Şimdi Ara

Samsung 226BW (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ugura75

ARKADAŞLAR benim için büyük bir süpriz oldu bugün monitörümü SAMSUNG 226BW ile değiştirmek zorunda kaldım ViEWSONİC im arıza moduna geçince (ki daha sonra normale döndü) monitörle doğru GOLD a gittim ne yalan söyliyeyim (utana sıkıla yalan söyledim) monitörümü PS3 te HD olmadığı icin kullanamadığımı bundan dolayı samsungla farkını verip değiştirebileceğimi söyledim onlarda bana 4LEVENTteki merkez mağazalarına yönlendirdiler bende monitörü kaptığım gibi doğru merkeze gittim orda sağolsun ERHAN bey benimle ilgilendi monitörü 18 gün kullanmama rağmen (yasal süre 15 gün) müşteri memnuniyeti adına benden alışveriş çeki karşılığı aldılar bende doğru alt kattaki mağaza bölümüne gidip ilk göz ağrım olan SAMSUNG 226BW alarak alışverişimi sonlandırmış bulunuyorum (laf aramızda monitörde fena değilmiş hani)

hayırlı olsun nasip böyleymiş.. ki bence çok çok daha iyi oldu..

* viewsonicciler kızmasın ama 226 BW genel olarak (overallda) viewsonice ağır basar...

• Beyler masaüstünde 226bw ayarlarınız nedir hepsini yazarsanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ketcap98

viewsonic iyi iyi en iyisi ben viewsonic alayım tırstım ya görüntü harbiden berbat ben view 2230 u teknolojix de inceledim nerden bakarsan bak bi şey yoktu yok abi içim sinmedi bu monitöre zate samsung ismi hep icimde sakat olarak kalmıstır
    su linke bakarmısınız
    http://www.youtube.com/watch?v=KkcsnWgncoY
    valla canavar gibi gözüküyor degil mi ?

bu linke bakarmısın darkchild cok iyi gibi geldi
  • a panelle s panel arasında bi fark yok tek fark farklı ülkelerde üretilmesi
  • Arkadaşlar, yarının Pazar olduğunu da düşünerek bana bilgi verebilecek olanınız var mı.İstanbul-Silivri'de oturuyorum.Bildiğiniz, Silivri'ye en yakın, alabileceğim en mantıklı yer neresidir sizce...Kontrol edilmesine izin veren bi yer ? Mesela Vatan Bilgisayar-Topkapı, ya da Beylikdüzü (yakın diye :)) Bimeks nasıl...Bi tavsiye alabilirsem sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: redjingle

Arkadaşlar, yarının Pazar olduğunu da düşünerek bana bilgi verebilecek olanınız var mı.İstanbul-Silivri'de oturuyorum.Bildiğiniz, Silivri'ye en yakın, alabileceğim en mantıklı yer neresidir sizce...Kontrol edilmesine izin veren bi yer ? Mesela Vatan Bilgisayar-Topkapı, ya da Beylikdüzü (yakın diye :)) Bimeks nasıl...Bi tavsiye alabilirsem sevinirim...

Vallahi arkadaşım. Ben Tekirdağ'da oturuyorum.
    Sordum sordum kimseden tık çıkmadı.
    Malüm bilgisayar piyasası Kadıköy'de.
    Benim de kafam attı taaa gittim Ankara'dan Nova'dan sipariş ettim bugün.
    Sanırım baya bir arkadaş oradan aldı. Ölü piksel garantisi de var.
    Pazartesi gelecek monitör.
    Bimeks Beylikdüzü'ne ulaşmaya çalıştım bir türlü telefonu açmadılar.
    Bayrampaşa Bimeks'te yok.
    Galiba senin için en iyisi Vatan Topkapı.
    Benim için geç ama başka tavsiyeler varsa arkadaşlardan alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patriot Ayhan -- 17 Mart 2007; 23:53:44 >

• 226BW Masaüstü ,Film ve Oyun fotoları

Merak edenler için mevcut ayarlarım.. ki bunları söylemem gerekiyo.. yani aşağıda yazdığım gibi renklercanlı görünsün diye falan asla bi numara yapmadım..

Arkadaşlar filmlerde Magic Brightı MOVIE moduna ayarladım.. Oyunda GAME moduna ayarladım.. onun dışındaki bütün fotolarda Custom ..yani default gelen ayarı ile çektim.. yani Brightness 20 Contrast 75 de yani..

Ayrıca Magic Color kapalı.. Color Tone Normale ayarlı şekilde .. Birde flaşsız çelktim çoğunu özellikle film oyun ve masaüstü resimlerinin nerdeyse yüzde 95 ini flaşsız çektim zaten resimlerden flaşlımı flaşsızmı anlayabilirsiniz.. valla genel olarak Renk dolgunluğu ,Contrast falan vs. herşey muhteşem bence.. Bi sorunuz vs. olursa aliyim.. bu arada 2-3 backlight fotosu koydum .. :)) Birde Quake III oyununun çözünürlüğü 1024*768 ve Ekran kartım His Ati Radeon 9250 ... ve TAM ekran sorunsuz oynayabiliyorum.. sistemim eski o yüzden yeni oyun test edemedim... Ayrıca 1-2 adet font resmi var içinde..

Arkadaşlar bunlar seçme fotolar.. bütün fotoları rapidden indirebilirsiniz.. 8mb ve içinde 51 adet foto var benden söylemesi.. eğer rapid gibi sağlam kaliteli bi upload sitesi biliyosanız söyleyin oraya da upload ediyim

http://rapid.share.com/files/21538026/226BW_fotosx.rar.html

bilmeyenler olabilir.. bilmeyenler aradaki noktayı kaldırın siteye girebilirsiniz

Bunlar da seçmeler (fotolar: SONY Cybershot DSC-T33)

http://img482.imageshack.us/img482/861/dsc03274fh0.jpg

http://img482.imageshack.us/img482/6914/dsc03266uu7.jpg

http://img482.imageshack.us/img482/9738/dsc03284qf4.jpg

http://img482.imageshack.us/img482/65/dsc03296qp9.jpg

http://img482.imageshack.us/img482/5439/dsc03323yy7.jpg

Merak edenler için.. Bir köşeden diğer köşeye 55cm

Samsung 226BW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 18 Mart 2007; 0:32:11 >

• Ya arkadaslar brightness nasil 20 lerde falan ya asiri karanlik olmuyo benim 100 de contrasda 75 de allah allah..nerede ise laptoplardaki parlak ekran gibi göruntu aliyorum...Resimler için saol dostum ama butun resimleri iceren rar acilmadi bende yaw..Bu arada monitöru biraz tozlu gurdum 2 de parmak izi var :PPPp Hostes kislarda guzelmis hangi film o :D
  • darkchild saol fotolar için ellerine emeğine sağlık her türlüçekmisşinde 1 tane benm istediğimden unutmuşun
  • anlayamadım bu brightnese 20 nasıl oluyor karanlık olmuyormu
  • evet ya o bir sayfa önce bir arkadaşımızın söyledii asus'un 2ms ve 22" wide lcd'side bayağı güzel ama fiyat 499.00$
  • arkadaşlar 20 brightness da bişi yokki zaten default ayarı .. çoğu fotoyu 20 de çektim.. ayrıca karanlık falan olmuyo... aslında gönül artırmak ister gerçi böyle de zatn parlak geliyo ama benim gözler hassas bir de bu yüzden artıramıyorum yoksa ekrana bakmakta zorlanıyorum.. gözlerim yoruluyo yanıyo acvıyo sulanıyo vs..

bu arada alet kirli evet... ama ben de o fotoda gördüm o kadar kirli old. nu .. karşısındayken pırıl pırıl görünüyo. :))

*rueta al bu da senin istediğin . bahsettiğin şey bende de var.. demekki takılacak bişi değil sen sölemesen farketmicem.. ayrıca resimde daha vbbelirgin görünüyo ekranda bu kadar belirgin değil..

http://img242.imageshack.us/img242/792/dsc033261280x960nb6.jpg

• Darkchild çoğu masaüstündeki screenshotlarda üstte ve tam ortada mavi beyaz bir şerit var onlar ne kardeşim?Her LCD monitorde oluyor mu bunlar?
  • rueta, bahse girerim bu ilk büyük ekran LCD monitörün. Biraz alışma süresi geçirmen gerektiği belli oluyor.

Bu monitörlerin hepsinde üst taraf alltakine göre biraz daha koyu görünüyor. Benimkinde de öyle. TN sınıfı panellerin çoğunda bu tür ufak renk farklılıkları olur. Hatta ekranın ortasındaki renkle sağındaki renk de aynı değildir. 400$'lık monitör aldın, 4000$'lık monitör performansı beklememek lazım. Merak etme bunlar LCD'lerde normaldir.

Sinema perdesi gibi ekran. Tepe tepe kullan. MSN'de yeşil adamcıkları izlemek için değil tam film izlemek için, oyun oynamak için aldın monitörü. Ufak tefek sorunları kafana takma, monitörünün keyfini çıkart. Belki bir 5 yıl sonra teknoloji ilerler de bu fiyatlara tamamen mükemmel monitör buluruz. O zamana kadar 226BW ile devam.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydc -- 18 Mart 2007; 7:54:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aydc

rueta, bahse girerim bu ilk büyük ekran LCD monitörün. Biraz alışma süresi geçirmen gerektiği belli oluyor.

Bu monitörlerin hepsinde üst taraf alltakine göre biraz daha koyu görünüyor. Benimkinde de öyle. TN sınıfı panellerin çoğunda bu tür ufak renk farklılıkları olur. Hatta ekranın ortasındaki renkle sağındaki renk de aynı değildir. 400$'lık monitör aldın, 4000$'lık monitör performansı beklememek lazım. Merak etme bunlar LCD'lerde normaldir.

Sinema perdesi gibi ekran. Tepe tepe kullan. MSN'de yeşil adamcıkları izlemek için değil tam film izlemek için, oyun oynamak için aldın monitörü. Ufak tefek sorunları kafana takma, monitörünün keyfini çıkart. Belki bir 5 yıl sonra teknoloji ilerler de bu fiyatlara tamamen mükemmel monitör buluruz. O zamana kadar 226BW ile devam.....

ilk büyük ekran lcd yi bırak ilk lcd im bundan önce 17" samsung kullandım 3 sene..hatta son 1.5 aydırda 15 " kullanıodum 226 gelecek alcaz nasılsa die kendiminkini abime vermiştim ama 226 da gelmek bile bilmedi yani dediğiniz gibi harbiden bu olaya yabancıyım ben..aydc dediğin gibi alışma süreci daha ilk günlerim hatta dün msn de dark ada dedim 1 haftaya kalmaz gözüm alışır daha aklıam bile gelmez darkchild ve aydc tşk yorumlarınınz için dark sanada istdiğim foto için ayrıca tekrar tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 18 Mart 2007; 10:14:36 >

• Arkadaşlar şu yujkardan aşşağı koyulaşmayı kafanıza takmayın şu anda 17" samsung 740N kullanıyorum ofiste onda da bakıyorum şu anda aynı dedikleriniz bunda da oluyor TN panellerin doğası bu, her 1 derecelik açıda bile renk değişiyo :\ AMA ÇOK GÜZEL 226 BW!!!!!!! parayı toparlasam da bende alsam bi an önce
  • quote:

Orjinalden alıntı: maqician

Darkchild çoğu masaüstündeki screenshotlarda üstte ve tam ortada mavi beyaz bir şerit var onlar ne kardeşim?Her LCD monitorde oluyor mu bunlar?

valla neden bahsettiğini hiç anlamadım.. yani ben öle bşişi görmedim siz gördünüz mü arkadaşlar benim fotolarda böle bişi ??

alla şimdi yeniden baktım ben hiç öle şeyler göremedim.. nasıl ne gördün anlamadım valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 18 Mart 2007; 11:58:34 >
  • valla ben dark ın eklediği resimleri hepsini indirip baktım bende göremedim
  • @TaL

filmlerde ekranin koyu ve karanlik olmasinin nedeni kullandigin codeclerden kaynaklaniyordur. Program ekle/kaldir dan divx, xvid codecleri ve vido oynaticilarini kaldir. Sistemini tkr.baslat ve ccleaner gibi temizlik programi ile sistemini temizledikten sonra.

K_lite Mega codec in son versionu indir ve kur. İcinde divx ve xvid tum codecleri mevcut oldugundan oynatamayacagi format da yoktur.

+

Bs Playerin son versionu indirip kurabilirsin. İstedigin goruntuyu elde edeceginden eminim.

www.codecguide.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gotcha78 -- 18 Mart 2007; 13:27:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: maqician

Darkchild çoğu masaüstündeki screenshotlarda üstte ve tam ortada mavi beyaz bir şerit var onlar ne kardeşim?Her LCD monitorde oluyor mu bunlar?

valla neden bahsettiğini hiç anlamadım.. yani ben öle bşişi görmedim siz gördünüz mü arkadaşlar benim fotolarda böle bişi ??

alla şimdi yeniden baktım ben hiç öle şeyler göremedim.. nasıl ne gördün anlamadım valla

Samsung 226BW

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.