Şimdi Ara

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
14
Favori
135.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yenifoca

IMAX Deep Sea 3D 1080p Full-SBS AC3.mkv

Bu filmi indirdiyseniz oynatmaz, full sbs. 3Dtvlerde half sbs oynar.
    Media info programı ile indirdiğiniz filmin çözünürlüğüne bakın,
    Width, px: 1920
    Height, px: 1080 den büyük olmamalıdır. Sizin indirdiğiniz ise
    3840x1080 galiba.

1- peki nasıl bir mediaplayer ve/veya 3dtv oynatır bunu ?

bir de genel asıl önemli olan sorum vardı,
    2- blueray iso dosyasını virtual drive'a koyduktan sonra, hangi programla acmalıyım ki, ati ekran ekran kartım cıkacak cift goruntuyu dokunmadan tv ye iletsin, tv onu 3d birleştirmesi yapsın. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 11 Ekim 2011; 15:47:16 >
  • arkadaşlar samsung d 7000 tvm var ben half sbs mi yoksa sbs mi film indirim . bu 2 si aynı formatmı ??bide pm den ling verebilirmisiniz saygılar .. soruma cvp bulamadım hala ??

bu arada mkv foramatında sbs 3d film indirdim desteklenmeyen dosya biçmi uyarısı verdi . bazı mkv leri oynatıyor sbs 3d leri baızlarını oynatmıyor. ben anlamadım lütfen yardım edin elimde indirilen okdar film var izleyemedim bitürlü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

arkadaşlar samsung d 7000 tvm var ben half sbs mi yoksa sbs mi film indirim . bu 2 si aynı formatmı ??bide pm den ling verebilirmisiniz saygılar .. soruma cvp bulamadım hala ??

bu arada mkv foramatında sbs 3d film indirdim desteklenmeyen dosya biçmi uyarısı verdi . bazı mkv leri oynatıyor sbs 3d leri baızlarını oynatmıyor. ben anlamadım lütfen yardım edin elimde indirilen okdar film var izleyemedim bitürlü...

mediainfo
    programını indirip onunla mkv nin bilgilerini atar mısın buraya?

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

arkadaşlar samsung d 7000 tvm var ben half sbs mi yoksa sbs mi film indirim . bu 2 si aynı formatmı ??bide pm den ling verebilirmisiniz saygılar .. soruma cvp bulamadım hala ??

mediainfo
    programını indirip onunla mkv nin bilgilerini atar mısın buraya?

tmm atarım hocam işten cıkınca .

• quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

slm. Transformers Dark Of The Moon 3d sbs ne zaman cıkar bilgisi olan varmı?

selam
    2-3 gündür ortada dolaşan bir 3d versiyonu var ama kalite vasat altı. orijinal değil, 2d-->3d versiyonu. aynı işi TV de yapıyor zaten
    yapımcısı, Kasım ortasında orijinal 3d bluray'i piyasaya sürecekmiş
    riplemek te 1 hafta sürse, Kasım sonu gibi izleriz
  • MERHABA arkadaşlar bende 46c750 var yeni aldım da pek bi bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim ayrıca elimde 3 d demo bluray hd film ve adult film var sizde de varsa paslaşırız.syg
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

selam
    2-3 gündür ortada dolaşan bir 3d versiyonu var ama kalite vasat altı. orijinal değil, 2d-->3d versiyonu. aynı işi TV de yapıyor zaten

28 eylülde sorduğum sorunun cevabını.bu mesajla almış oldum.. merakla bu fılmın 3d sını beklıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

selam

28 eylülde sorduğum sorunun cevabını.bu mesajla almış oldum.. merakla bu fılmın 3d sını beklıyorum.

http://realorfake3d.com/ sitesinde filmin fake 3d olduğu yazıyor, dolayısıyla bu filmden 3d adına fazla bişey beklememek lazım bence...

• samsung 3d ailesine katılmak üzereyim. 51d550 siparişini verdim. Şimdi sırada hangi gözlük kısmına geldi. Bilgisi olan arkadaşlara soruyorum 3100 serisinde farklı modeller var (SSG-P3100S/ZD, SSG-P31002, SSG-3100GB). Bunlar arasında ne gibi farklar var?
  • şimdi 3d film izleme noktasında küçük bir bilgi vermeye çalışaçağım. bizzat yaklaşık 1 yıldır denediğim ve sonuç aldığım için faydalı olacaktır.

şimdi elinizde iso formatlı 3d blu-ray film(yaklaşık boyutları 40gb) olduğunu varsayıyorum.

ilk en son çıkan ekran kartı driverinizi yükleyin.

öncelikle pc'de powed dvd yüklü olmalı. mümkün olan en güncel sürümü yükleyin. zaten eğer mevcutsa güncellemeleri programı ilk açtığınızda yüklensin mi diye sorar. kesinlikle indirip güncellemeleri yükleyiniz.

ikinci olarak nvidia'nın 4xx yada 5xx serisi ekran kartınız olmalı. her ne kadar ati tarafında iz driverleri ile izlendği söylensede power dvd'de nvidia 3d logosu var ve nvidia ile ortaklıkları iyi. total media player, raxio gibi yazılımlar var ama en kolay ve hızlı yolu power dvd.

şimdi ekran kartınızın da olduğunu(bende ki gtx570) varsayarak devam ediyorum.

sanal dvd yazılımlarından(deamon tools gibi) birini kurun. iso'yu sanal dvd'ye atın. zaten direk power dvd açılır. power dvd'de ayarlar bölümünde ekran tipinizi hdmi 1.4 3d olanı seçin. sonra nvidia kontrol panelinden enable 3d stereoscopic'i seçin.

bunlardan önce ekran karıtınızın hdmi çıkışından hdmi 1.4 kablo ile tv'nin hdmi girişine bağlayın ve pc'nin ekran özelliklerinden tv'yi seçip bunu birinci ekranım yapı seçin.

sonra yapmanız gereken power dvd ile play tuşuna basmak. size uyarı verir 3d bluray sadece full ekranda çalışır diye. evet dediğinizde tv'de 3d uyarısı çıkarsa işlem tamamdır.

birde full sbs ve half sbs filmleri var. half sbs olanlar için pc'ye gerek yok. hariciye atın tv'den izleyin. full sbs olan filmleride bsplayer gibi program ile açın ve tv'yi 3d tvye bağlayıp izleyin.

• Ben de sizlere yeni katıldım arkadaşlar. 2 günde ancak baştan sona okuyabildim forumu
    Konu başlığı ile ilişkili olarak "3d half-sbs" filmleri izleyebileceğimi anladım. İlk denememi "Captain America" filmi ile yapıcam, hadi hayırlısı. Neticeyi paylaşırım. Sizden ricam, izlediğiniz ve beğendiğiniz 3d filmleri paylaşmanız... Herkese iy iseyirler...
  • Herkese iyi akşamlar

Okumadığım forum kalmadı sanırım ama forumlar fazlasıyla kafa karıştırıyor çünkü bilgi kirliliği var. Konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmayan arkadaşlar (belki kötü niyetli değiller) kafaların karışmasına neden oluyor.
    Şuan tek yapmak istediğim Harici Diskten 3D film izlemek (Half SBS), birde altyazı olayı ile uğraşmamak için türkçe dublajlı film olsun istiyorum,
    fakat 3D Half SBS indirecek güvenilir torrent sitesi bulamadım....

Harici Diskten film izleyen arkadaşlardan ricam filmleri nerden temin ediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merttto

Herkese iyi akşamlar

Okumadığım forum kalmadı sanırım ama forumlar fazlasıyla kafa karıştırıyor çünkü bilgi kirliliği var. Konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmayan arkadaşlar (belki kötü niyetli değiller) kafaların karışmasına neden oluyor.
    Şuan tek yapmak istediğim Harici Diskten 3D film izlemek (Half SBS), birde altyazı olayı ile uğraşmamak için türkçe dublajlı film olsun istiyorum,
    fakat 3D Half SBS indirecek güvenilir torrent sitesi bulamadım....

Harici Diskten film izleyen arkadaşlardan ricam filmleri nerden temin ediyorsunuz?

bu işte en ıdeali download sunuculara uye olman,mesela fleserve ye uye ol 3 aylık..hıç sıkıntı yaşamazsın.hdarsıvı dıye bır sıte var,uyelık ucretsız ve butun 3d filimler var ustelık turkce sesli..ben oyle yapıyorum...

• Net Player yükleyebilen va rmı, arkadaşlar?

Kritik nokta: Develop olarak hesabı açmakmış, geç olsa da hallettim. Netplayer gayet iyi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ken08 -- 13 Kasım 2011; 12:44:52 >
  • Arkadaşlar samsung ue55d700 3d televizyonumda son güncellemeden sonra altyaziya herhangi bir convert işlemi yapmadan altyazılı olarak sbs film izleyebiliyorum

Bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotac2009

şimdi 3d film izleme noktasında küçük bir bilgi vermeye çalışaçağım. bizzat yaklaşık 1 yıldır denediğim ve sonuç aldığım için faydalı olacaktır.

şimdi elinizde iso formatlı 3d blu-ray film(yaklaşık boyutları 40gb) olduğunu varsayıyorum.

ilk en son çıkan ekran kartı driverinizi yükleyin.

öncelikle pc'de powed dvd yüklü olmalı. mümkün olan en güncel sürümü yükleyin. zaten eğer mevcutsa güncellemeleri programı ilk açtığınızda yüklensin mi diye sorar. kesinlikle indirip güncellemeleri yükleyiniz.

ikinci olarak nvidia'nın 4xx yada 5xx serisi ekran kartınız olmalı. her ne kadar ati tarafında iz driverleri ile izlendği söylensede power dvd'de nvidia 3d logosu var ve nvidia ile ortaklıkları iyi. total media player, raxio gibi yazılımlar var ama en kolay ve hızlı yolu power dvd.

şimdi ekran kartınızın da olduğunu(bende ki gtx570) varsayarak devam ediyorum.

sanal dvd yazılımlarından(deamon tools gibi) birini kurun. iso'yu sanal dvd'ye atın. zaten direk power dvd açılır. power dvd'de ayarlar bölümünde ekran tipinizi hdmi 1.4 3d olanı seçin. sonra nvidia kontrol panelinden enable 3d stereoscopic'i seçin.

bunlardan önce ekran karıtınızın hdmi çıkışından hdmi 1.4 kablo ile tv'nin hdmi girişine bağlayın ve pc'nin ekran özelliklerinden tv'yi seçip bunu birinci ekranım yapı seçin.

sonra yapmanız gereken power dvd ile play tuşuna basmak. size uyarı verir 3d bluray sadece full ekranda çalışır diye. evet dediğinizde tv'de 3d uyarısı çıkarsa işlem tamamdır.

birde full sbs ve half sbs filmleri var. half sbs olanlar için pc'ye gerek yok. hariciye atın tv'den izleyin. full sbs olan filmleride bsplayer gibi program ile açın ve tv'yi 3d tvye bağlayıp izleyin.

Dostum bu anlattığın şekilde blu ray filmleri tv ye yollarsak her halde half sbs den daha kaliteli bir 3D görüntüye sahip oluyoruz değilmi .. Sanki half sbs ler bana 3D film konusunda çok ilkel geliyor aynı video yu yan yana veriyorlar kandırıyorlar bizi olay tv nın gücüne kaliyor gibi ama süper kalite .. Yanlışmı düşünüyorum orjinal blu ray larda 3D sbs seçlide değil demi ..

• Harici diskteki filmlerin klasöründe film posteri de var. Film izlemek için bu posterler üzerinden seçim yapabilsek ne güzel olurdu. Bu konuda bilgisi olan var, yardım rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken08

Net Player yükleyebilen va rmı, arkadaşlar?

Kritik nokta: Develop olarak hesabı açmakmış, geç olsa da hallettim. Netplayer gayet iyi çalışıyor.

hocam bu netplayer nedir ?? smarttv de bir uygulamammı.. ne işe yarar biraz bilgi verirseniz bizde kullanabiliriz .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ken08

Net Player yükleyebilen va rmı, arkadaşlar?

hocam bu netplayer nedir ?? smarttv de bir uygulamammı.. ne işe yarar biraz bilgi verirseniz bizde kullanabiliriz .

Net Player, normalde Samsung'un resmi bir yazılımı değildir. Yüklemek için arka kapıları kullandığımız, neticede internetten aktarılan yayınları izleyebildiğimiz bir yazılımdır. Tabi internetten yayın derken, şunu belirtmem gerek, internette bazı sitelerde yüklü videoları da isteğe bağlı oynatabiliyorsunuz. Sonuç ne diyecekseniz, uçsuz bucaksız videolar... Tabi kimisi kalitesiz, kimisi HD. Denemek size kalmış

http://forum.donanimhaber.com/m_53744920/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54614742

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ken08 -- 24 Kasım 2011; 11:45:36 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.