Şimdi Ara

Samsung 226BW (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum bıraz ayarları ile oynama yap renk ayarları felen sonra bidaha bak bakalım...
    225'de magiccolor bolumunde 4 secenek var heralde 226'da aynıdır.. OFF DEMO TAM AKILLI..Demo moduna alınca ekran dıklemesıne ıkıye bolunuyor renk farkını anlıyorsun...Dedıgım gıbı ayarları manual ayarla... . .
  • valla bugun bu olay gözüme çarptıktan sonra denemediğim yol kalmadı evet o ayarlar bundada var denedim hepsini sonuç aynı inatla ton farkı var :)) samsung un sitesinde ki destek bölümünden bununla ilgili mail attım hafta sonu cvp gelmez ya bakalım..
  • ya şu aletin ayarlarını en ideal görüş şekliyle şekilde düzenleyen bir arkadaş olursa ayrıntılarını yazsın lütfen bu arada netlik sizde kaçta duruyor ben 100 e dayadım ...
  • rueta o dedigin seyden bende musdaribim..Hatta mesela ekran karsisinda sole bi otur kalk butun renkle degisiyo sonra geri geliyor..Bu kadar hassas olmasi kotu aslinda...Tam ortadan dik olarak baktin mi sorun yokda..:((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 17 Mart 2007; 16:59:52 >
  • gunwane bende tam ortadan baktınmıda ton farkı var seninki normal sanırım..gerçi görüş açı değeride iyi ama niye böyle..diğer 226 kullananlar yorum yapabilir mi bu konu hakkında...onlardada varmı bu yukardan aşşağıya indikçe ton değişmesi
  • Ya rueta ortadan baktin mi bende de var evet..:(( Neden acaba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Ya rueta ortadan baktin mi bende de var evet..:(( Neden acaba...

şu resme baksana sendede böyle mi ? bende en üstteki ile en alttakinde baya fark var..

http://img61.imageshack.us/img61/8426/44171327mf6.jpg
  • Dostum ayni..Ama bu durum benim canimi sikmaya basladii..A panelden dolayi olabilir mi..Ekran karsisinde kafani asagi yukari salla renkler degisiyo ya..Bu kadarda olmaz ki..Alali 3 gun oldu hala bir ayar tutturamadim bu yuzden..Biraz kafan yukarida olsa butun ayarlar degisik gozukuyo..oturdugun yerde biraz kaykilsan anaa hepsi koyulasiyo sacmalik be..
  • @gunwane

allah allah çok enteresan ya bu renk tonunun heryerde aynı olması gerekmio mu..tamam en köşelerde belki backlight tan bi tolerans olabilirde bu backlighttan yada bakış açısından değil bariz aşşağıya indikçe ton açılması var :) diğer arkadaşlarda bişiler yazsa yaww
  • Dostum sahsen bi ayar daha yaptim..Bu 100. ayar..Zaten 3 gundur sade ayar icin PC aciyorum..Önce butun ayarlari resetle..Sonra brightness 100 contrast 75 magic color intelligent color tone warm gamma mode 1 sharpness 48 rta on yap..Ben su anda bunu yaptim ehh idare eder..Yarin kesin degistiririm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Dostum ayni..Ama bu durum benim canimi sikmaya basladii..A panelden dolayi olabilir mi..Ekran karsisinde kafani asagi yukari salla renkler degisiyo ya..Bu kadarda olmaz ki..Alali 3 gun oldu hala bir ayar tutturamadim bu yuzden..Biraz kafan yukarida olsa butun ayarlar degisik gozukuyo..oturdugun yerde biraz kaykilsan anaa hepsi koyulasiyo sacmalik be..
    arkadaşlar yazdıklarınızı okyunca soğumaya başladım bu mönitörden hakikaten bahsettiğiniz gibimi
  • TN panellerin genel sorunu bu arkadaşlar, tabi dolayısı ile çok büyük bir ekranla karşı karşıya kaldıgınızda bütün ekrana aynı açıdan bakamıyorsunuz, biraz uzağa alırsanız bu konuda biraz daha iyi sonuç alırsınız sanırım.
  • Yaa bu zimbirtiyi bole kabul edecez yada ben eski lcd yi geri koyacam..Bunuda satacam :(( Bu renk degismesi sonucunda bir turlu ayar tutturamadik yaaaaaaaaa hakkaten baska arkadaslar da kesin yazsinlar..darkchild sen bisiler sole mesela..Bilgisi olan yazsin iste..Hadi normal ise ok deyip katlanacaz..Ozellikle ayni tondan sayfalar açik iken donanim haber gibi bariz fark var..Agacli magacli resimlerde yada oyunlarda bir sorun yokda..
  • arkadaşlar S paneli ne işe yarar bilmiyorum açıklarsanız çok iyi olur..
  • arkadaşlar herhalde crt'den lcd'ye bianda geçmenin şokundalar tn panel aldınız s-ips gibi görüş açısı beklenemeyin arkadaşlar
  • Yahu ben crt den LCD ye gecmedim ki 2 senedir 25 ms lcd kullaniyorum..Moloz yani..Bundan daha ii idi be..Bu renk degisi mi cok kotu..Serhan arkadasim TN panel nedir..Eger gercekten bole ise ne yapalim alismaya calisacaz..Bu TN panel yapan her kimse buna bir cozum bulamamis mi ya..Bu arada evet haklisin aslinda 22 inc normal 17 yada 19 lcd ye bakilan mesafeden bakildigi zaman buyuk kacan bir monitör..Bu yuzden biraz geri ald1m 10-15 cm kadar sanirim biraz daha duzeldi (yuzde 20 falan) ama devam ediyor hala..Yerim ben bole TN i yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

arkadaşlar herhalde crt'den lcd'ye bianda geçmenin şokundalar tn panel aldınız s-ips gibi görüş açısı beklenemeyin arkadaşlar

ya ben görüş açısı derdinde değilim ben nerden bakarsam bakıyım

http://img61.imageshack.us/img61/8426/44171327mf6.jpg

bu sonucu alıyorum...yoksa biliorum her açıdan görüntünün farklı olucanın :) ekranın alt tarafındaki renkler daha açık renk..sadece öğrenmek istediğim herkeste mi böyle...eğer bu monitör böyleyse nisanda askere gidiorum gelince satarım :D ama böyle olduğunu sanmıorum bide başka arkadaşlar yorum yapsınlar bakalım darkchild aydc falan...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 21 Mart 2021; 11:59:7 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 21 Mart 2021; 11:59:49 >
  • arkadaşlar screenshot alıp koyarsanız biz bişey anlamayızki, fotorafını çekinekranın bizde bakalım
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.