

Samsung 226BW

hay maşallahh

quote:

*Bu konudaki kullanıcılar:

Darkchild, nofear72, Maedhros_Laorx, Alfredo Pacino, themightypirate, WILLIAMs, [Psycho], ibolution, Thermaltake ,307_Aslan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 18 Mart 2007; 21:44:34 >

• Yeterince araştırmadan sonra 226BW aldım bende.. S panel, A panel davasını fazla takmadım kafaya, zaten S panel bulunmuyor hiçbiryerde. Herneyse, benimde aldığım A panel tabiiki. Sözü edilen backlight problemine rastlamadım. Karanlıkta kontrol falan ettim.. Belli belirsiz üst tarafta birazcık var ama o çekilen fotoğraflardaki gibi bişey yok. Banamı iyisi denk geldi yoksa o arkadaşlara mı kötüsü denk geldi bilemiyorum artık. Monitör gayet güzel. Herkese tavsiye ederim.
    Şu film ve oyun modu ayarları nerden yapılıyor?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.