elimde 4 adet 3dtorrents davetıyesı var onceden cok kez bedava olarak dagıttım su anda ıyı torrent sıtelerı davetıyesı olan arkadaslarla takas yapmak ıstıyorum pm ıle ulasınız
oyun torrentlerı(konsol oyunları) sıtelerı de takasa dahıldır.
güncel :D
quote:
Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin
quote:
Orijinalden alıntı: Deadnightwarrior
evet ya davetiye atabilecek olan varmı acaba?bir de film indirirken sbs olanı mı arayacağız?half-sbs olmuyormu arkadaşlar?tvm bugün geldi bu konuda acemiyim,yanlış şeyleri indirmeyelim.
half-sbs olan mkv. filmleri indireceksiniz,Iso veya full sbs olanlari indirirseniz tv usb den oynatmaz
oynatır hocam ISO dosyası olarak oynatmaz tabı
winrar 4 ve uzerı ındırın ıso dosyasına sag tıklayıp dosyaları cıkartın sonrasında dosyaları klasore cıkartacak harıcı bır dıske kopyalayın ve en buyuk olan mts(herhalde format buydu tam hatırlamıyorum uzun zamandır uygrasmıyorum o nedenle ISo dosyalarınla) bunu okutun tv de
ama dırek olarak stereoscopic oynatacak,ılerı gerı alamazsınız,sadece ızlersınız bastan sonra durdurabılırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: pudinkk
quote:
Orijinalden alıntı: pudinkk
elimde 4 adet 3dtorrents davetıyesı var onceden cok kez bedava olarak dagıttım su anda ıyı torrent sıtelerı davetıyesı olan arkadaslarla takas yapmak ıstıyorum pm ıle ulasınız
oyun torrentlerı(konsol oyunları) sıtelerı de takasa dahıldır.
güncel :D
Pm gönderdim bilginize...
Arkadaşlar ben dual 3d film indirdim ancak türkçe dil seçimini nasıl yapacağımı bilmiyorum. Televizyonum samsung 51d550. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
torrentten indirdiysen eğer alt yazısını bulman gerekir internetten
torrentlerde de max D/L 1mbps olmuş, ne güzel
transformers 3. 3d filim indirdim netden,ama kalıtesi cok kötü,ustelik 1080p dıyor 9 gb boyutu var ama hd kalıtesi yok.resimler soluk dvd kalıtesinde gibi.üstelik 3d efekler dışa doğru cıkmıyor,acaba orjınal değilmidir veya orjınal filmi cıkmadımı...
quote:
Orijinalden alıntı: erdos113
transformers 3. 3d filim indirdim netden,ama kalıtesi cok kötü,ustelik 1080p dıyor 9 gb boyutu var ama hd kalıtesi yok.resimler soluk dvd kalıtesinde gibi.üstelik 3d efekler dışa doğru cıkmıyor,acaba orjınal değilmidir veya orjınal filmi cıkmadımı...
o senin indirdiğin büyük ihtimalle internette dolaşan hdtv ripi. yani tv den alınmış. boyutu 10 gb bi şey.
orijinal bluray rip değil.
orjinal bluray rip daha gelmedi sanıyorum.
başlıklarda hdtv yazan fimleri indirmeyin.
Ocak sonu Japonyada çıkacakmış. ortalıktaki sky tv den capture.
Bu arada öyle ekrandan dışarı çıkan sahneler çok az. Bir filmde 1-2 bilemedin 3 sahne.
Mesela en son son durak 5 i izledim. 1-2 tane tv den dışarı çıkan sahne vardı. Çok başarılı olmasada vasatın üstündeydi.
Hugo yu bekliyorum bakalım. Yapılmış en iyi 3D film olduğu söyleniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: gdervisoglu
quote:
Orijinalden alıntı: erdos113
o senin indirdiğin büyük ihtimalle internette dolaşan hdtv ripi. yani tv den alınmış. boyutu 10 gb bi şey.
orijinal bluray rip değil.
orjinal bluray rip daha gelmedi sanıyorum.
başlıklarda hdtv yazan fimleri indirmeyin.
bilgi için teşekkürler.hemen sılıyorum o zaman, orjınalını beklerim artık...
Battle.of.Los.Angeles bu filmin 3d si dolaşıyor netde.benım bildiğim bu fılım 3d değil,yaklaşık 7 ay kadar önce normal ızlemiştim..bu konuda bılgısı olan varmı?
o sıtede enteresan transformers son 3d filmine de fake dıyor
evet. filmin ana karakterleri olan transformers robotlarının orijinal 3d olarak oluşturulmaması, filmin 1/3 lük bölümünden fazlasının 2d>3d olması nedeniyle, karma (hibrid) sınıfına sokulmuş. site, % 100 3d olmayanları çakma kabul ediyor. Cameron da bu filmler için 2.8D terimini kullanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: agtr
evet. filmin ana karakterleri olan transformers robotlarının orijinal 3d olarak oluşturulmaması, filmin 1/3 lük bölümünden fazlasının 2d>3d olması nedeniyle, karma (hibrid) sınıfına sokulmuş. site, % 100 3d olmayanları çakma kabul ediyor. Cameron da bu filmler için 2.8D terimini kullanıyor
adam haklı o zaman ..
başka başlıkta da sordum burdada sorayım istedim belki bır bılen cıkar dıye
slm. arkadaşlar belki tam yeri değil ama bu konuda bılgısı olan varsa paylaşsın lütfen...dts hd,true hd orjınal filim ses dosyalarının bulunduğu bır sıte varmı,bildiğiniz gibi netde ilk cıkan filimler dts sesli veya ac3 sesli oluyor bır süre sonra hd ses kalıtesinde tekrar cıkıyor.filmi tekrar ındırmek ustelik cokda uzun olduğundan mumkün olmuyor..sadece hd ses dosyasını ındırmek hem zaman kaybı hemde fılmın boyutu acısından cok önemli..bu konuda başlık açmama ramen bır sonuç alamadım,merakla bekleyen arkadaşlar da oldu ama sonuç olmadı...kolay gelsin.
agrt kardeşim ilgine cok teşekkür ederim.bırını halettık bırınıde bır arkadaş gönderecek dıye beklemedeyiz,sözunu aldık ama işi bıraz ağırdan alıyor,daha doğrusu sanırım forma cok sık gırmıyor,attığım özel mesajı uzun zamandır okumamış görünüyor,artık ne zaman gönderirse o zaman alıcaz