Bildirim
SAMSUNG 32R81B-SONY 32P300-PHILLIPS 32PFL5322 Bunlar arasında sıkısıp KALDIM YARDIM LUTFEN!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende bunlar arasında kaldım ama bu gün 32p3000 almaya karar verdim. -
Şöyle bir durum söz konusu bahşetmiş olduğun üç ürün birbiririn klasmanı olan cihazlar
değil P3000 ile R81 aynı klasmanda olabilir ama 5322 bu seri bir televizyon değil bu seri
philips'in giriş sebiyesi olan bir cihazıdır.Daha evvel izledinmi bilmiyorum ama diğer iki
televizyon arasında çamur gibi bir görüntüye hakim olan bir cihaz.Bu üçlemeden benim
sana önereceğim cihaz R81 olacaktır.Hem ödüllü bir televizyon hemde piano black kasası
ile çok şık bir dizayna hakim.Performansıda yabana atılacak gibi değil. -
bu aksam once media markete gittim guncel tum lcd tvlerı boyutlarına gore yanyana dızmısler ve hepsınde aynı goruntu vardı bu dogrultuda sansıma sony ve samsung yanyana duruyordu:)
20dkka ya yakın karsılarında dıkılıp ızledım:) kablolu tv yayını vardı ve mtv acıktı:) samsung renklerın canlılıgı ve dogru renk verme ozellıgı olarak sony den daha ıyı gorunuyordu ama goruntude ozellıkle ınsan yuzlerınde sony de daha az (teknık olarak nasıl ıfade edılır bılmıom) puturlu ıdı.(garıp bı ıfade oldu:) dıs kasa goruntusu olarak kesınlıkle samsung cok daha ıyı arada 300ytl cıvarı bır farkla samsung daha pahalı acıkcası kafam dahada karıstı:( -
Samsung ve Sony'i bugün ben de yanyana izledim.Samsung renkler daha canlı ama Sony daha net görüntüler veriyor.Sony'nin siyahları tam siyah değildi.Ama bu ayarlarla ilgili olabilir.Ben sony kullanıyorum ve memnunum.Ama kasa olarak Samsung R81 ve LGLC51-52 çok daha şık.İstersen bir de LG 32LC52 modelini incele.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X