Bu tv yi almaya kara verdim monitor yapıcam playstation bağlıycam film falan izliycem kullananlar artılarını ve eksilerini söylerse bende öğrenmiş olurum keşke dedirtir mi bana ? Ya da bu ayarda ve fiyatı hemen hemen bu civarda olan başka bi tv öneriniz var mı boyut olarak 32'' olucak.
quote:
Orijinalden alıntı: blacckk Bu tv yi almaya kara verdim monitor yapıcam playstation bağlıycam film falan izliycem kullananlar artılarını ve eksilerini söylerse bende öğrenmiş olurum keşke dedirtir mi bana ? Ya da bu ayarda ve fiyatı hemen hemen bu civarda olan başka bi tv öneriniz var mı boyut olarak 32'' olucak.
Samsungun c530u uzun suredir piyasada ve istediginiz herseyi karsilayabilir eger isteginiz disina cikarsaniz sizi uzebilir sd yayinlarda her lcd de oldugu gibi makul bir goruntu kalitesi var
Teşekkürler altarnatif olarak LG 32LD430 nasıl olur ? hangisini tercih etmeliyim
quote:
Orijinalden alıntı: blacckk Teşekkürler altarnatif olarak LG 32LD430 nasıl olur ? hangisini tercih etmeliyim
Iki tvde hemen hemen ayni goruntu kalitesine sahip ikisi de sizi uzmez ama samsungun donanimi daha iyi