Şimdi Ara

Samsung 226BW (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ordeniz A panel çinde S panel malezyada uretiliyor ve yine sanirim samsung iki farkli panel uretici ile anlasmis bu arkadaslar panelleri uretiyorlar samsung da birlestiriyo..(S panel belkide samsung bizzat kendisi uretiyo)...Monitorun arkasindaki kapagi acinca bi takim rakamlar ve o rakamlarin sonunda biraz aralikli olarak A veya S yazar..Oradan anlabilirsin..715 18 ay demissin ben 643 e aldim..Senin pesin in kac idi ona gore yaz anlasalim..TN panellerde ki deminden beri tartistigimiz sorun disinda harika bir monitor nerede ise laptoplardaki parlak ekran havasinda..Aldin ii ettin merak etme..A bile olsa..Bu arada rueta kisa donem mi gidiyon hayirli olsun..Kacinci donem ben 289 idim :) Bakalim nereye gidecen..Heyecan var mi heyecan..Ekran almaninda tam sirasi askerden donusu beklese idin ya :) Sen simdi askerde S panel A panel diye dusunursun bitmez o zaman askerlik :PPPp
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

arkadaşlar screenshot alıp koyarsanız biz bişey anlamayızki, fotorafını çekinekranın bizde bakalım

ama ss te bile belli yaw :E tamam çekicem ben
  • o renk tonları aşağıdan baktığınız zaman renkler daha açık üste baktınızmı daha koyu görünüyor
  • Arakdaşlar buyrun foto mak ile çektim...hem sarı dosyalara bakın bi üstteki, sarılara bide aşşağıdaki sarılara..aynı şekilde yanda msn deki yeşil adamlara bakın üstten aşşaığya doğru

http://img404.imageshack.us/img404/3713/43175985ub9.jpg

aynı şekilde burdada...burdada yine msn deki o adamların gri tonlarına bakın ve tabiki yine sarı klasörlere..

http://img408.imageshack.us/img408/8941/12155229qp8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 17 Mart 2007; 18:58:20 >

• rueta bende o kadar deel yaw..Sen daha once benim yazdigim ayarlari bi denesene..Sende daha fazla geldi bana..Hemen hemen ayni sekilde bir pencere olusturdum da bende...cikss..
  • rueta ,epey bi farkediliyor,ayarlardan diyecem ama homojen bi olay değilki seninki ayarlar bi etkide bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 17 Mart 2007; 19:13:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

rueta bende o kadar deel yaw..Sen daha once benim yazdigim ayarlari bi denesene..Sende daha fazla geldi bana..Hemen hemen ayni sekilde bir pencere olusturdum da bende...cikss..

gunwane üstteki msjını yeni okudum :D kısa dönem olur büyük ihtimal yani öyle umuyorum bakalım haıylrısı :)) ya evet bende baya göze batıo gördüğünüz gibi napsam ne etsem senin ayarlar çok yuksek yaw gözümü alır öle :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: prot

Arkadaşlar, 2 gündür A panel kullanıyorum, size bir kaç sey soylemek ıstıyorum. Öncelikle 22" istediğinizden emin olun, ewet fiyat/perf. oranı yuksek bır mon. ama bu aletı kullanabılmek ıcın mın. aranızda 100cm mesafe olmalı buna uygun masanız var mı? Benım yok mesela ve cok sıkıntı cekıyorum,başından kalkınca felaket gozlerım agrıyor,bilgilerinize. Bir ikincisi,ben bu mon. sadece oyun ıcın aldım, simdilik BF2 ve FEAR oynadım. FEAR'ı bılen bılır kapkara mekanlarda gecer, blacklight sorunu hıc gozume carpmadı, BF2 cok hızlı bır oyundur(ozellıkle ucak kullanıyorsanız) bu oyunda da ne blacklıght ne de bandıng sorunuyla karsılastım.
    Son olarak aşağıda çektiğim fotoda blacklight yok denilecek kadar az gozuksede gercegı yansıtmıyor,gercekte daha fazla,ya foto.mak.den kaynaklanıyor ya da çekım açısı vs baska bır nedenden. Bu beni rahatsız edıyor mu bır oyuncu olarak,hayır! Oyunlarda blacklıghtı farkediyor muyum,hayır! 226bw hakkında herhangi bir rahatsız olduğum konu var mı,hayır!
    Bilgilerinize...

Sağüst köşede bir tane ölü pixsel var sanırım

• @ Atila sağlam gözler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Bu arada rueta kisa donem mi gidiyon hayirli olsun..Kacinci donem ben 289 idim :) Bakalim nereye gidecen..Heyecan var mi heyecan..Ekran almaninda tam sirasi askerden donusu beklese idin ya :) Sen simdi askerde S panel A panel diye dusunursun bitmez o zaman askerlik :PPPp

Gunwane (289kd) koskoca adam olmuşsun hala buralarda yazıp duruyorsun.

291kd Acemilik Mamak/Ankara - Usta MGK

Bu arada ben de Nova'dan siparişimi verdim.
    Pazartesi elimde kısmetse.

• viewsonic iyi iyi en iyisi ben viewsonic alayım tırstım ya görüntü harbiden berbat ben view 2230 u teknolojix de inceledim nerden bakarsan bak bi şey yoktu yok abi içim sinmedi bu monitöre zate samsung ismi hep icimde sakat olarak kalmıstır
    su linke bakarmısınız
    http://www.youtube.com/watch?v=KkcsnWgncoY
    valla canavar gibi gözüküyor degil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketcap98 -- 17 Mart 2007; 20:51:57 >
  • buda benim aletten bir screen hepsiburada'dan aldım A panel ama bende rahatsız edici bir durum yok birde siz masaüstü çözünürlük ne kullanıyorsunuz en ideali ne sizce...

• quote:

Orjinalden alıntı: prot

[simage]

EVET ARKADAŞTA BARİZ BELLİ OLAN Bİ ÖLÜ PİXEL VAR, SİYAHTA DAHA NET BELLİ.
    İŞTE BU NEDENLE ÖLÜ PİXEL GARANTİSİ VEREN Bİ YERDEN ALMAK ÇOK ÖNEMLİ..

Bu arada prot hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rueta

Arakdaşlar buyrun foto mak ile çektim...hem sarı dosyalara bakın bi üstteki, sarılara bide aşşağıdaki sarılara..aynı şekilde yanda msn deki yeşil adamlara bakın üstten aşşaığya doğru

http://img404.imageshack.us/img404/3713/43175985ub9.jpg

aynı şekilde burdada...burdada yine msn deki o adamların gri tonlarına bakın ve tabiki yine sarı klasörlere..

http://img408.imageshack.us/img408/8941/12155229qp8.jpg

yaw beyler şu işe bi baksanız bi yorum yapında ona göre davranıyım bende :))

• bu arada siyah resimi indirip iyice incelediğimde, ekranın tam ortasında ve sol üst köşeye doğro da yarı ölü pixeller var gibi geldi, arkadaşın moralini bozamayalım ama sanki öyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: maqician

Lutra kardeş bence paranoyaklık yapıyorsun gibime geliyor.Aşağıya dogru bakarken de dik olarak mı bakıyorsun?Mesele göz hizanda yeşil koyu ise monitorun alt kısmında daha açık olması doğal sanırım.Sonuçta monitorun 22" aşagıya doğru bakarken daha geniş açıyla bakıyorsun.Bu kadar olur kanımca...

evet doğru söylüyo çünkü ben de de göz hizam daha koyu oluyrken daha aşağılar daha açık gözküyo.. ruetanın koyduğu fotolarda bahsettiği şeyleri aynen ben de görüyorum renk açılması falan.. bunda kafaya takılacak bişi yok.. çünkü LCD nin doğası bu bildipğim kadarıyla.. ki A panelle mutluyum şaun.. rüye gibi valla herşeyiyle..

• Merhaba arkadaşlar. Sonunda ben de bugun bir tane 226BW aldım! Kadıköy'de G o l d bilgisayar'dan aldım ancak ilk açılan büyük mekandan değil, onun hemen yanındaki yeni mekandan. Showroom tarzında olan G o l d'dan yani. Bu ayrıntıyı yazıyorum çünkü, hiçbir yerde piksel kontroli yaparak almama izin vermediler, ta ki buraya sorana kadar. Burada 2. katta Murat isimli arkadaş çok yardımcı oldu. Birlikte açtık, tüm testleri yaptık. Hatta test programımı çok beğendiği için usb'den kendi makinesine de aldı :) Sıfır ölü piksel olduğunu görünce direk aldım. Fiyatı ise 650ytl(7 taksit)!

Şimdi sorularıma geçeyim.

DVI'dan bağladım ve masaüstünde ve diğer fotoğraf görüntülerinde renkler falan süper:

Ancak, ister orjinal film dvd'si olsun, ister divx görüntüsü olsun, görüntüler çok çok koyu. Bakınız alttaki resim:

Fİlmler inanılmaz koyu. Ne yapabilirim bu konuda?
    Kontrast ile, parlaklık ayarladını düşürdüm,pek işe yaramadı. PostProcessing'i değiştireyim dediysem de bsplayer'da o seçenek kapalı geldi, değiştiremedim.

Filmlerde canlı renkler için ne yapmak lazım arkadaşlaaar? İmdaaaat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaL -- 17 Mart 2007; 21:06:15 >

• ya arkadaşlar bişraz önce msn de baktım benim de yukardaki adamlar biraz daha yeşil.. alta doğru çok hafif hafif açılıyo .. ama siz böle söleyince benim dikkatimi çekti valla değilse farkedilcek bişiş değil.. bence bu S panel de olsa olucaktı.. ben böyle düşünüyorum çünkü TN panellerin kusuru olabilir bu... bu arada contrast brihtness vs. ayarlarını değiştirin bakalım durum noulyo ??

birazdan ben de fotoları upload edicem buraya... SONY makine ile çekip.. :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

ya arkadaşlar bişraz önce msn de baktım benim de yukardaki adamlar biraz daha yeşil.. alta doğru çok hafif hafif açılıyo .. ama siz böle söleyince benim dikkatimi çekti valla değilse farkedilcek bişiş değil.. bence bu S panel de olsa olucaktı.. ben böyle düşünüyorum çünkü TN panellerin kusuru olabilir bu... bu arada contrast brihtness vs. ayarlarını değiştirin bakalım durum noulyo ??

birazdan ben de fotoları upload edicem buraya... SONY makine ile çekip.. :))

beklioruz dark ve mümkünse klasörlerede bir bak benm koyduğum gibi :))
  • slm Tal ..

öncelikle LCD nin ayarlarından ayarları defaulta yani fabrika ayarlarına al.. ve magic briht ayarlarını CUSToma al.. daha sonra Divx DVD oynatıığn programı değiştir... masaüstünde nette vs.. normal görünüpte filmlerde koyu görünmesinin sebebi yüzde 99 programdandır diye düşünüyorum... farklı programlar kullan.. BS playerı yeniden yükelemeyi deneme.. silip yeniden yüklesen de eski ayarları kalıyo olabilir.. bu yüzden farklı proglar dene...

*bu arada film izlerken yada oyun oynarken magic brightı değiştiriyomusunuz arkadaşlar ?? GAME ,MOVİE moduna falan ayarlıyomusunuz ??
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.