Şimdi Ara

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
14
Favori
135.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben pc de iso olarak oynatıp izliyorum, çocuklar riplediğim filmi, srt desteği ile
    aslında, ultraiso türü bir programla, sanal sürücüye yüklesek, oradaki altyazılardan birini silip, türkçe altyazıyı aynı isimle aynı yere atıp recompile desek olur gibi geliyor ama denmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

ben pc de iso olarak oynatıp izliyorum, çocuklar riplediğim filmi, srt desteği ile
    aslında, ultraiso türü bir programla, sanal sürücüye yüklesek, oradaki altyazılardan birini silip, türkçe altyazıyı aynı isimle aynı yere atıp recompile desek olur gibi geliyor ama denmedim

Dostum iso yu ripliyorum derken mkv olarakmi ripliyorsunuz yoksa orijinal 3D isoyu mu pc den izliyorsunuz ve nasıl srt altyaziyi iso 3D ile izliyorsunuz ,ekran kartiniz 1.4 hdmi desteklimi aceba
  • ben, isoyu sanal sürücüye yükleyip, power dvd ile oynatıyorum. çocukların seyretmesi için de filmi mkv olarak ripliyorum. dvbfab blurap ripper ile, yanına da srt ekliyorum. iso ya altyazı eklemeyi denemedim ama 2-3 hafta önce araştırdım, çok zahmetli bir iş
  • Anladım bende 3D iso olarak powerdvd ile veya 3D iso media playerlarla gercek 3D keyfini almak istiyorum fakat türkce ses veya altyazili izleyemedikten sonra mecbur mkv olarak halfsbs seklinde filme altyazi veya Tr ses ekleyerek izliyorum keske bu isin yolunu bulsak da 3D iso sunu izlesek
  • filmin TR ses doyası varsa, ev sinema sisteminden sesi, tv den görüntüyü verebilirsin şimdilik çok pratik değil ama uyguladım 1-2 kez. şu an tek bir program ile bu işi yapmak mümkün değil, 3-4 program kullanmak gerekiyor, bdedit, txmuxer, rebuild bd vs. yakında tek program çıkar ama. madem talep var, arz da olacaktır
  • agrt.ozelıkle sana sorayım..mkv filimlerin genelde alt ve ustlerınde sıyah şerıtler var.bu fılımlerı tv den izlediğimizde goruntuyu acıp sıyahları yok edemıyoruz.pc de ıse filimleri izlerken oynatıcıların özelikleri sayesinde goruntuyu uzatabılıyoruz.bu sebeple,pc den 3d filimleri tv ye aktarıp sorunsuz ızleme yolunu denedinmı.
    eğerkı boyle bır ımkan varsa ıkı turlu avantajım olur.1.ekranın sıhay serıtlerını yok etmek.2. ıse dts hd ma seslı fılımlerıde izlenme şansı..ben cok oncelerı denedım ama pek de ıyı verım alamamıştım.sızın bır tecrubenız varsa paylaşırmısınız.kolay gelsın.
  • Erdos hocam, ben sadece isoları tv den izliyorum. filmin, orijinal ekran boyutunu hiç değiştirmedim, çünkü görüntüyü uzattığım zaman insanların yüzü uzuyor, bunu da sevmiyorum.
    isi'yu, dvdfab blurap ripper ile mkv haline getirirken, seçeneklerde crop (üst alt bar boşluğunu silme) seçeneği var. bu seçeneği de, filmin orijinal halini bozmamak için hiç kullanmadım
    bir de, dikkatimi çeken, son dönem çıkan filmler (tenten, hugo), hep full screen zaten. over under bile riplesek, hep tam ekran. filmciler de 21x9 dan 16x9 formatına mı dönüyor, anlamadım
  • arkadaşlar iyi bir torrent sitesinde davetiye hakkınız var ise yollarsanız minnettar kalırım. Böyle bir davetiyesi olan pm atarsa sevinirim...
  • arkadaşlar internetten mkv formatında halfsbs ve halfou formatında filmler indirdim. halfsbs ler çalışıyor yani 3d izleniyor, fakat halfou olmuyor kumandada hou ayarlamama rağmen 3d olmuyor bunun sebebi nedir?
  • Arkadaşlar bu konuda çok ama çok cahilim , bütün sayfaları da okumaya vaktim yok affedin...

samsung ue46d6500 aldım, bu tv için hangi tür 3d filmleri indirmem gerekiyor, her biri en aşağı 10 gb olduğu için yanlış birşey indirmek istemiyorum, filmleri indirip allshareden paylaşıp seyretmeyi düşünüyorum, sizce uygun bir yöntem midir ? TV'yi pc ye bağlayıp youtubedan 1-2 3d video açtığımda gözlükler aktif olmuyor, ama aynı videoyu smart tv nin konsolundan youtubeu açıp seyrettiğimde aktif oluyor, buradaki temel mantık nedir, beni özellikle bu konuda aydınlatabilirseniz çok sevinirim...

Bir de elimizde seyredebileceğimiz örnek 1080p 3d futbol maçları var mı, bunları nereden bulabiliriz...

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...
    nfo.nfo 3 KB

trrnt lecch aracı ile dosyayı indirdim Samsund Smart TV var evde.. alt yazısı japonca filmin türkçe alt yazı nerden nasıl bulmam gerekiyor ? divxplanet e baktım ancak yok.. ayrıca izlemek icin TV den herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu ?

Teşekkürler,

Samsung Smart tv için HALF SBS filmlerimi indirmem gerekiyor buna göre torrent ile indirmeye devam edeceğim filmleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samland -- 27 Mart 2012; 15:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samland

nfo.nfo 3 KB

trrnt lecch aracı ile dosyayı indirdim Samsund Smart TV var evde.. alt yazısı japonca filmin türkçe alt yazı nerden nasıl bulmam gerekiyor ? divxplanet e baktım ancak yok.. ayrıca izlemek icin TV den herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu ?

Teşekkürler,

Samsung Smart tv için HALF SBS filmlerimi indirmem gerekiyor buna göre torrent ile indirmeye devam edeceğim filmleri

bs player ile pc de açarsan altyazıları otomatik olarak 4 siteden buluyor. Alternatif bir sitehttp://www.turkcealtyazi.org/

• Merhaba,
    Samsung 3D tvmi yeni aldım. O magazada izlediğim harika demo görüntülerinin verdiği heves bi anda gidiverdi malesef.
    O demolardaki dışarıya çıkıp gözümün önüne gelen 3d effectini satın aldığım kopya filmlerde bulamıyorum.
    İzlerken derinlik var tabiki oldukça görüntü tabiri caiz dışarı fırlamıyor. Bu filmle mi alakalıdır? Yoksa filmlerin kopya olmasıyla orjinal olmamasıyla mı alakalıdır? Demolardaki gibi bi 3D deneyimi için ne yapmam gerek? Lütfen teknik acıklama yapmayın çünkü hiçbirsey anlamam, basitce anlatın size zahmet. Orjinal bluray alsam birsey değişir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucellina

Merhaba,
    Samsung 3D tvmi yeni aldım. O magazada izlediğim harika demo görüntülerinin verdiği heves bi anda gidiverdi malesef.
    O demolardaki dışarıya çıkıp gözümün önüne gelen 3d effectini satın aldığım kopya filmlerde bulamıyorum.
    İzlerken derinlik var tabiki oldukça görüntü tabiri caiz dışarı fırlamıyor. Bu filmle mi alakalıdır? Yoksa filmlerin kopya olmasıyla orjinal olmamasıyla mı alakalıdır? Demolardaki gibi bi 3D deneyimi için ne yapmam gerek? Lütfen teknik acıklama yapmayın çünkü hiçbirsey anlamam, basitce anlatın size zahmet. Orjinal bluray alsam birsey değişir mi?

Mağazalardaki 3d filmler özellikle seçilen ve insanları hayretler içerisinde bırakacak film yada animasyonlardır, şuan pek dışarıya çıkış veren film yok diyebilirim,

Top girl ( müzik klibi ) , Son durak , ve planet belgesellerinin bazılarında dışa çıkış sahneleri mevcut,

Sinemada izlenilen 3d filmlerde bile her zaman dışa çıkış sahneleri olmuyor o açıdanda bakmak lazım.

• Beyler 46D7000 içinde Half SBS formatındamı indirmek gerekiyor?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim?
  • arkadaşlar bende 40d6000 3d tv var. bundan 1.5 ay önce canlı piksel hatası sebebiyle servis paneli değiştirdi. değiştirdikten sonra half sbs olarak izlemiş olduğum 3d filmleri şimdi izleyemiyorum şöyleki;

3d modu aktif olmadan önce filmi 2 yarıda da orantılı olarak görebiliyorum. ama 3d modu na geçtiğinde orantısız şekilde görüntüyü yukarı çekiş 3x ve 3x şeklinde zoomlayara oynatıyor haliyle izleyemiyorum. acaba sorun ne olabilir. yardımcı olacak varsa sevinirim.
  • Arkadaşlar merhaba samsung 46es6140 led tv aldım geçenlerde. Elimde avatar filmi var 19 gb lık half-sbs olarak yalnız birturlu istedigim goruntuyu elde edemiyorum. Bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnAbruzzi

Arkadaşlar merhaba samsung 46es6140 led tv aldım geçenlerde. Elimde avatar filmi var 19 gb lık half-sbs olarak yalnız birturlu istedigim goruntuyu elde edemiyorum. Bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum

buyur hocam hiç bozulmamış oynanmamış 50 gb olan orjinal boyutunu al izle bakalım
    ama yanlız bluray okuyucu cihazın yada ps3 cihazın olur ise bu cd çalışabilir ve ulaşabileceğin şuan için en iyi görüntü bu şuanda daha ileri teknoloji çıkmadı henüz

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kitap-dergi-film-film-avatar-3d-full-hd-1080p-orjinal-menulu-50-gb-102941952/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkerlercafe -- 23 Ekim 2012; 7:27:57 >

• dostu nereden buldun link atar mısın
  • Sammy's Adventure 2 3D filimi turkçe alt yazı çıkmadığından ızlemedim,ama 3d filimler arasında en üst sıralara çıkacak görüntüler var,muhteşem yapılmış..sbs formatını ındırdım bluray ıso çıksın hemen ındıreceğim harıka efekler var..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.