Şimdi Ara

samsung 226bw (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hiç fark yok diyebilirim...oyunlarda filmlerde hiç fark etmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 8 Ekim 2007; 14:58:41 >
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmış oluyorum ama bir sorunum var başlık açmak istemedim, bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim;

226bw monitörüme ps3'ün yanı sıra pc'mi de bağladım, ps3'e mecburen Hdmi kablo kullanıyorum, dolayısıyla monitörün sahip olduğu tek DVİ slotunu ps3 ile işgal etmiş oluyorum.Pc'ye de yine monitörün içinden çıkan "Vga to Vga"(kablonun ismi bu mu bilmiyorum, analog kablo eski tip ekran kartlarının girişine takılan aparatlardan) kabloya Vga to Dvi dönüştürücü(mecburen) takıyorum (ekran kartının girişi DVİ).Bu şartlarda teorik olarak Pc'yi açınca görüntü Analog olarak gelmesi lazım ama gelmiyor..Aklıma ilk gelen şey monitöre giden uç analog, ekran kartına ise dijitale dönüşerek gittiği için mi bu sorun oluyor? Bu durumda bende dvi to dvi kabloyu pc'ye bağladım, pc açacağım zaman ps3'ün kablosunu monitörden çıkartıyorum, ps3 içinse pc'nin kablosunu çıkartıyorum, bezdim.. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Teşekkür ettim şimdiden.

• quote:

Orjinalden alıntı: Syn7ax

Arkadaşlar konuyu hortlatmış oluyorum ama bir sorunum var başlık açmak istemedim, bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim;

226bw monitörüme ps3'ün yanı sıra pc'mi de bağladım, ps3'e mecburen Hdmi kablo kullanıyorum, dolayısıyla monitörün sahip olduğu tek DVİ slotunu ps3 ile işgal etmiş oluyorum.Pc'ye de yine monitörün içinden çıkan "Vga to Vga"(kablonun ismi bu mu bilmiyorum, analog kablo eski tip ekran kartlarının girişine takılan aparatlardan) kabloya Vga to Dvi dönüştürücü(mecburen) takıyorum (ekran kartının girişi DVİ).Bu şartlarda teorik olarak Pc'yi açınca görüntü Analog olarak gelmesi lazım ama gelmiyor..Aklıma ilk gelen şey monitöre giden uç analog, ekran kartına ise dijitale dönüşerek gittiği için mi bu sorun oluyor? Bu durumda bende dvi to dvi kabloyu pc'ye bağladım, pc açacağım zaman ps3'ün kablosunu monitörden çıkartıyorum, ps3 içinse pc'nin kablosunu çıkartıyorum, bezdim.. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Teşekkür ettim şimdiden.

Çok ilginç gerçekten demek monitör analog-dvi dönüştürücüyü kullandığı zaman onu da digital olarak algılıyor.Aklıma şu an bişey gelmiyor ekran kartının arkasında vga girişinin olmaması kötü olmuş

• Arkadaşlar o kadar 226bw sahibi var forumda, bu konuda bilgisi olan yok mu? :S
  • bende almayi dusunuyorum 226bw..xbox a nasi baglayabilriz max gorntu kalitesi icin ? su xbox in vga kablosu ile mi yoksa yesil sari kirmizi beyaz felan renkli kutunun icinden cikan compenent le mi?bende dvi vga cevirici de var adaptor de var
  • Ya arkadaslar, bi turlu karar veremiyorum, bi keresinde gozumu karartmistim alicaktim bu monitorden ama
    o zaman alamadim simdi ise karar veremiyorum, HD Ready bi TV alsam daha mi mantikli olur acaba(2 katini
    odeyecegim gerci) Ancak soyle bir durum var bu monitoru 320€'ya alacagim yaninda ufak da olsa bir ses
    sistemi ses ve goruntu icin 2 ayri kablo vs. almak gerekecek. Yani soyle bir bakinca 400€'a patlar gibi, ama
    Sony HD Ready TV'ler 550-600 €civari bulunabiliyor ve yaninda HDMI kablodan baska hicbir ihtiyac yok.

Ustelik bu monitorde, goruntu tam olarak ekrana sigmiyormus(az da olsa).

Ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Ya arkadaslar, bi turlu karar veremiyorum, bi keresinde gozumu karartmistim alicaktim bu monitorden ama
    o zaman alamadim simdi ise karar veremiyorum, HD Ready bi TV alsam daha mi mantikli olur acaba(2 katini
    odeyecegim gerci) Ancak soyle bir durum var bu monitoru 320€'ya alacagim yaninda ufak da olsa bir ses
    sistemi ses ve goruntu icin 2 ayri kablo vs. almak gerekecek. Yani soyle bir bakinca 400€'a patlar gibi, ama
    Sony HD Ready TV'ler 550-600 €civari bulunabiliyor ve yaninda HDMI kablodan baska hicbir ihtiyac yok.

Ne dersiniz?

eger pc veya laptopla beraber kullanmayacaksan detaylı cızım ve resım ısleme ıslemlerı yapmıyosan tv al bence

tabı butce uygunsa..

• quote:

Orjinalden alıntı: Syn7ax

Arkadaşlar o kadar 226bw sahibi var forumda, bu konuda bilgisi olan yok mu? :S

bence baska bı donusturucuyle de dene ama cozum olacagını sanmıyorum cunku
    goruntu pc den dıjıtal cıkıs yapıyor. Kaynak dııtal oldugu ıcın monıtorde goruntuyu dıjıtal algılıyor dıye dusunuyorum.

quote:

trustedreviews.com adresinde xbox elite la ılgılı bır ınceleme var baglantı konusunda ordan bılgı alabılırsın
    elite alacaksan hdmi-dvi cevrici alıp oyle kullanırsan kayıp olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Ya arkadaslar, bi turlu karar veremiyorum, bi keresinde gozumu karartmistim alicaktim bu monitorden ama

Ne dersiniz?

eger pc veya laptopla beraber kullanmayacaksan detaylı cızım ve resım ısleme ıslemlerı yapmıyosan tv al bence

tabı butce uygunsa..

Detayli cizim vs. demisken sen (PSN'den anlasildigi uzere) mimarsin. Ben de mimar olucam insallah ve eninde so-
    nunda pc'mde bu tarz porgramlar kullanacagim.

Sence Laptop'un monitoru bu programlardan verim almami engeller mi?(Ve de sen hangi programi kullaniyosun)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.