Şimdi Ara

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
14
Favori
135.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 tane altyazı ile denedim. 3d subtitler ile çevirim yapmadan vıdeoda gozuken altyazı 3d subtıtler ile cevırme yaptıktan sonra vıdeoda hıc bır sekılde gozukmuyor. cevırım yapılan 3d alt yazısını notepad ile açmaya calıstıgımda ise hicbir şey gozukmuyor sorun nedır arkadaslar? 2ıncı sayfada 3d subtıtler ayarlarını aynen yaptım bu arada
  • 3d subtitler ile 3 adet altyazı dosyası alıyorsun değilmi?
    (eski versiyonlarda Program çalışırken dos ekranı açılıp kapanıyordu, son versiyonda kalkmış artık)
    sub
    xml
    idx
    dosyaları oluşuyor mu?

ve vobsub programı yüklümü bilgisayarında.

Program filmle aynı isimde olan orjinal altyazı dosyasının ve video dosyasının üzerinde herhangi bir değişiklik yapmıyor. Onlar olduğu gibi kalıyor.

Programı çalıştırırken output directory'i değiştir öyle dene birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenifoca -- 17 Mart 2011; 21:18:20 >
  • Örnek olarak despicable me filmine ait 3D altyazı:

http://rapid-share.com/files/453050912/DESPICABLE_ME_3D.rar

Linki çalıştırabilmek için
    - işaretini kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenifoca -- 17 Mart 2011; 21:43:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenifoca

3d subtitler ile 3 adet altyazı dosyası alıyorsun değilmi?
    (eski versiyonlarda Program çalışırken dos ekranı açılıp kapanıyordu, son versiyonda kalkmış artık)
    sub
    xml
    idx
    dosyaları oluşuyor mu?

evet olusuyor soylemıs oldugun bu 3 dosya

quote:

ve vobsub programı yüklümü bilgisayarında.

hayır yuklu degıl bu 3 dosya ılemı alakalı bu program

quote:

Program filmle aynı isimde olan orjinal altyazı dosyasının ve video dosyasının üzerinde herhangi bir değişiklik yapmıyor. Onlar olduğu gibi kalıyor.

Programı çalıştırırken output directory'i değiştir öyle dene birde

output d. degıstırdım ayrı bi klasore cıkardım ama dedıgım gıbı 3 dosya oluyor ben bunlardan sub uzantılı olanı vıdeonun oldugu klasore atıyorum vıdeo ile aynı ismi veriyorm ama malesef hıc bısey gozukmuyor

• idx (index) dosyasınıda filmle aynı isimle sub uzantılı dosyanın yanına yerleştirince gösterir.
  • Her üç dosyayıda filmle aynı dizinde aynı isimle bulundurmalısın.

Vobsub K-Lite Codec pact ile birlikte geliyor zaten ayrı yüklemene gerek yok. Sırt uzantılı altyazıları bilgisayarın gösterirken vobsub programı altta saatin yanında yeşil bir ok şeklinde otomatik açılıyordur zaten
  • cok sagol arkadasım olayı sayende cozdum ben olusan subun dısında ıdx xml dosyalarını sılıyormusum ondan gozukmuyor sımdı oldu
    son olarak mkvtoolnix ile gomme ıslemınde vıdeo dosyasını secıyoruz sonra sub veya srt yı secıyoruz pekı bu ıdx ve xml de sececekmıyız oradada?
  • Türksat uydusundan GS-FB maçı 3D olarak izlenebilecekmi?
  • Mesajım bulunsun.
  • sammy 3d yi indirdim ama şifreyi bulamıyorum yardımcı olurmusunuz.
  • techfash
    idx/sub dosyalarını mkvtoolnix de seçmelisin

betim
    indirdiğin yerde yazıyordu. Thanks diye bir button var mesajın altında, ona tıklayıp upload yapan arkadaşa teşekkür etmeyi unutmuşsan , göremezsin
  • arkadaşlar tşk ettim ama yine bulamadım 4. sayfada ortalarda 165,2 gb olan şifreyi bulamadım.

quote:

techfash

betim
    indirdiğin yerde yazıyordu. Thanks diye bir button var mesajın altında, ona tıklayıp upload yapan arkadaşa teşekkür etmeyi unutmuşsan , göremezsin
  • çok tşk.

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Orijinalden alıntı: betim

arkadaşlar tşk ettim ama yine bulamadım 4. sayfada ortalarda 165,2 gb olan şifreyi bulamadım.

quote:

techfash

betim

3dblurayiso.com
  • güliveri seyredin dostlar, çok komik, 3d de iyi. altyazısı da var ve görüntüyle senkron.
    yogi bear'ı pek beğenmedim. tavsiye etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 22 Mart 2011; 9:06:35 >
  • ben iki şey sormak istiyorum.
    birincisi 3d izlerken filmi nasıl genişletirim?3d film izlerken bazı filmlerde üst ve altta siyah bölgeler var ekranı genişletmek istiyorum ama ''p.size'' tuşu çalışmıyor.
    ikincisi hard disk taktım ama time shift yada kayıt olayını çalıştıramadım.nasıl yapıldıgını bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuss -- 23 Mart 2011; 17:18:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuss

ben iki şey sormak istiyorum.
    birincisi 3d izlerken filmi nasıl genişletirim?3d film izlerken bazı filmlerde üst ve altta siyah bölgeler var ekranı genişletmek istiyorum ama ''p.size'' tuşu çalışmıyor.
    ikincisi hard disk taktım ama time shift yada kayıt olayını çalıştıramadım.nasıl yapıldıgını bilen varmı?

Konuyu bir okusan hepsinin cevabı var.
    ............................................................................................................................
  • 6 sayfayıda okudum ama sorularımın cevabını bulamadım.''Konuyu bir okusan hepsinin cevabı var'' yazmak yerine
    cevapları alıntı yapıp yayınlasanız size zahmet olmaz herhalde.insanlar buraya birbirine yardım için yazıyorlar.benimkide bundan ibaret.yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuss -- 24 Mart 2011; 3:46:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuss

ben iki şey sormak istiyorum.

zuss

allta ve üstteki siyah bölgeyi bir program yardımıyla kaldırabilirsiniz. tv nin böyle bir özelliği yok. p size tuşu çalışmaz.
    programın ismini hatırlamıyorum .erdos arkadaşımız kullanıyordu bu programı.

kayıt olayı ise yanlış hatırlamıyorsam karasal yayınlarda kullanılabiliyordu. reciverdan falan kayıt yapamazsınız.
  • Despicable Me 3D filminin türkçe ses dosyası olan varmı?
  • Var
    3dblurayiso.com
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.