Şimdi Ara

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
14
Favori
135.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ERDOS ( erdoğan kardeş ) merhaba hatırlaman için diyorum sana pil kapağı göndermiştim, o günden beri,dir de forum a girmiyorum. özellikle forumda sana sorayım dedim ne zamandır 3d film izlemiyorum ama en son indirdiğim filmler; ten ten, transformers bi kaç tane daha var hatırlamadım.bu filmleri half sbs formatında indirdim ve görüntü güzel fakat altyazısını açmıyor uzantılarınıda aynı yaptım altyzısı dosyası ile film uzantısı aynı isim gene sonuç elde edemedim.ne yapmam lazım veya başka altyzı nerden indirebilirim yardımcı olurmusunuz...
  • Arkadaşlar selam, bir sorum olacak;

HDMI kablo ile lap-top umu Led TV ye bağlayıp film izliyorum fakat bazı sahnelerde frame ve geçiş hataları yada durmaları diyeyim oluyor,
    ayrıca lap-top ta yaptığım hereketler led tv'de daha yavaş görülüyor,

sorun neden kaynaklanıyor bilgisi olan var mıdır ?
  • 46 inç 6340 samsung aldım.cihazdan memnunum ancak mağzadaki 3d filmlerden nerden bulup izleyebilirim.bluray oynatıcı olmadan 3 d filmlerden tad alamazmıyız? mağzada dışarıya doğru uçagın kanadı çıkan bir fragman vardı.nerden bulup deneyebilirim acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zonderland

Arkadaşlar selam, bir sorum olacak;

HDMI kablo ile lap-top umu Led TV ye bağlayıp film izliyorum fakat bazı sahnelerde frame ve geçiş hataları yada durmaları diyeyim oluyor,

Bu tarz sıkıntıyı bende yaşıyorum sadece bunda değil digiturkplay de maç izlerken laptop u hdmi ile tv ye baglayınca da oluyor bu sanırım laptop un cozunurluk ayarının 1366*768 olmasından kaynaklanıyor 1920*1080 cozunurluk de laptop varmı bilmiyorum gerci :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnAbruzzi

quote:

Bu tarz sıkıntıyı bende yaşıyorum sadece bunda değil digiturkplay de maç izlerken laptop u hdmi ile tv ye baglayınca da oluyor bu sanırım laptop un cozunurluk ayarının 1366*768 olmasından kaynaklanıyor 1920*1080 cozunurluk de laptop varmı bilmiyorum gerci :)

olmaz mı 1920x1080 den fazlası da var..

• quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Orijinalden alıntı: JohnAbruzzi

quote:

olmaz mı 1920x1080 den fazlası da var..

Peki bu arkadaşın bahsettiği ve benim yaşadıgım problemin çözünürlükten kaynaklanma ihtimali nedir sizce ?

• Arkadaşlar ben samsung ue 46 f 6170ss 3d led tv aldım usb den mkv filmler oynatırken çoğunlukla hareketli sahnelerde takılma yapıyor çok çok sıklıkla oluyor bu öyle bir filmde bir iki defa yapsa umursamayacam ama değil hep oluyor özellikle aksiyonu bol bir filmde filmin zevkinin içine ediyor bu durum sizce bu neden olur çaresi nedir bunun servisi aramadan bi size danışayım dedim,teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.