Şimdi Ara

samsung 226bw (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serhan uygur doğru bir noktaya değinmiş, tabii benim gibi pc, ps3 vb çok kaynaklı kişiler için... Bu monitörlerin giriş çeşitliliği çok önemli. 226bw hdmi cimriliği yaparak beni çok kızdırmış olsa da iyi bir monitör. Daha iyisi lcd tv ler ki bunların fiyatı 3000 ytl civarı...
    Sonuç: 226bw fiyat-performans şampiyonu ama PS3 dev ekranda (bence en az 42") oynanır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: hknf8

o kadar aradım bulamadım:D bütçe sorun değil en iyisi bu diye düşündüm ve ideal

Bütçe sorun deyilse mutlaka "Benq FP241VW" 24 inç al
  • benq yeni 22" lik hdmı monitör yapmışwww.hepsiburada.com da var oraya bi bakın isterseniz
  • bu monitorden creative ses sistemiyle ses alabilen varmi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

BenQ nun 22" HDMI lısınıda kullanıyorum, 226BW de kuıllanıyorum...

şöyle söyleyebilirim, bir kere 226BW ye PS3 ü DVI dan bağlamak zorundasın, HDMI>DVI kablolarında görüntü kalite kaybı oldugu bi gerçek. ayrıca DVI i PS3 e tahsis ettiğin için PC ni VGA dan kullanman demek oluıyor ki buda kaliteyi düşürür. Bence yapman gereken BenQ nun HDMI li modelini almak, PS3 ü HDMI dan bağlamak PC nide DVI-D den bağlamak böylece en iyi kaliteyi iki makinen içinde almış oluyorsun... (hiç 22" monitorum olmasa 226BW değil benq alırım sanırım)

BenQ nün başarısız olarak gördüğüm yanı ise beyaz zemin üzerindeki fontları net gösterememsi oldu. deişik ışık ayarları kullandım, ama fontları güzel gösteren ayarlarda ise diğer renkler tam istenilen seviyede olmuyor.226BW de fontlar falan PC de Çok keskin ve net. ah tabi bide 226 BW debacklight problemi var ki AYLARDIR BENİ Bİ KERE BİLE RAHATSIZ ETMEDİ :P

Serhan, merak ettiğim bir kıyaslama yapmışsın sağol
    Hdmi girişinin olması görüntü konusunda biraz daha net olmasını sağlıyor ama kenarlardan görüntü kaybı gibi bir dezavantajı var bunu farkettinmi? GTHD de rahat farkedersin, haritanın bir kısmı güme gidiyor.
    Birde benq da tepki süresinin 5 ms olması hızlı sahnelerde görüntü akıcılığına olumsuz bir etkisi varmı?

• 5 ms iyidir 8 üstü biraz dikkatli bakılmazsa o da rahatsız etmez 12 üstü olmamalı,kısacası 5 iyidir
  • ben bugün ps3 alıyorum ve monitör olarak da 226 bw alıcam.şimdi hangi kabloları almam gerekiyor ve tahmini fiyatlarını

vga ......... ytl
    hdmi ........... ytl

falan gibi yazabilir mi.ama gerekli kabloların listesini tam yazarsanız sevinirim acemiyim de uğraştırmasın sonra hepsini bi kerede alıyım
  • Hdmı-DVI alcaksın bu arada bu monitörü takip ediyorum fiyatını bugün vatana baktıgımda cardfinansa 12 ay taksit yüzde 10 indirimdi 605 ytl ye geliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: cesarcan

ben bugün ps3 alıyorum ve monitör olarak da 226 bw alıcam.şimdi hangi kabloları almam gerekiyor ve tahmini fiyatlarını

vga ......... ytl
    hdmi ........... ytl

falan gibi yazabilir mi.ama gerekli kabloların listesini tam yazarsanız sevinirim acemiyim de uğraştırmasın sonra hepsini bi kerede alıyım
  • peş peşe yazıyorum ama ben monitör ü aldığımda ayardan hiç anlamam.hangi ayarları yapmam gerekir hangisi güzel olur birisi bana detaylı olarak anlatır umarım.yardım amacıyla.tabi şimdi değil.ben yaparım diyen varsa 'ben yaparım' diye yazsın ben lazım oldumu pm atarım
  • Oyunlarda kullanılan en iyi ayarlar

BRİGHTNESS:100

CONTRAST:95

RED:70

GREEN:66

BLUE :55

MAGİCCOLOR:FULL

GAMA MODE:3

SHARPNESS:32

bunlar benim kullandığım ayarlar çok memnunum yalnız biraz parlak göz yorabilir....... internette gezinirken internet modunu kullanıyorum.............
  • @japonozan11, gözlük kullanıyor musun?
  • sesi nerden alıcaz nasıl alıcaz bende halen anlamadım yahuuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhuntechno

@japonozan11, gözlük kullanıyor musun?

Hayır kullanmıyorum neden ki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

sesi nerden alıcaz nasıl alıcaz bende halen anlamadım yahuuu

AV multi kablosundaki kırmızı ve beyaz uçları hoparlörünün girişine takacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhuntechno

@japonozan11, gözlük kullanıyor musun?

Hayır kullanmıyorum neden ki???

Hiiç, merak ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

Oyunlarda kullanılan en iyi ayarlar

BRİGHTNESS:100

CONTRAST:95

RED:70

GREEN:66

BLUE :55

MAGİCCOLOR:FULL

GAMA MODE:3

SHARPNESS:32

bunlar benim kullandığım ayarlar çok memnunum yalnız biraz parlak göz yorabilir....... internette gezinirken internet modunu kullanıyorum.............

Oyunlarda mükemmel görüntü

• Özellikle FPS tarzı oyunlarda(darkness-bioshock-halo3-graw2) brightness ı 30 a getirin diğer ayarlarıda yukseltin ...oldukca yogun ve net goruntu elde edeceksiniz....diğer araba yarışı ve maçlarda ise brightness acarsanız çok daha net goruntu elde edersiniz....
  • Teşekkürşer by _GoKhAn
  • Evet gokhan ın dediği doğru özellikle karanlık atmosferde geçmesi gereken oyunlarda brightness ın %100 olması istenmeyen durumlara yol açabiliyor ....mesela sizi korkutmak için karanlığa gizlenmiş bi yaratığı o sizi korkutmadan görebilmeniz gibi

AMA öte yandan yarış+spor +açık havada geçen tüm oyunlarda görüntü çok güzel özellikle motorstorm +nba+tennis tam bi görsel şölen.......
  • PS3 ü DVI idan bağladık sonra mecburen PC yi VGA da bağladık. Peki pc'de vga ile dvi arasında oyunlarda filmlerde çok fark varmı? Bu da çok önemli benim için.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.