SAMSUNG 320GB 7200RPM 16MB CAHCE SATA2 SABİT DiSK sabıt dısk aldım tum pc hardıscklerım cıkardıktan sonra yenı gelen 320 gb hardıskım taktım ama format normal sekılde basladım sonra hardıs 3 boldum nsf olarak bıcımlendır dıyınce bıcımlendırme %0 kalıyor bunun nedenı yada cozum sekılını bılen arkdaslar varsa lutfen yardımcı olsun
ben400 gb lığını kulanyıorum biçimlendirme bazen yavaşl oluyor ama geçiyor
hiç başlamıyor mu ne kadar bekledin ve kuracağın işletim sistemi nedir?
Yeni aldığın harddiski 2. olarak bağla eski harddisklerinle işletim sistemini kullanarak hızlı format atmayı deneyebilirsin ve hd tune ile error scan (hata taraması) yapıp diskin yüzeyinden emin olabilirsin bunların hiçbirini yapamıyorsan boot sector veya kartında problem var demektir, hiç uğraşma servise gönder derim
quote:
Orijinalden alıntı: parkboy
Yeni aldığın harddiski 2. olarak bağla eski harddisklerinle işletim sistemini kullanarak hızlı format atmayı deneyebilirsin ve hd tune ile error scan (hata taraması) yapıp diskin yüzeyinden emin olabilirsin bunların hiçbirini yapamıyorsan boot sector veya kartında problem var demektir, hiç uğraşma servise gönder derim
tskler sp2 xp cd denıyom 5 10 dk gecemesını ragmen hala bıcımlendırme baslamıyor ve normal eskı hdd master yapıp dıyer yenı ıse yedek hardısk olarak ayarlıyıp actım boldugum dıskler gozuktu fakat ustunde sag tıklanmıyor ve pc cok kasıyor dedıgınız programlar testen gecmez heralde cunku yeni hdd cok yavas calısıtırıyor pc yi yarın heralde gonderecem aldıgım yere tskler yorum yazan arkadaslar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme